-->

​Udtalelser omkring andet

Jannie

ENDNU ENGANG HAR DU HJULPET MIG MED ET PROBLEM

Hos Filucca er man i gode hænder, hun er varm, sød og forstående og lyttende …
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale andre at komme.. både min søn og jeg har været glade for Filucca

Lone

ENDNU ENGANG HAR DU HJULPET MIG MED ET PROBLEM

Kære Filucca

Endnu engang har du hjulpet mig med et problem. — Og det er helt fantastisk, hvad du har udrettet. Denne gang kom jeg til dig, fordi jeg igennem et år havde haft flere ”sammenstød” med en ny kollega, virkelig ”hårde” sammenstød, som sendte mig helt ud over kanten. (jeg græd, var frustreret – jeg kunne ikke se nogen løsning. (skulle jeg virkelig forlade den arbejdsplads, som havde været min i 28år?- pga. én nyansat?)

Da sammenstødet skete 4. gang vidste jeg, at jeg måtte gøre noget – jeg måtte lære at tackle hende, da jeg godt vidste at hun ikke vil ændre sig. Og da jeg tidligere har haft stor succes med at blive hjulpet hos dig, vidste jeg straks hvordan jeg skulle løse problemet.

Og hold nu op, det er helt fantastisk – efter 1. behandling var min afsky, min frygt og afstands tagen væk. Efter 2. behandling, hvor jeg virkelig fik bearbejdet alle hændelserne, jamen jeg kan slet ikke beskrive, hvad det har gjort for mig.

Jeg glæder mig over det hver eneste dag, og jeg er stadig forundret over, at det har hjulpet – men det har det og det 100%

Som en bonus fik jeg også bearbejdet mig selv, lært at give mig selv lov til at slappe af, og at det er ok at sige nej. (jeg har en kronisk skade, men har svært ved at acceptere mine begrænsninger), og også på det punkt hjalp du mig. – Nu lytter jeg hver dag til din lydfil, og bliver bedre og bedre ved mig selv.

Den lydfil gør bare en verden til forskel. Filucca, du er fantastisk – intet mindre – helt fantastisk – og til alle tøv ikke — tag kontakt til Filucca, hvis du har et problem – hun kan hjælpe dig. Og så er hun samtidig det mest tillidsvækkende menneske som findes, og så dejlig at være i nærheden af.

Kærlig hilsen Lone​

Anonym

GIR MAN 100%, FÅR MAN 100%.

Hej Filucca.

Inden jeg opsøgte dig, havde jeg bl.a. Udfordringer med at turde åbne mig 100 % over for de kærester, jeg har haft igennem livet, hvilket har været medvirkende til forliste forhold. Du hjalp mig at stifte fred med fortiden, som var årsagen til denne ”blokade”.

Nu er jeg blevet mere glad, åben og positiv. Har mødt en fantastisk kvinde, som får mig 100 %. Har aldrig følt kærligheden SÅ meget før. Gir man 100%, får man 100%.

Tusinde tak for hjælpen Filucca.

Kærligst Anonym.​

Michael

TAK FOR HJÆLPEN

Hej Filucca.

Vil da lige skrive og fortælle dig hvor meget det betyder for mig. Alt det du har hjulpet mig igennem de behandlinger og snakke vi har haft!

Kom ind til dig fordi jeg havde det træls. Var nede og et brud med en kæreste. Bøvlede lidt med troen på mig selv og mit selvværd. Det var en utrolig god rejse. Og vi fik det vendt rimelig meget. Senere kom jeg fordi jeg var mega meget kræsen. Det arbejdede vi med. Og i starten var der kun lidt fremskridt. Men den dag i dag, har jeg lært at spise utroligt mange ting. Og kan næsten li det meste. Og har lyst til at udvide min horisont hele tiden. Har virkeligt gået glip af utrolig meget lækkert mad før hen.

Utroligt hvad vi har udrettet i den tid jeg har gået ved dig. Kan kun varmt anbefale dig til alle andre. Der går og kæmper med nogle ting. Lige meget om det er store eller små.

Venlig hilsen Michael​

Anonym

NEDTRYKT

Min teenage datter er født for tidlig, ordblind og er diabetiker. Hun har haft det svært i folkeskolen og er nu startet på efterskole og vil det rigtig gerne. Men er også bange for at det skulle gå som hendes skolegang i folkeskolen. Hun sov ikke særlig godt og humøret var meget svingende og hendes blodsukker lå meget svingende. Og hun var meget negativ stemt, vi blev enig med hende om at nu skulle vi prøve hypnose ved Filucca. Vi sendte en trist pige ind første gang og hun kom ud 1time senere en rank glad pige ud fantastisk at se. Næste gang fik hun tømt rygsækken det var bare så godt, vi har fået en glad datter.

Jeg kan kun sige at vores familie har været så glad for denne udvikling vi har været igennem. Og det kan slet ikke gøres op i penge.​

Anonym

BANGE FOR AT SOVE UDE

Hej Filucca.

