-->

​Udtalelser omkring fobier og skræk

Anonym

FLYSKRÆK M.M.

Hej Filucca. Hermed lige en tilbagemelding fra mig. Det er fantastisk. Nu er jeg hjemvendt fra en vidunderlig ferie. Min mand overraskede mig med en ferie til Egypten for hele familien. Straks gik jeg på nettet for at se mere om rejsen og hvad landet havde at byde på. Men ak med det samme kunne jeg mærke at jeg fik det dårligt inden i. Jeg er meget nervøs anlagt.

Vi skulle jo for det første flyve derned. Jeg kunne allerede mærke angsten. Børnene var helt vilde da de så billederne med de farvestrålende fisk og koraller. Man kunne endda komme ud og sejle med en såkaldt glasbåd, en båd med glasbund. Jeg kunne godt forstå deres begejstring, men også her mærkede jeg angsten. Åh nej tænke jeg: jeg bliver stopklods hele ferien…hvis jeg altså overlevede turen derned.

Jeg snakkede med en veninde om det og hun anbefalede Filucca. Hun havde selv haft flyskræk. Selv hypnosen var jeg lidt nervøs for, men Filucca fik mig hurtig gjort tryg. Efter 2 behagelige gange hypnose var jeg så klar til at tage på ferie. Filucca mente at 1 behandling var nok, men jeg er jo typen der går med ”livrem og seler”. Flyturen gik fint, jeg var lidt nervøs inden for om det nu virkede. Det gjorde det. Vi havde en skøn ferie. Jeg var med ude i glasbåden til stor glæde for både mig og familien. Jeg var endda blevet så modig at jeg var ude og snorkle med børnene.

Jeg kan kun anbefale hypnosen og Filucca. Behandlingerne blev skræddersyet til mig og det virker. Vi er allerede ved at planlægge næste ferie.​

Anonym

HØJDESKRÆK

Hej Filucca
Jeg vil lige fortælle dig hvordan det gik med min højdeskræk. Min kæreste og jeg er lige hjemvendt efter en fantastisk rejse til Costa Rica, hvor vi prøvede ziplining i 200 meters højde.
Jeg var spændt på denne udfordring men efter mit besøg hos dig følte jeg mig klar. Det var super fedt og det har givet mig lyst til flere af denne slags udfordringer.
Tusind tak for hjælpen, Filucca!

Zenia

EKSAMENSANGST

Hej Filucca

Så har jeg været til endnu en eksamen og det var virkelig en sjov oplevelse: jeg var selvfølgelig spændt på en adrenalin-agtigt-måde, hvilket jo er forventeligt, men derudover havde jeg ingen tegn på angst som jeg havde før jeg begyndte ved dig.

Mine hænder gør ikke ondt mere, og der er faktisk lidt mærkeligt at skulle undvære det, for det plejede jo at være en del af min angst… Jeg vil bare gerne sige tusind tak for hjælpen og for, at du er et tillidsvækkende og dygtigt menneske, som jeg klart vil anbefale til andre!

Knus Zenia​

Lotte

FLYVETURE

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Filucca. Jeg kom der med flyskræk før en ferie sydpå og rigtig mange tanker omkring det (blev jeg under forløbet klar over). Efter kun to sessioner gik jeg derfra med en fornemmelse af, at de flyveture skulle jeg nok klare uden problemer. Dog en smule nervøs tog jeg afsted, med det i tankerne at det trods alt er mange års flyskræk jeg har haft – og kunne det mon bare sådan lige forsvinde…… Jeg blev kun glædeligt overrasket over at det gik endnu bedre end jeg havde turde håbe 😊. Med mig i tasken fik jeg nogle redskaber til at bruge, hvis jeg skulle begynde at føle mig utryg.

Det er været en rigtig god oplevelse og benytter mig gerne af Filucca igen, hvis jeg får brug for det.

M.v.h. Lotte​

Else

NERVØSITET OG ANGST

Kære Filucca.

