-->

Quantum Healing Hypnose Terapi

Level 2 ​practitioner

​Det er en transformerende rejse i dele af bevidstheden, som langt de fleste ikke har kontakt med. Vi arbejder i langt højere dimensioner end de fleste er i til daglig. Du vil blive guidet blidt og trygt, dybere end din almindelige dagsbevidsthed. Der hvor du kan hente de indsigter du har brug for, for at kunne løsne gamle traumer, dybe blokeringer, overbevisninger der begrænser dig og som forhindrer dig i at leve dit fulde potentiale.

Ved at du vil få vist præcist det du har brug for at se, der hvor du er i livet lige nu. Samt at du altid på kærligste vis, kun vil få vist hvad du følelsesmæssigt kan håndtere. Dette vil give dig både svar, forståelse, healing og transformation.

Til sidst vil vi kontakte dit højere selv, hvilket også er din sjæl. Igennem dit højere selv vil du få svar på dine spørgsmål, blive guidet og få indsigter. Her er nøglen til alle svar og al healing.

Kroppen taler til os, men vi har glemt hvordan vi kommunikerer med den. Psykiske og fysiske symptomer er beskeder til os. Når du via dit højere selv får svar og du kan lave de ændringer der skal til, så er symptomerne ikke længere nødvendige. Der igennem også en healing.

Dit højere selv arbejder ud fra lys, kærlighed og visdom.

Alt er inden i dig

Vores bevidsthed er ubeskriveligt stor, samt at vores bevidsthed blot er en del af en universal/kosmisk bevidsthed. Vi er alle del af én stor bevidsthed. Så alt er dermed indeni din bevidsthed.

Alle svarene er inde i dig og du skaber selv healing via dine indsigter og dit højere selv. Jeg er blot din guide. Det er da smukt.

Det fantastiske ved Quantum Healing Hypnose er at der er ingen begrænsninger. Kun dit sind skaber de begrænsninger der måtte være.

Hvordan foregår en QHHT-session?

Den første del er vores samtale, hvor jeg har mulighed for at lære dig at kende. Vi snakker om dit liv, dine drømme/ønsker og dine udfordringer.
Vi gennemgår dine spørgsmål og intention for sessionen. Denne del af sessionen tager den tid der skal til.

Derefter begynder regressionen, rejsen til det sted og den tid, der er mest relevant for dig. Du vil blive guidet blidt og trygt ind i en dyb afslappet tilstand. Det er forskelligt, hvor meget du kan huske af denne del, dit ego vil give slip. Du glider stille og behagelig fra alm. dagsbevidsthed til dybere dele af din bevidsthed. Her tager vi på den rejse som er dig givet i denne session.


Jeg guider dig trygt og roligt igennem og stiller de relevante spørgsmål for dig. Du er altid støttet og passet på, da dit højere selv altid handler ud fra kærlighed, lys og visdom. Det er også fra dit højere selv du vil modtage den smukkeste healing. Denne del af sessionen tager mellem 1-2 timer.

Når du igen trygt og roligt er tilbage i din dagsbevidsthed, tager vi en snak om dine oplevelser. Nogle kan huske det hele og andre ikke så meget.

Vi gennemgår de indsigter, svar og visdom du har fået og hvordan du bedst muligt kan bruge og integrere dette i dit liv.

Du vil føle dig godt tilpas og meget afslappet efter sessionen.

Du vil efter sessionen inden for 24 timer modtage en MP3 fil med optagelsen fra sessionen. Lyt til denne optagelse flere gange inden for den nærmeste fremtid. Hver gang du lytter til den, vil du integrere din healing endnu mere og lande endnu flere indsigter og forståelse.

​Quantum Healing Hypnosis Technique QHHT®

QHHT er udviklet af Dolores Cannon. Dolores Cannon har arbejdet med QHHT I over 45 år.
Hun har via sit arbejde med denne hypnose teknik bidraget med en enorm forståelse og viden om bevidsthed,
det højere selv og spiritualitet. Dolores Cannon har skrevet 18 bøger.
Hendes unikke teknikker bruges i rigtig mange lande verden over.
Dolores Cannon har hjulpet tusindvis af mennesker via QHHT

QHHT er en unik måde at arbejde med regression og healing.

FAQ. Ofte stillede spørgsmål

Ansvarsfraskrivelse:

Enhver information i sessionen er ikke beregnet til at erstatte evt. medicinsk, læge, psykolog, jurist eller anden professionel ydelse eller rådgivning. Sessionen har til formål at give klienten mulighed for at træffe bedre valg i livet. Så klienten kan arbejde mod større indsigt, glæde og livsenergi. Spirituel Hypnoterapeut & Healer Gitte Ayla Hjertelig er ikke ansvarlig for nogen handling, ikke-handling eller fortolkning af informationer, der præsenteres i en session. Sessioner refunderes ikke efterfølgende.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapi Healing & Holistisk Coach
​Filucca E. Myntte

Kontakt

Mobil: +45 91258907

Email: gls@divineselfcare.dk