-->

​Udtalelser omkring Stress, angst, depression og lavt selvværd

Hej Filucca

HER ER ET PAR ORD FRA MIG

Jeg kom til Filucca for at tømme min rygsæk så jeg kan hjælpe min søn der stadigvæk bruger ble i forbindelse med angst for at gå på toilettet.

Flere ting har resulteret i dette. Det har Filucca hjulpet mig med at få lagt bag mig, så Daniel og jeg kan kigge fremad.

Han bruger stadig ble men er en gladere dreng som nu tør og gå uden ble nogle timer hver dag og kan nu tisse på toilet.

Selvhypnose lydfilen bruger vi hver dag som afslutning på en travl hverdag og han falder lynhurtig i søvn bagefter dejlig afslappet.

Så tusind tak siger superhelten og mig

Der nu kan se fremtiden med færre bekymringer

Dorthe

MERE RO I MIT HOVED

Hej Filucca

Jeg kom jo ud til dig fordi jeg følte mig stresset både i min krop og i mit hoved og sendte for mange bekymrede tanker til mine nærmeste og jeg havde nogle gamle ting der skulle ryddes op i Jeg kan så efterfølgende sige, at jeg har mere ro i mit hoved og ikke har denne følelse af at jeg ikke kan nå det hele ved at jeg sorterer ting fra som ikke absolut skal laves. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, hvad jeg virkelig vil og også sige det. Jeg sender gode tanker til mine nærmeste. Så jeg kan godt sige, at jeg har fået noget ud af, og at det var spændende

Kærlige hilsener fra Dorthe​

Simon

SIMON KOM TIL DIG MED STRESS

Kære Filucca.

Simon kom til dig med stress, angst, depression og OCD problematik. Fra første session udviste han dig stor tillid, åbnede op og fortalte dig om sine tanker og følelser. Du tog ham alvorligt og tog behandlingen i hans tempo. Han var glad for at gå hos dig. Simon har i dag bedre, er faldet meget til ro. Har mod på at starte på privatskole efter sommerferien. Vi vil helt klart komme tilbage til dig, hvis Simon, når han starter i skole igen, får tilbagefald. Du udviste stor forståelse for ham, da jeg talte med dig i telefonen første gang, var det allerede, som om du kendte ham. Vi er begge enige om, at det var godt, vi fandt dig, og du er et fantastisk menneske, som bare brænder for det du gør, og signalerer helt tydeligt, at du er der for at hjælpe.

Håber du kan bruge min skrivelse til noget, jeg har uddelt dine visit kort, og fortalt om dig til alle, jeg kan komme til.

STOR hilsen og kram herfra​

Trine

JEG HAR VÆRET I HYPNOSETERAPI HOS FILUCCA.

Jeg har været i hypnoseterapi hos Filucca.

Det, der betyder allermest, er den helt usædvanlige menneskelige varme, man bliver mødt med. Og det at hun giver plads til og rummer alt det, man ikke selv har kunnet rumme i mange år.

Og så hjælper hun en, ud af de gamle traumer, så man får mulighed for at starte på en frisk.

Jeg har i mange år været præget af stress, angst og sorg, der var opstået i forbindelse med en tragedie, der indtraf i min familie i min barndom og følelsen af at være alene med det. Det fik store konsekvenser for de beslutninger, jeg traf som ung og voksen. Under hypnosen lykkedes det mig at slippe meget af angsten og sorgen og forstå, hvordan jeg kunne komme overens med hændelserne fra dengang. Og komme tættere på hvad jeg står for og gerne vil fremover. Jeg har også fået mange gode “værktøjer” og strategier, jeg kan bruge, når jeg skal videre på egen hånd, træffe beslutninger og til at passe bedre på mig selv.

Jeg kan varmt anbefale forløb hos Filucca.

Man føler sig i trygge hænder – og kommer altid tættere på sig selv og lettet derfra.

