-->

​Udtalelser omkring svigt og lavt selvværd

Anonym

JEG HAR HAFT DET RET UBEHAGELIGT INDENI MIG SELV.

Jeg har haft det ret ubehageligt indeni mig selv, inden jeg kom ind til dig første gang. Efter 1. session hos dig kunne jeg godt nok mærke, at det var en behagelig oplevelse. Også selvom, det var første gang jeg skulle prøve hypnoterapien.

Efter 2. session kunne jeg mærke, at jeg ikke havde brug for flere sessioner. Men mærkelig fornemmelse allerførste gang men, godt det kunne forandre mig efter 1. gang jeg var inde hos dig. Sikke en interessant oplevelse, og først lige snakke lidt med dig omkring hvad vi skulle arbejde ud fra og så lige efter igen hvor vi arbejdede med min underbevidsthed.

En super anderledes oplevelse men virkelig det værd.

Du kan simpelthen bare gøre et eller andet det er godt nok vildt hvad du ved og kan hjælpe med. Kommer kun på positive tanker nu slet ingen negative tanker og kigger også ud ad det positive vindue og ikke det negative.

Det er dejligt og vide, at jeg altid kan komme til dig igen hvis jeg får brug for det.

Det har været en kæmpe hjælp for mig dejligt, jeg tog mig sammen til og kontakte dig virkelig en skøn fornemmelse bagefter jeg valgte og gøre det 😉​

Nanna

DA JEG KOM TIL DIG, HAVDE JEG MEGET SVÆRT VED AT FINDE “HJEM” TIL MIG SELV.

Kære Filucca

Da jeg kom til dig, havde jeg meget svært ved at finde “hjem” til mig selv. Jeg var i en enorm ubalance af tvivl og tillid. Tillid til at stole på mig selv og tvivl på mine valg og meninger. Da jeg kom til dig, havde jeg et ret lavt selvværd. Jeg gik op i hvad andre tænkte og syntes. Og jeg troede på, at jeg blev målt og vejet i, hvad jeg havde og hvordan jeg så ud.

Da jeg kom til dig, var jeg i så meget ubalance, at jeg var i tvivl om mine følelser. Jeg kunne oftest ikke forstå, hvorfor jeg følte som gjorde. Eller hvorfor jeg kunne vågne op og være tynget af tristhed og bare være ked af det eller græde uden nogen grund… Du har lært mig at finde mit balancepunkt, så jeg nu kan finde hjem igen hvis jeg fare lidt vildt. Du har lært mig at være i mine følelser, sætte pris på alle følelser og styre dem, så de ikke styre mig.

Vigtigst af alt, har du lært mig at jeg er god nok som jeg er. Jeg er fantastisk og jeg kan rejse mig og kæmpe når der kommer modstand. Det slår mig ikke ud. Ikke mere. Jeg har været rigtig glad for at gå i hypnoterapi hos dig, Filucca. Jeg synes det har været fedt at mærke din passion for at hjælpe. Tusind tak!

Så til jer, som læser dette. Hvis i overvejer at få hjælp af Filucca, så gør det.

Det er det hele værd.

Stort knus fra Nanna​

Ea

SVIGT I BARNDOMMEN OG LAVT SELVVÆRD

Hej Filucca

Ofte er du i mine tanker…At finde sit nye jeg, sit gamle jeg eller skal jeg skrive, oprindelige jeg giver udfordring. Jeg er begyndt at tage bladet fra munden til stor overraskelse for mine omgivelser. På godt og ondt. Over for mig selv har jeg fokus på, at når der er noget som man skal lære, må man øve sig, vælter og må rejse sig igen. Fejlene er det jeg lære af.

Arbejder også med at være mere tydelig og nærværende mht. pigerne. Hele tiden bliver jeg klogere på, hvorfor reagerer jeg og hvad der ligger til grund, forsøger til stadighed at forstå og komme bag ved mine reaktionsmønstre. Jeg får mere og mere troen på, at jeg ER elskelig, også når jeg tænker på mig selv, og siger til og fra. Ingen har endnu ikke villet mig efterfølgende.

Vil blot fortælle dig, at jeg har fået fast arbejde, hvilket lige er mig og må siges at være drømmejobbet. Var til to samtaler og var ikke i tvivl om mine evner og værd.

Udstrålede at det job var mit og det var mig de skulle vælge. Tusind tusind tak for din hjælp. Glædes dagligt over at jeg har taget de skridt jeg har taget og stadig er på vej i udvikling. Fornemmer at jeg får lettere og lettere får ved at bære min rygsæk og håndter de følelser der er i den.

Igen har omgivelser altid en mening om hvad og hvornår jeg bør gøre og undre sig, men holder fast i nu er mig og i mit tempo det bliver når jeg er klar. Og det kan være at jeg aldrig bliver klar!!!!!

