-->

Spirituel Hypnoterapi

Jeg elsker den spirituelle hypnose, da den er så fantastisk kraftfuld

Når den avancerede hypnoterapi kombineres med healing og clairvoyance, kan vi virkelig arbejde både dybt og bredt. Den avancerede hypnoterapi er fantastisk til at lave forandringer der holder, healingen afbalancerer og healer dig på alle planer, og clairvoyancen giver dig støttende og kærlige budskaber, som du kan bruge fremadrettet.

Den spirituelle hypnose giver dig mulighed for at:

​Lære dig selv og din sjæl bedre at kende.

​Lære at mærke hvad der er rigtig og forkert for dig.

Lære at lytte til dig selv og dine behov.

Give slip på det der ikke tjener dig mere.

Få ro i tankerne, så du kan høre din sjæl.

Hente indre ressourcer.

​Finde større mening med livet.

Se dig selv i en større sammenhæng.

Få dine evner og kvaliteter frem i lyset.

Hæve din energi og vibration.

Åbne dit hjerte, så du let kan give og modtage kærlighed.

Handle fra din sjæl og dæmpe egoet.

Disse sessioner vil altid tage udgangspunkt i hvor du befinder dig i dit liv lige nu. Du vil modtage lige nøjagtig den healing og de støttende budskaber, som du har brug for lige nu.

Healing

Healing er det engelske ord for helbredelse. Ved healing overføres lys og energi til dig, hvilket styrker dit immunforsvar, din aura, dine celler og udvider din bevidsthed. Det afbalancer dine chakraer (energifelter i og uden for den fysiske krop).

Healing hjælper til at afbalancere både den fysiske krop, psyken, dit selvbillede og sindet.

Energiblokeringer løsnes så der skabes flow igen. Healingen forbinder også treenigheden indeni: det maskuline-hjertet-det feminine. Jeg holder frekvensen af det kvantum lysenergi du er klar til at modtage. Det er den reneste og mest ubetingede kærlige energi og kan aldrig gøre skade. Fjernhealing eller fjernhealing over Skype (med samtale) er lige så effektivt som fysisk healing.

Clairvoyance

Jeg vil under sessionen modtage budskaber til dig. Disse kommer oftest til mig i form af billeder, følelser og direkte beskeder. Det kan være beskeder fra dine åndelige vejleder, skytsengle mm. Jeg laver ikke decideret afdøde-kontakt, men videregiver selvfølgelig de beskeder, som jeg modtager. De budskaber jeg modtager er fra det højre selv/din sjæl. Så det er dybe budskaber og indsigter, derfor sjælden persona relateret.

Alt dette foregår efter de etiske regler opsat af Clairvoyant Foreningen Danmark, da jeg er uddannet Clairvoyant Medie Healer godkendt af Clairvoyant Foreningen Danmark.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her