Angående vores datter, så blev det en succes for hende, da hun skulle sove i telt med klassekammeraterne. Jeg skulle hilse fra hende og sige, at du er den bedste hynotisør, der findes og hun er så glad for din hjælp. Vi har anbefalet dig til andre.

Hilsen og tak fra os.​

Lykke

FORANDRING

Kæreste Filucca. Jeg er et velfungerende menneske der lever med de valg jeg gennem livet har truffet. De har bragt mig til et sted hvor jeg i virkeligheden gerne vil være. Gennem mange år har der spøgt ting helt fra starten på mit liv, en start ingen kender til (andet end hvad man har hørt om behandling af børn på børnehjem). En start på livet, muligvis i en rendesten, muligvis et godt sted, men usikkerheden havde slået rod og den bar jeg ubevidst med rundt i mange aspekter af livet, især i forhold til relationer med mennesker. Jeg har været i terapiforløb og forsøgt at nå til en accept af at jeg fik sådan en start på livet. Jeg har altid glædet mig over og været meget taknemmelig over mine adoptivforældre som har givet mig alt. Det skal også siges jeg ikke ville have undværet terapien. Men jeg manglede en måde… en måde at få følelseslivet til at følges med de ting jeg godt vidste. Jeg manglede en måde hvorpå jeg ikke følte det var en evig kamp at holde følelser i skak, i snor eller ignorere dem.

Så med alt den selvbevidsthed jeg kunne mønstre fik jeg tid ved dig. Med 100 procent tillid til du kunne hjælpe mig på mine præmisser, troppede jeg op på din adresse, og det er noget af det bedste jeg har givet mig selv. De første to behandlinger har givet mig den ro og det overblik der skulle til for at bryde de mønstre og vaner jeg godt kunne se og mærke udspille sig i mit liv, men som jeg bare ikke formåede at ændre. Jeg falder stadig i, men ikke så dybt, nu snubler jeg blot over en gammel vane og går videre. Den 3. behandling har givet mig en forklaring på hvorfor tings tilstand er som de er. Det er befriende på måder ord ikke dækker. Hypnose er for mig ikke en smutvej, det vil altid kræve stort mod at dykke ind i sit eget indre med alt hvad det indebærer af smerter og minder, men det er en vej ud af mønstre og vaner, som har betydet alverden for mig. Jeg ønsker for alle mennesker de griber muligheden for at heles indefra -for det kan man med dig.

Tak for dig og dit unikke helhjertede engagement. Lykke​

Anonym

RO OG GLÆDE


Mit forløb hos Filucca har været godt lige fra jeg havde min første interaktion med Filucca.

Filucca har været imødekommende og forstående overfor min kræve til forløbet og kemien imellem mennesker. Jeg har lært meget om mig selv og en skøn rejse ind i mig selv.

Jeg har haft en fantastisk ro og glæde hver gang jeg er gået derfra.

Mine udfordringer er tilbagevendende, så det er ikke sidste gang jeg opsøger Filucca

Anonym

HAR HAFT DEN ØNSKEDE EFFEKT


Jeg er meget taknemlig for at have fundet Filucca. Hun har hjulpet mig med mange ting. Filucca formår at få én til at føle sig tryg og får skabt en varm og dejlig samt tillidsfuld stemning. Jeg har prøvet hypnose hos Filucca og hver gang har det haft den ønskede effekt. Jeg oplever hypnosen som et meget effektivt redskab og kan på det varmeste anbefales.

Trine S

EMPATISKE OG KÆRLIGE MENNESKE


Filucca er det mest empatiske og kærlige menneske - og hun omsætter det til at hjælpe andre mennesker videre i deres liv.

Katrine

EN VARM ANBEFALING

Filucca hjalp mig til at finde en indre ro som jeg, selv flere år efter, kan finde tilbage til i pressede perioder. En varm anbefaling herfra!

V.N.

DE BEDSTE ANBEFALINGER


Filucca er meget tryghedsskabende, nærværende og rigtig dygtig til at følge den energi der opstår i rummet så jeg er gået der fra hver gang og følt mig beriget med nye indsigter i mit liv. Jeg medgiver Filucca de bedste anbefalinger.

Line

FULDT TILFREDS

Har nu haft 3 forskellige forløb hos Filucca og har været fuldt tilfreds hver gang! Hun elsker det hun laver og det er tydeligt! Jeg har haft stor effekt af alle forløb og har fundet mig selv på måder, jeg aldrig havde troet var muligt☺️

Camilla

DEJLIG OPLEVELSE


En dejlig oplevelse. Hun er venlig og forstående og hjalp mig meget.

Jeg vil anbefale Filucca til alle, hun er en fantastisk hypnoterapeut.

Lars R.