Venlig hilsen

Trine​

Helle

DEPRESSION OG STRESS

Jeg har igennem livet oplevet overgreb, mobning en alkoholisk mor,
der var meget kommanderende/bestemmende.
Hvilket gav mig en” tung” rygsæk, at slæbe rundt på.
Har været gået ned med stress, depression 2 gange.
Så valgte jeg at prøve hypnose, jeg faldt over Filuccas hjemmeside.
Skrev og fik meget hurtigt svar tilbage, at hun gerne ville hjælpe mig.
Jeg var meget spændt den 1 gang, men med Filuccas behagelige måde at være på , slapper man af.
Allerede efter 1 gang, havde jeg det meget bedre, efter 3 gang følte jeg mig i top.
Men det bliver bedre dag for dag. Mine omgivelser siger ,
jeg ikke er til at kende igen. HURRA FOR HYPNOSE.


Hilsen Helle​

Malene

STRESS OG NEDTRYKTHED

Kære Filucca.

Lidt til din hjemmeside og med kærlig tak for din hjælp. Lang tids nedtrykthed og stress i krop og sjæl.

Jeg fik 3 behandlinger hos dig. Din omsorgsfulde og professionelle behandling, har skabt en ny retning i mit liv. Jeg lytter til din Cd næsten dagligt og mærker processen gro inden i. Processen til igen at være et stærkt og lykkeligt menneske.

Livet går op og ned, men med ro i sjæl og krop, så mærker jeg igen, at jeg har et dejligt liv og

det er blevet bedre efter din hjælp.

Du har mine allerbedste anbefalinger.

1000 tak Filucca.

KH. fra Malene.​

John

DEPRESSION OG MANGLENDE SELVVÆRD

Jeg var meget skeptisk da jeg læste om denne form for terapi på nettet, men det lød alligevel som om at jeg skulle give det en chance. Jeg vidste det til min kone og hun hjalp mig med kontakten. Med ængstelse tog jeg af sted og allerede efter første gang mærkede jeg en forskel. Jeg valgte at tage 3 gange for at være sikker på at jeg fik det hele klaret. Her bagefter kan jeg sige at: DET ER KLARET.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt. Kontrasten er stor da jeg før havde angst for at være sammen med mennesker, så tager jeg det hele mere ro. Fra før, da jeg havde tankemylder, var sur og var ked af det, til at have meget mere ro i hovedet og overskud. Fra at intet selvtillid at have, så tror jeg nu mere på mig selv og er mere glad og positiv. Jeg er dybt taknemlig og glad for mine terapi timer, jeg vil klart anbefale denne form til en anden, for det har givet mig forandring til det bedre.

John.​

Mette

KRAFTIG DEPRESSION OG SOCIAL ANGST

I flere år har min mand lidt af en kraftig depression og social angst og hvad der ellers hænger sammen med disse sygdomme. Min mand viste mig om denne behandlingsform på nettet og sammen ringede vi til Filucca for at høre mere om det. Efter samtalen var han meget opsat på at komme til behandling. Allerede efter første gang tænkte jeg at jeg havde fået en ny mand ind af døren herhjemme. Han fuldført dog 3 behandlinger for han mente at han vil være sikker. Forskellen herhjemme er meget stor. Før kunne vi nogle dage “liste” rundt for vi vidste jo ikke hvordan reaktionen ville være. Nu har jeg fået min mand tilbage, børnene har fået deres far og vi har alle fået en hverdag, som er betydelig nemmere og rarere at være i. Vi har flere år kæmpet med disse sygdomme som en skygge i vores liv, men efter hypnoseterapien lever vi livet uden “skyggen” og nyder det. Jeg ville ønske at flere ville tage denne mulighed, da det gør en forskel for flere end den der er i behandling. Jeg siger tak for denne forskel for hele min familie, men tak er faktisk ikke nok.

