-->

​Udtalelser omkring QHHT

​Jeg har fået nyt navn, så derfor vil mit gamle navn Gitte Ayla Hjertelig optræde i nogle anbefalingerne

Nanna

​Jeg følte mig tryg, afslappet, anerkendt og meget tilpas.

Kære Filucca ❤️

Jeg føler mig mødt med varme og den skønneste energi. Vi startede sammen med en behagelig samtale, hvor vi gennemgår mine forberedte spørgsmål.
Sessionen var både rar og afslappende, personligt føler jeg en form for “wellness” for sjælen hver gang jeg har besøgt dig.

Jeg oplever kommer jeg omkring et dybere traume, da jeg pludselig er i en svømmehal, du får mig guidet rigtig godt omkring oplevelsen, da den faktisk gør mig ubehag. Traumet er en drukne-oplevelse, jeg havde som 4-årig med min far som hentede mig op fra bunden af bassinet og begyndte livreddende første hjælp, ambulance reddere kom til og jeg blev genoplivet igen.
Du hjælper mig til ikke at genopleve det hele, men at se på fra side linjen.
Guider mig trygt igennem det hele.

Jeg er meget imponeret over det, og imponeret over mig selv. Budskabet fra traumeoplevelsen, og essens fra mine spørgsmål var meget tydelige. At jeg skal stole på mig selv, tro på det, på min mavefornemmelse, at jeg kan, at jeg er nok, jeg kan klare hvad som helst, selv døden overvandt jeg og fik kæmpet mig tilbage til livet.
Det har været meget overvældende og en vildt både fed og rørende oplevelse at prøve QHHT.

Jeg følte mig tryg, afslappet, anerkendt og meget tilpas i oplevelsen og selskabet.

Tusind tak for det ❤️
Kærlig hilsen Nanna 

Ane

Til Filucca ❤


Jeg var så heldig at få lov at prøve QHHT med Filucca.
Lige fra da jeg trådte ind ad døren hos Filucca, fik jeg følelsen af tryghed, varme og ro. Jeg følte mig godt forberedt af hende og havde spørgsmålene med. Snakken vi havde inden jeg skulle på briksen var dejlig og medbragte en masse tryghed for det der skulle til at ske. Filucca er sød og forstående omkring alt jeg kom med, både stort og småt.


Omgivelserne ved Filucca gjorde det nemt at slappe af da jeg lå på briksen og hun er både professionel og varm. Selve QHHT-sessionen på briksen var en oplevelse uden lige. Hun fik mig lige så stille hen hvor jeg skulle og da jeg et par gange oplevede at “falde ud af det”, hjalp hun mig roligt tilbage igen. Det tidligere liv jeg oplevede, stod klart, ved enkelte steder glippede det eller jeg røg ud, men så fik Filucca mig tilbage igen. Under hele sessionen var jeg tryg og afslappet og jeg kunne slappe af i det, selvom jeg var lidt skeptisk da jeg gik ind til det. Hun fik også åbnet til mit højere selv og jeg fik svar på alle de spørgsmål jeg havde medbragt. “Opvågningen” var Filucca god til at gære roligt og behageligt, så man var med og klar.

Jeg ville helt klart gøre det igen, og jeg synes alt i alt det var en rigtig god oplevelse

Lotte

Tak for en fantastisk healende session.


Hej Filucca

Tak for en fantastisk healende session.
Det var magisk at opleve, hvordan du let og nænsomt bragte mig i en tilstand, hvor jeg fik kontakt med de dele af mig, der havde brug for at blive helet. Jeg kunne tydeligt mærke, at der skete en forandring, og nu bagefter kan jeg mærke en helt anden styrke og ro indeni. Det var lige hvad jeg søgte.

Du kan virkelig noget helt særligt, og jeg følte mig helt tryg i dine hænder ♥

Kh Lotte

Victor

Jeg prøvede QHHT med Filucca


Jeg prøvede QHHT med Filucca
Som altid er hun rigtig behagelig at være sammen med. Selve oplevelsen var interessant.
Når man som mig virkelig kommer dybt ned i hypnosen, er det lidt svært at beskrive følelsen, men jeg følte mig godt guidet igennem det hele.
Svarene kom fuldstændig som jeg så situationerne, men selvfølgelig hjulpet på vej af Filuccas spørgsmål, så jeg vidste hvad jeg skulle beskrive.
Efterfølgende har jeg tænkt en del over de ting jeg så, men jeg føler det er for nyligt, til virkelig at kunne fornemme hvad det har gjort for mig på længere sigt.