SKABER FORANDRINGER


Kan varmt anbefales. Filucca skaber forandringer i en tryg og tillidsfuld atmosfære, og så får du værktøjer så du kan arbejde videre derhjemme på egen hånd.

Maya Poylsen

GIVER HELT KLART 5 STJERNER


Kan varmt anbefales. Det har hjulpet mig så super meget! :) Er så glad for jeg valgte at tage sessioner hos hende. Filucca er sådan et varmt og lyttende menneske! Giver helt klart 5 stjerner har hjulpet mig meget.

Af hjertet tak:)

Zenia L.

SUPER GODT FORLØB


Et super godt forløb med hurtige og gode resultater. Filucca er et varmt og tillidsvækkende menneske!

Jeg vil klart anbefale hebde

Carsten S.

VIRKELIG DYGTIG TIL DIT ARBEJDE


Hej Filucca.

Jeg vil lige starte med at sige, at det har været super dejligt at lære dig at kende. Kemien har været der lige fra dag 1, og jeg har følt mig velkommen hos dig lige med det samme. Noget som jeg lægger meget stor vægt på.

Da jeg kom hos dig første gang, anede jeg ikke hvad jeg gik ind til overhovedet. Hypnoseterapi er helt nyt for mig. Jeg tror måske, at det i starten var lidt et desperat forsøg på at få nogle helt uprøvede redskaber, til at kunne håndtere de problematikker, som jeg kæmper med bedre. Jeg undersøgte mulighederne meget meget grundigt på nettet inden. Og sjovt nok!! Dit navn og din hjemmeside var det første, som fangede min interesse. Min første kontakt med dig, både telefonisk og gennem E-mail, vil jeg beskrive kort med to ord. Kemi og ikke mindst positiv energi. Så skønt!! Vi blev ret hurtigt enige om, at det rigtige for mig ville være at prøve 3 sessioner. Må sande at du virkelig ramte plet med det forslag. Afsted til min første session var jeg nok en smule skeptisk, men nok mest i forhold til, at jeg aldrig havde prøvet den form for terapi før. Og hvis behovet opstår, er det absolut heller ikke sidste gang. Det har virkelig været en øjenåbner, og du har givet mig så mange redskaber til at kunne håndtere de ting, som jeg kæmper med bedre, og på en noget mere positiv, og for alle parter fornuftig måde end hidtil. Jeg har fået en helt ny og anderledes tilgang til tingene, og en noget større forståelse af, hvorfor jeg tit agerer uhensigtsmæssigt. Mest i forhold til min egen familie. Og så har du måske vigtigst af alt fået banket ind i hovedet på mig at: Man bliver nødt til at kigge på sig selv, og arbejde med sig selv, for at tingene skal ændre sig til det bedre. Der kommer ikke andre, og gør arbejdet for dig.

Til sidst vil jeg slutte af med at sige:

Tusind tusind tak for din hjælp, og din professionelle tilgang til tingene. De redskaber som du har givet mig, er GULD VÆRD. Du er virkelig dygtig til dit arbejde. Tak for det. 🙏🙏❤❤

De kærligste hilsner Carsten S.

Anonym

JEG KAN ABSOLUT KUN ANBEFALE FILUCCA


Hej Filucca.

Her lidt om mig: Jeg har i mange år været afhængig af rødvin. Det startede i en periode hvor jeg var temmelig stresset. Jeg var presset på mit job og på hjemmefronten. Når jeg så om aftenen skulle slappe af, tog jeg et eller flere glas rødvin, det gav mig ro, det var hyggeligt og jeg kunne falde ned igen. Sådan forsatte jeg. Også selvom jeg fik nyt arbejde og ikke var så stresset mere. Hjemme fungerede tingene også nu. Men jeg var blevet afhængig af, ikke så meget rødvinen, men den ro det gav mig og hyggen. Jeg tror stadig ikke jeg på noget tidspunkt var alkoholiker, men afhængig af følelserne omkring det.

Jeg blev anbefalet Filucca gennem en god ven. Og ja jeg var skeptisk, jeg er slet ikke til det alternative. Jeg ringede til Filucca og allerede i vores telefonsamtale blev jeg mere overbevist. Jeg fik 3 behandlinger hos Filucca. Alt min skepsis blev gjort til skamme.

Nu kan jeg mærke roen og hygge mig helt uden rødvin. Jeg kan sagtens tage et glas rødvin en gang imellem, bare for smagen skyld. Bedst af alt jeg kan mærke roen det meste af dagen også de travle dage. Dette har haft langt større effekt end jeg havde turde håbe på. Cd’en med selvhypnose, var også en stor hjælp i starten, når nye vaner skulle ind i mit liv. Jeg bruger den stadig af og til da den giver mig ekstra ro og overskud.

Jeg kan absolut kun anbefale Filucca og hendes behandlinger.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapi Healing & Holistisk Coach
​Filucca E. Myntte

Kontakt

Mobil: +45 91258907

Email: gls@divineselfcare.dk