-->

​Udtalelser omkring Smerter og hovedpine

Annette

SØVNLØSHED OG SMERTER

Jeg er en kvinde på 44 år. Jeg kom til skade i 2009, og var igennem en lang sygemelding, som mundet ud i et fleks job. Den 1. Maj 2012 fik jeg arbejde og jeg var bare så glad.

Der gik ikke længe før jeg ikke kunne sove om natten, jeg havde ondt og jeg var frustreret over at ligge vågen nat efter nat. Det påvirkede mit arbejde og jeg var bange for at blive fyret. Jeg var kommet ind i en ond cirkel, og jeg havde meget svær ved at overskue det. En dag hørte min mand om en kvinde som havde prøvet hypnose. Jeg fandt Filucca og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg fik tid og efter første gang sov jeg hele natten. Jeg havde en indre ro og jeg havde det bare så godt. Jeg har fået tømt min rygsæk og har det bare så godt. Jeg har været rigtig glad for at komme ved Filucca, hun har hjulpet mig og min mand og min teenager datter. Vi har det godt alle tre 🙂

Annette.​

Annette

SPÆNDINGSHOVEDPINE

Det er nu ved at være nogle uger siden, at jeg var hos Filucca.

Jeg er en pige på 22 år, som har lidt af spændingshovedpine de sidste 11-12 år, og jeg har prøvet stort set alt for at komme det til livs. Rigtig meget har hjulpet, men desværre kun kortvarigt. Min mor havde hørt om Filucca, og vi var enige om, at det var en god ide at forsøge, om hypnose kunne afhjælpe min hovedpine. Vi snakkede med Filucca, og hun fortalte, at hvis det var fysisk, så kunne hun ikke gøre noget, men var det psykisk, så kunne hun godt. Desuden sagde hun, at det kun var nødvendigt med 2-3 behandlinger, inden det ville give en effekt, hvilket er dejlig overskueligt – både tids- og pengemæssigt.

Jeg må indrømme, at jeg var en del skeptisk for, om hypnose kunne hjælpe. Jeg har prøvet rigtig rigtig mange forskellige former for alternative behandlinger, kure og pille behandlinger. Nu nogle uger efter sidder jeg så med en følelse af, at hypnosen har hjulpet mig. Jeg studerer og arbejder ved siden af, og jeg føler, at jeg bedre kan overskue det hele nu. Jeg har stadig hovedpine, men ikke i samme grad som tidligere. Det var jeg også indstillet på, da jeg er sikker på, at der både er en fysisk og psykisk grund til, at jeg har hovedpine.

Jeg kan varmt anbefale Filucca! Hun er rigtig sød, og man føler sig velkommen hos hende. Og bedst af alt, hun siger, om hun kan hjælpe eller ej, og det kræver ikke en masse investering i hverken tid eller penge. Tak for hjælpen, Filucca!​

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her