Men helt sikkert har det været interessant.
Kh Victor

Ruth

Min session ved Filucca har været meget intens for mig.


Quantum healing
Min session ved Filucca har været meget intens for mig.


Filucca er god til at skabe tillid og selvom sessionen varede mange timer, så følte jeg kun det havde taget godt en time. Ja mit hoved kan ikke helt forstå hvad der sker, men tak for det.


Vi var tilbage i tidligere liv hvor jeg var blevet halshugget og som mit højere selv sagde: at det var derfor jeg havde problemer med at føle mig kvalt i dette liv, som både kunne komme hvis kærester kom tæt på eller hvis jeg kom i små rum, det er meget mærkbart for mig at det har skabt ændringer i mit indre.
Vi var også inde og møde nogle af mine guides.


Jeg er meget imponeret over hvad der sker i en kvantumhealing, svarede fra højere selv var meget direkte og sikke en klarhed uden svinger i valsen.
Efterfølgende har jeg hørt optagelsen af Quantum healingen og der sker yderlig noget inden i.
Bare det at drive på skyen mellem de forskellige liv, ja det er mums.


Jeg giver hermed Filucca de varmeste anbefalinger.
Kærligst Ruth

Rikke

Jeg gav mig hen i tillid.


Quantum healing ved Filucca E. Myntte
Jeg var til Quantum healing ved Filucca, og jeg må sige det overraskede mig, jeg var tilbage i flere tidligere liv, og fandt ud af hvordan det havde indvirkning på mit nuværende liv.


Mine spørgsmål til mit højere selv fik jeg også svar på gennem healingen.
Filucca har en så omfavnede energi og selv om jeg kan have det svært med at slippe kontrollen og have tillid.
Så gav jeg med hen i tillid.


Så det er med 100% sikkerhed ikke sidste gang jeg prøver quantum healing ved Filucca.
Kh Rikke

Tove

Oplevelsen er fantastisk og livsforandrende.


Ved kvantehealing bliver du ført tilbage til oplevelser, som er klar til at blive transformeret/healet op.

Filucca skaber et rum, hvor du kan føle dig tryg, mens du får healing på kvanteniveau.
Jeg fik nogle nye indsigter og kvantehealing via Filuccas guidning og kan varmt anbefale dig at prøve det.

Oplevelsen er fantastisk og livsforandrende.

Mange hilsener Tove

René

Min dybeste taknemlighed over min Quantum healing


Hej Filucca
Vil udtrykke min dybeste taknemlighed over min Quantum healing ved dig.
Det var noget af en oplevelse.


De ting der er sket i min energi efter Quantum healingen er til at føle på.
Jeg var ingen gang kommet af skyen før jeg følte jeg røg ind i en portal og blev ført til et liv i Atlantis.

Det var noget af en oplevelse, især det hvor det jo var de spørgsmål du stillede, som faktisk gav healings svarede på den oplevelse jeg var havnet i.

Mine spørgsmål til højere selv blev også så fint besvaret, og det har virkelig en virkning efterfølgende.
Quantum healing er et meget effektivt transformationsværktøj efter min mening.


Filucca har en tillids fuld og en moderjord kærlig energi. Quantum healing får 5 ud af 5 stjerner.
Mvh René

Grete

Det var en meget intens oplevelse.


Kære Filucca
Det var en meget intens oplevelse.


Den første del af sessionen gik let for mig, og billederne kom helt af sig selv. Det var meget virkeligt og meget intenst.
Jeg kunne i flere dage efterfølgende lugte kærnet fløde/smør omkring mig/på mig. I den sidste del af sessionen skulle jeg tisse, og det gjorde det rigtig svært for mig at være i, så note til mig selv, ingen te inden sessioner fremadrettet. Det forstyrrede desværre for meget.


