-->

Hypnoterapi som behandlingsform

Hypnose er en meget gammel behandlingsform

Når der er ubalance fungerer tingene ikke. Under hypnosen er du både i kontakt med dit bevidste og ubevidste sind. Alt hvad vi gør og oplever gennem livet lager sig i underbevidstheden, som harddisken på en computer. Det er på sin vis fantastisk, da vi så kan gøre en masse ting uden at tænke over det. Som f.eks. at cykle, læse, regne eller køre bil, men IKKE så fantastisk når det vi har lagret er uhensigtsmæssig og skaber problemer i vores hverdag, som f.eks. angst, begrænsninger og meget, meget mere der hæmmer os i at leve fuldt ud.

Underbevidstheden menes at fylde min. 96 %. Hypnosen går ind og arbejder med din underbevidsthed så der bliver balance mellem den og dit bevidste sind. Underbevidstheden kan ikke tænke selvstændigt men gør kun hvad den får besked på.. Derfor kan vi ikke bare “tage os sammen” og gøre tingene anderledes. Vi er styret af vores underbevidsthed. Det er i underbevidstheden forandringerne skal foregå.

Hypnosen i sig selv skaber ikke forandringer, men det gør hypnoterapien. Med hjælp af en speciel udviklet spørgeteknik belyser vi sammen årsagen til dine problemer. Derefter “skiftes” det/de gamle mønstre ud med positive overbevisninger og holdninger. Tænk hvor meget energi der bruges på vrede, angst, stress og meget andet negativitet, som kan frigives.

Når de gamle begrænsende følelser bliver skiftet ud, frigives der en masse ressourcer og energi. Det medføre at du højest sandsynlig føler dig let, glad og mere fri. Tænk på når vi luger ukrudt, hvis ikke vi får hele roden op kommer det ret hurtigt igen. Vi søger roden, altså årsagen. Når man indtager medicin for f.eks. depressioner og angst fjerner man ikke årsagen, men symptomerne.

Der er en årsag til denne tilstand

Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en lydfil med selvhypnose. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen af dine tanker

3 sessioner er ofte nok.
Det er optimalt med 7-11 dages mellemrum mellem sessionerne.

1. session tager vi en snak om hvad du ønsker hjælp til. Jeg arbejder holistisk og jeg vil allerede der give dig redskaber du kan bruge derhjemme. Vi kommer omkring tanker og vaner. Samt en snak om hvordan du gerne vil have det i stedet for. I første session vil vi i hypnoterapien sætte en del processer i gang, til du kommer næste gang. Du vil efter sessionen modtage en lydfil med selvhypnose, så er med til at øge processerne og gøre dig forandringsparat.
Der er altid fuld support mellem sessionerne, hvis du har spørgsmål eller brug for afklaring.
​​

I 2. session vil vi tage en kort snak om hvad du har mærket siden 1. session. Nogle gange når vi arbejder med underbevidstheden kan der dukke andet op og så tager vi det med i denne session. Vi arbejder derefter med at give slip, forløse traumer/vaner/gamle overbevisninger mm. Der er altid guld i de udfordringer vi er gået igennem. Guldet beholder du og resten slippes.
Du vil igen få redskaber og teknikker med dig.

I 3. session vil vi igen tage en kort snak om hvad du har oplevet og mærket siden 2. session. Vi følger op på det vi snakkede om i 1. session. Hvis der er mere der skal forløses gøres det her. Derefter binder vi sløjfer igennem alle sessioner.
Du vil igen få redskaber og teknikker med dig.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapi Healing & Holistisk Coach
​Filucca E. Myntte

Kontakt

Mobil: +45 91258907

Email: gls@divineselfcare.dk