-->

Healing

Healing er det engelske ord for helbredelse. Ved healing overføres lys og energi til dig, hvilket styrker dit immunforsvar, din aura, dine celler og udvider din bevidsthed. Det afbalancer dine chakraer (energifelter i og uden for den fysiske krop). Healing hjælper til at afbalancere både den fysiske krop, psyken, dit selvbillede og sindet. Energiblokeringer løsnes så der skabes flow igen. Healingen forbinder også treenigheden indeni: det maskuline-hjertet-det feminine. Jeg holder frekvensen af det kvantum lysenergi du er klar til at modtage. Det er den reneste og mest ubetingede kærlige energi og kan aldrig gøre skade.

Fjernhealing eller fjernhealing over Skype (med samtale) er lige så effektivt som fysisk healing.

Clairvoyance

Jeg vil under sessionen modtage budskaber til dig. Disse kommer oftest til mig i form af billeder, følelser og direkte beskeder. Det kan være beskeder fra dine åndelige vejleder, skytsengle mm.
Jeg laver ikke decideret afdøde-kontakt, men videregiver selvfølgelig de beskeder, som jeg måtte modtage. De budskaber jeg modtager er fra det højre selv/din sjæl. Så det er dybe budskaber og indsigter, derfor sjælden persona relateret.

Alt dette foregår efter de etiske regler opsat af Clairvoyant Foreningen Danmark, da jeg er uddannet Clairvoyant Medie Healer godkendt af Clairvoyant Foreningen Danmark.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapi Healing & Holistisk Coach
​Filucca E. Myntte

Kontakt

Mobil: +45 91258907

Email: gls@divineselfcare.dk