Mette.​

Anonym

DEPRESSION, ANGST OG SELVMORDSTANKER

Et år uden sorg – det lyder jo fantastisk på alle tænkelige måder. Men når man er fuldstændig hæmmet for følelser og hverken kan smile eller grine, er det langt fra fantastisk. Det var det værste år i mit liv. Jeg var bange for alting, inden i græd jeg mig selv i søvn og selv de mest enkle ting som at trække vejret, spise og drikke var en kamp. Jeg var ligeglad med alting og hver eneste dag tog jeg mig selv i at tænke på døden som den letteste udvej. Akupunktur, psykologer, urtemedicin og masser af lykkepiller – intet hjalp. Under forløbet udviklede jeg også en angst for at være social. Tanken om at skulle i skole eller ned i byen, fik mig til at ryste, fryse og kaste op. Efter én hypnosebehandling var mit liv forandret. Jeg havde mod på livet. Jeg tog i skole uden problemer bare få dage efter. Den dag i dag, efter tre behandlinger, er jeg mig selv igen. Jeg smiler, griner, græder, er teenage-tvær og strid. Jeg har fået mit liv tilbage og jeg vil uden tvivl anbefale hypnosen frem for alt andet.​

Ruth

RESOURCEKRÆVENDE ANGST

Til Filucca,

Foråret 2015 led jeg af en ressourcekrævende angst. Det havde været der før, men ikke så slemt.

Jeg var bange for mange ting til alles forbavselse for jeg er normal en robust pige. Jeg ville ikke ha antidepressiv medicin, men lod mig dog overtale. En bekendt til mig havde hørt om Filucca og det hun kunne. Jeg prøvede at ringe til hende, og jeg var ikke i tvivl, det skulle prøves. Efter 2x behandling gik jeg lige hjem og gjorde alle de ting jeg var bange for. Efter 3 gange var jeg kureret og Filucca lovede at det aldrig kom igen ( skønt). Hun er en sympatisk, varm pige, der ved hvad hun har med at gøre.

Nu har jeg bestilt 3 x hypnose til mit barnebarn på 25 år. Hun har i mange år ikke kunnet sove før til 03.00 tiden og kan af gode grunde ikke passe noget som helst. Jeg er 100 % sikker på at Filucca kan hjælpe hende. Tilbagemelding om barnebarn: Jeg vil lige fortælle dig at hun nu har fået en normal søvnrytme og er meget glad for det. hun har nu mulighed for at starte på en frisk i sit liv.

Min største anbefaling til Filucca ønskes af

Ruth 75 år​

Anonym

BANGE F​OR SYGEHUS

Jeg har været til 3 hypnose behandlinger hos Filucca, det var jeg fordi vi skal flytte til anden by det kunne slet ikke fungerer for mig idet vi har boet et sted i mange år det har været meget slemt for mig at skulle give slip på det hele, det andet problem jeg har haft er at jeg på et given tidspunkt skal have et andet knæ, og kan slet ikke klare at være på et sygehus, men efter 3 behandlinger hos Filucca er jeg for det første helt parat til at flytte, og kan også mærke at det med sygehus ikke fylder længere. Det har for mig været helt fantastisk, idet jeg slet ikke troede på hypnose ,jeg kan helt anbefale Filucca som er en utrolig dejlig person som man kan føle sig tryg ved.​

Joan

HEJ FILUCCA

Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.
-Joan

Laila

STRESS


Hej Filucca
Jeg startede hos dig med behandling i juni 17. Jeg fik 3 sessioner og fik en lydfil med selvhypnose, som jeg så kunne bruge. Jeg må sige at, uden din hjælp, var jeg ikke nået i mål. Da jeg kom til dig havde og var, jeg nede med stress og havde været det af flere omgange. Mit private liv, som så også gik udover det professionelle liv, slog en gevaldig kolbøtte i okt. 15, som jeg så siden har arbejdet hårdt på at komme over.
Det gav sig bl.a. udslag i; hyppig blærebetændelse, udslæt på bryst, hjertebanken, halsbrand, søvnforstyrrelser, voldsomme menstruations blødninger (trods spiral) og til sidst forventnings stress.
Filucca, takket være din kyndighed og uvurderlige hjælp, var jeg aldrig kommet på den anden side. 😄
Jeg har det SÅ godt nu, har ro på mit indre, bruger dog stadig lydfilen. Fik hjælp via DSR, til at slippe ud af det job jeg var i, super aftale. Til sidst skal nævnes, jeg har ikke nogen fysiske forstyrrelser/dårligdomme mere, psykisk føler jeg mig så godt på vej, har da også fået dette bekræftet. At jeg virker stærk. Jeg anbefaler dig varmt til andre.
Af hjertet tak, for din hjælp.