Jeg synes at du har en fantastisk evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Jeg har let ved at give mig hen til at blive guidet af dig, hvilket du gør på en rolig og behagelig måde. Jeg får en følelse af, at det er det her, du er skabt til. Det virker så let og naturligt for dig. Det er en fantastisk evne at have. Jeg synes det er dejligt at komme hos dig. Du formår at skabe en dejlig atmosfære. Jeg lærer hver gang nye ting, også om mig selv, hvilket er enormt værdifuldt.

Jeg mærker stadig en effekt af healingen du lavede ved mit kejsersnit. Det er virkelig værdsat og fantastisk.
​Jeg har heller ikke drukket cola i 6 uger 🙂

Jeg har lagt en anmeldelse på Google og givet stjerner.

Jeg har også anbefalet dig hos min terapeut i Kolding, og tænker at jeg skal have nogle af dine visitkort med engang. Han var også selv meget nysgerrig og ville gerne selv vide mere.


Mange kærlige hilsner Grete

Sidsel

Jeg fik så meget nyttig viden og informationer


Jeg er kommet hos Filucca en del år. Min krop, mit sind og min sjæl ved hvad vi skal.


Allerede før jeg er hos Filucca, Indfinder der sig en ro i min krop. Filucca møder mig altid med åbne arme og et knus som gør mig tryg og giver ro.
Da jeg kommer til sessionen QHHT har jeg modtaget noget materiale på skrift om hvad der skal ske og jeg skal have forberedt noget hjemmefra. Jeg bliver fortalt i store træk hvad der skal foregå, vi snakker om de ting jeg gerne vil spørge om, så Filucca bedre kan guide mig. Her er jeg fortsat 100% tryg, til trods for at Filucca fortæller mig at hun ikke kan fortælle mig hvor vi skal hen på rejsen.

 
Jeg kommer på briksen, min krop ved lige præcis hvad der skal til at ske. Roen indfinder sig hurtigt i min krop. Filucca guider mig ind i en dyb hypnose. Jeg bliver guidet ud på en rejse, som efterfølgende giver så god mening. Jeg får nogle indsigter jeg aldrig havde fået uden, og som giver så meget mening i forhold til det liv jeg lever og de udfordringer jeg har oplevet. Jeg får svar på nogle store spørgsmål, hvor svaret bare giver så god mening. Jeg er stadig i gang med at lande i den rejse jeg var på her ca. 2 mdr. efter. Da jeg fik så meget nyttig viden og information om mig selv som jeg prøver at indarbejde i mit liv, i mit bevidste jeg. Jeg har fået en større selvindsigt og forståelse.

 
Alt i alt en super skøn oplevelse, jeg føler mig altid set og hørt, og som en fri sjæl når jeg er hos Filucca. Der ånder fred og ro og tiden står for en stund stille. Jeg anbefaler altid folk jeg møder at bruge Filucca.

 
Tak for dig skønne kvinde. Kærlige hilsner Knus og kram Sidsel

Malou

Vi fandt svar på mange af mine spørgsmål


Jeg kom til dig fordi jeg havde fået en fødselsdepression efter min første datter og jeg havde fuldstændig fortrudt. Du hjalp mig med at finde ud af hvem jeg er og jeg indså at hun er en del af mig og er ligesom mig.


Jeg fik mulighed for at komme til din QHHT-session da jeg var begyndt på at tvivle på hvem jeg var og hvorfor jeg nyder at være alene og melankolsk.
Vi fandt svar på rigtig mange af de spørgsmål jeg havde med til dig.


Jeg blev klogere på de liv jeg har levet før dette og kan nu forstå hvorfor jeg tumler med nogle ting. Jeg fandt også ud af at jeg ikke skal være alene, for det har jeg været i mit seneste liv, hvor jeg døde ensom og ulykkelig. Meget af sessionen kan jeg ikke huske, da jeg er i en tilstand jeg ikke kender, men billederne og følelserne står stadig klart for mig.

 
Du er god til at gøre én tryg, så man tør fortælle om end dybeste tanker og følelser og lade tårerne trille.


Hver gang jeg har været hos dig, har jeg en masse energi og er superpositiv. Jeg er nu et sted hvor jeg nyder livet igen og på INGEN måde har fortrudt min datter.
Jeg har ikke noget ris til dig, du er supertryg og rar at snakke med og jeg forstår slet ikke hvordan du kan få mig i en helt anden tilstand, hvor der dukker en masse billeder op for mit indre.

Med venlig hilsen
Malou