Det er mig, der siger tak for tre fantastiske sessioner ved dig. Jeg kom for at søge hjælp til at overvinde min nervøsitet og angst for at køre på motorvej.

Den morgen, hvor jeg skulle komme første gang, var jeg lidt nervøs. For – hvad var det jeg havde aftalt og bestemt -. Jeg kan godt lide at have kontrol og styr på det, jeg skal foretage mig, men hypnoterapi kendte jeg ikke. Så snart jeg så dig, havde jeg tillid til dig, og min nervøsitet forsvandt ved vores samtale inden hypnosen.

Ved anden session blev det en meget dyb og personlig hypnose, hvor du gav mig mange gode redskaber. Under hypnosen græd jeg utrolig meget, men bagefter var jeg så lettet i krop og sjæl og er det stadig.

Jeg har nu været afsted på motorvejen to gange, dog ikke med mig som chauffør, men jeg sad afslappet og kiggede på trafikken, uden at blive bange og nervøs – og brugte de redskaber, du har givet mig.

Nu lytter jeg til CD én hver morgen – hører din behagelige stemme og ser dig for mig. At jeg kom til dig, var et forslag og en gave fra mine døtre – det er den bedste gave, jeg kunne få. Mine døtre er meget glade på mine vegne, at jeg ikke skal være ked af køreturen, når vi skal besøge dem, for jeg kan ikke undgå motorvejen, når de skal besøges.

Jeg er meget taknemmelig for mine tre sessioner ved dig.

De bedste hilsner fra Else​

Joan

HEJ FILUCCA

Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.

-Joan​

KarMo

HØJDESKRÆK


Kære Filucca!

En kort tilbagemelding, omkring min oplevelse af besøget hos dig, og det positive udfald af behandlingen.

Følelsen og tanken omkring dette, at være angst for angsten, er ubehagelig. Er den ukontrollerbar er den lammende. Jeg kunne håndtere den, men havde mistet glæden og gløden ved at færdes i højderne, at gå fjeldture. I mit arbejde som rådgivende i byggebranchen, har den ligeledes været begrænsende.

I situationen, at have følelsen af ikke længere at kunne håndtere udfordringen, er ubehagelig, og suger til tider kræfterne ud af en, - man bliver kraftløs, og benene bære en nærmest ikke.

Hvad der har lagt grobund for, og givet næring til denne rejse imod den til tider hjælpeløse følelse, har jeg desværre aldrig brugt tid på at reflektere over. Har accepteret den og forsøgt at leve med den. Og dog, i forbindelse med et familiebesøg i Vejle valgte jeg at google højdeskræk, og faldt over Filucca, der tilbød hypnoterapi som behandling af bl.a. højdeskræk.

Det var en positiv oplevelse, allerede ved modtagelsen, at møde Filucca. Den indledende samtale, der skulle udrede mine udfordringer, samt Filuccas beskrivelse af hvad der skulle foregå, var ligeledes positiv. En afslappende og varm modtagelse.

Og hvad er så sket siden besøget hos Filucca. Jeg har været oppe i højden. Til et eftersyn på en byggeplads, skulle jeg op i højden, på en smal repos. Underligt, men jeg skulle ikke forberede mig på udfordringen, jeg gik lige til den, og skulle ikke, som ellers har været nødvendigt, have en ”indre snak” med mig selv, for at ro mig ned.

Oppe i højden var der i et splitsekund hvor jeg tænkte, hvad har du gang i, du bør være angst for angsten, men selve tanken forsvandt igen på samme splitsekund. Jeg var fuldstændig rolig på hånden, og den indre energi forsvandt ikke. Kommet ned igen, og på vejen hjemad i bilen, glemte jeg faktisk hvad jeg havde foretaget mig, hvor jeg tidligere ville have brugt resten af dagen på at irritere mig over min magtesløshed.

Stor tak for hjælpen, du kan dit håndværk, - og den varme du udstrålede under behandlingen kunne mærkes i flere dage. En positiv, varm og udbytterig oplevelse!

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her