Kærlig hilsen Laila

Anne

POST TRAUMATISK STRESS

Kære Filucca. Jeg er af hjertet taknemmelig for, at det netop er dig, jeg har mødt. Jeg kontaktede først en anden hypnotisør, men det svingede ikke rigtig i korrespondancen, samtalen jeg havde med hende var ikke rar, jeg følte mig slet ikke tryg. Umiddelbart derefter stødte jeg på dig, og det er jeg virkelig glad for. Faktisk var jeg temmelig angst for at blive hypnotiseret, for hvad er det lige, der sker, når man giver en anden person adgang til ens dybeste indre. Allerede først ved telefonsamtalen jeg havde med dig, kunne jeg straks mærke din varme og imødekommenhed, så det faldt mig let at åbne mig op for dig, da jeg fik stor tillid til dig.

Inden jeg kom hos dig, følte jeg det som om, jeg slæbte en kæmpestor mørk rygsæk efter mig og det endda op ad en bakke. Jeg har for nogle år tilbage været sygemeldt med diagnosen post traumatisk stress på grund af et job som DTP’er og koordinator, og det tog temmelig lang tid, inden jeg kom ovenpå igen. Jeg har arbejdet meget med mig selv siden da, – været til psykolog – som også var gavnligt for adfærdsændring, jeg har været i psykoterapi, hvilket jeg også har haft enorm stor glæde af. Jeg har været på en lang rejse med en meget tung rygsæk fyldt med følelser, jeg havde gemt godt af vejen.

Efter tre behandlinger hos dig har jeg ikke rygsækken på slæb længere, jeg føler mig langt stærkere og mere tykhudet. Jeg føler en enorm kærlighed til mig selv, og det jeg er, og til livet generelt.

Jeg håber, rigtig mange, der har brug for hjælp, får øje på dig Filucca! Du har et talent ud over det sædvanlige. Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger!!!

Kærlig hilsen Anne​

Anonym

HUN GØR EN FORSKEL FOR DIG

Hej Filucca.

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse om mit forløb ved dig, som anonym.

Jeg kontaktet Filucca, da jeg havde stress og angst, jeg havde gået til psykolog inden, men det var ingen hjælp for mig!! Jeg bestilte 3 tider, da jeg kørte der fra første gang var det med et kæmpe smil på læben. Jeg havde ikke kunne spise aftensmad med min familie i 2 måneder, men det kunne jeg den aften. Jeg følte mig som et nyt menneske. Filucca kan virkelig forstå folk, hun giver så meget af sig selv.

2 besøg ved hende, hjalp også meget jeg blev mere glad jeg begyndte at få en tro på tingene igen, plus jeg næsten kom af med min angst. Jeg fik fortalt Filucca, en masse ting jeg længe har haft brug for at komme af med, jeg følte mig tryg til og fortælle alt, der har naget mig. 3. gang var helt vild oplevelse, jeg kan ikke beskrive det hun gjorde, andet ind det fik mig i en helt anden verden. Jeg fik det simpelthen så godt.

Jeg kan kun anbefale Filucca hun er så sød og livsglad.

Hun kan gøre en forskel for dig.

Lone

BEDSTE ANBEFALING HERFRA


Hurtig gensendelse af hypnose filer, da de pludselig var væk. Super service, og fantastisk hypnose, som virker.

Bedste anbefaling herfra Lone

David

HAR FÅET MIT PUSLESPIL TIL AT SAMLE SIG

Brikkerne der blev givet til mig ved mødet med Filucca, har fået mit puslespil til at samle sig (over nogle sessioner) og derved kan jeg bevæge mig så frit i mit liv, at jeg nu tør være i, samt stå ved mine egne følelser ifht. mit ind/udtryk.

Hvilket gør at følelser som depression, angst, tvivl mm. Aftager trin for trin som jeg om erfarer.

Jeg er så småt vendt hjem til egen base.

Ingen medicin og fuld af kærlighed.