Tak for støtte og kloge ord. Du er lærerigt og givende. Kæmpe kram og mange tanker Ea​

Fie

JEG KAN VARMT ANBEFALE FILUCCA!

Jeg har af flere årsager døjet rigtig meget med lavt selvværd og selvtillid i mange år… Fik anbefalet Filucca, hvorfor jeg selv valgte at kontakte hende, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Filucca er et utroligt sødt menneske, som man føler sig tryg ved med det samme man træder ind ad døren. Jeg kan klart mærke en forskel fra før de 3 sessioner og til nu. Jeg har fået nogle super værktøjer, som jeg aktivt gør brug af, og som uden tvivl hjælper mig meget i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefale Filucca!

Venligst, Fie!​

Anonym

INDEN JEG KOM HOS FILUCCA…

Inden jeg kom hos Filucca, var jeg et sted i mit liv, hvor mit selvværd var lige med 0. Og sådan nogle ting som bare at stå op om morgenen og få udrette den daglige rutine var en kamp. Troen på mig selv og det jeg nemt kunne før var nærmest helt forsvundet og kunne ikke rigtig se nogen udvej fra angsten og depressionen, jeg havde prøvet psykolog adskillige gange og syntes ikke rigtig det gav mig det store. Så jeg prøvede at søge andre alternative og det var der jeg kontaktede Filucca, hvor hun selvfølgelig gerne ville hjælpe. Jeg må sige jeg havde lidt blandede følelser inden, jeg skulle til min første hypnose om sådan noget lidt “hokus pokus” kunne hjælpe mig. Men efter min første session og en god samtale med Filucca, kunne jeg godt mærke der var noget der var begravet dybere i mig, ind jeg lige regnede med. Som havde ligget der i mange år uden jeg ikke selv var klar over det. Efter 3 sessioner og en del arbejd med mig selv, begyndte jeg igen og kunne mærke en form for glæde og tilfreds stilles ved ting og selve troen på mig selv vokser fra hver dag der går.

Endnu engang tak for skubbet i den rigtige retning 🙂​

Michael

DEPRESSION OG LAVT SELVVÆRD

Hej Filucca.

Vil da lige skrive og fortælle dig hvor meget det betyder for mig. Alt det du har hjulpet mig igennem de behandlinger og snakke vi har haft!

Kom ind til dig fordi jeg havde det træls. Var nede og et brud med en kæreste. Bøvlede lidt med troen på mig selv og mit selvværd. Det var en utrolig god rejse. Og vi fik det vendt rimelig meget. Senere kom jeg fordi jeg var mega meget kræsen. Det arbejdede vi med. Og i starten var der kun lidt fremskridt. Men den dag i dag, har jeg lært at spise utroligt mange ting. Og kan næsten li det meste. Og har lyst til at udvide min horisont hele tiden. Har virkeligt gået glip af utrolig meget lækkert mad før hen.

Utroligt hvad vi har udrettet i den tid jeg har gået ved dig. Kan kun varmt anbefale dig til alle andre. Der går og kæmper med nogle ting. Lige meget om det er store eller små.

Venlig hilsen

Michael 🙂​

Anonym

JEG KAN VARMT ANBEFALE FILUCCA


Jeg har svært ved at beskrive hvad der er sket efter sidste session hos dig, fordi det ikke er sket en kæmpe forandring fra en dag til den anden. Men jeg har det godt synes jeg. Som dagene er gået, mærker jeg ikke folks følelser lige så tydeligt som jeg gjorde tidligere, og jeg føler heller ikke at jeg bliver lige så “ramt” mentalt af rettelser og kritik. Hvilket nogle gange har gjort mig lidt overrasket, fordi jeg har været vant til en anden reaktion fra mig selv. Jeg føler en større ro i at være mig, og jeg er blevet bedre til at sige fra over for mennesker som overtræder mine grænser. Tidligere gik jeg meget rundt med vrede og megen frustration. Det er langsomt blevet meget mindre, men det er ikke noget jeg har været så bevidst om. Jeg føler mig mere modig, og føler faktisk at min selvtillid og selvværd er blevet bedre, hvilket jo er godt nu når jeg snart bliver ledig igen. Jeg har ro på over fremtiden, og accepterer bare hvor jeg er i livet lige nu. Jeg tror mere på mig selv og mine evner (også selvom andre ikke gør). Så selvom jeg ikke fik en WOW-effekt med det samme, er der jo sket nogle gode ting! :) Og jeg tror det fortsætter! Jeg kommer gerne hos Filucca igen hvis der skulle blive brug for det. Jeg kan varmt anbefale Filucca <3

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapi Healing & Holistisk Coach
​Filucca E. Myntte

Kontakt

Mobil: +45 91258907

Email: gls@divineselfcare.dk