Tak Filucca 💜

Maja

DET SØDESTE, DEJLIGE MENNESKE

Jeg blev sygemeldt på grund af stress og mobning fra nærmeste leder på min daværende arbejdsplads. Det var situationer, som havde foregået gennem flere år. Jeg kunne til sidst ikke kende mig selv længere, jeg blev trist, grådlabil og irritabel og mistede koncentrationen, og det endte i angst og depression.

Jeg kontaktede Filucca, som er det sødeste dejlige menneske, og fik hos hende 3 behandlinger. Efter de 3 behandlinger og afslappende selvhypnose herhjemme, som følger med i prisen, kan jeg kende mig selv igen. Jeg har fået energien, glæden og selvværdet tilbage i mit liv.

Tusind tak for hjælpen søde Filucca.

Lene Nygaard

VARMESTE ANBEFALINGER TIL ALLE

Jeg kontaktede Filucca angående min søn, der havde en OCD problematik og angst, stress og depression. Fra første session udviste han stor tillid til Filucca. Det blev til 4 sessioner, og det har bare hjulpet Simon så meget, og givet ham redskaber til at klare sig fremover. Filucca er forstående, lyttende og tillidsfuld.

Jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger til alle.

Linda

GOD TIL AT LYTTE


Hej Filucca.

Mit sind var med uro og angst da jeg kom første gang hos dig. Vores første møde gik med snak i 2 timer. Det jeg oplevede var, at du er god til at lytte og tage mig alvorlig. Det var med til, at jeg kunne slappe af. Efterfølgende har jeg kunnet mærke en ro og gik ind i de 2 næste sessioner med håb. For at jeg kan udvikle mig videre har jeg valgt at købe dit "Hypnotisk mind & Soul Detox" som bruges flittigt.

Kærlig Hilsen Linda.

Mia

EN KÆMPE HJÆLP


Hej Filucca :)

Jeg har haft det ret ubehageligt indeni mig selv, inden jeg kom ind til dig første gang. Efter 1. session hos dig kunne jeg godt nok mærke, at det var en behagelig oplevelse. Også selvom, det var første gang jeg skulle prøve hypnoterapien. Efter 2. session kunne jeg bare mærke, at jeg ikke havde brug for flere sessioner. Problemet er løst. Men mærkelig fornemmelse allerførste gang men dejlig. Tænk det kunne skabe forandre for mig efter 1. gang jeg var inde hos dig. Sikke en interessant oplevelse, og først lige snakke lidt med dig omkring hvad vi skulle arbejde ud fra og så lige efter igen hvor vi arbejdede med min underbevidsthed. En super anderledes oplevelse og virkelig det værd. Du kan simpelthen bare gøre et eller andet. Det er godt nok vildt hvad du ved og kan hjælpe med. Kommer kun på positive tanker nu slet ingen negative tanker. Det er dejligt at vide, at jeg altid kan komme til dig igen hvis jeg får brug for det.

Det har været en kæmpe hjælp for mig dejligt, jeg tog mig sammen til at kontakte dig virkelig en skøn fornemmelse bagefter jeg valgte og gøre det ;-)

Ida

FØLER MIG MERE SIKKER I EGEN KROP


Hej Filucca

Jeg har gået ved dig 3 gange, og i løbet af de 3 gange kunne jeg mærke en stor forskel, for hvordan jeg havde det før. Før der oplevede jeg ofte dødsangsttanker og socialangst, og mangel på selvtillid bestemme min hverdag kraftigt, og være en del af mit sind, og mig.

Efter første gang, kunne jeg mærke en lille forandring inde i mig, som alligevel gjorde en del. En form for lethed, og de angstfyldte tanker, blev dæmpet en smule med positive affirmationer og mindre bekymringer. Efter de her 3 sessioner med dig, kan jeg mærke en stor forskel på mig selv som person, og jeg føler ikke længere at min angstfyldte tanker eller fortid kontrollere mig så meget, som før.

Sessionerne har som sagt hjulpet mig meget med at håndtere mine angstfyldte tanker, og nu føles min hverdag meget mere fredfyldt og mindre stressende med gamle tanker der indrammede min hverdag før. Jeg får stadigvæk nogle af de paranoide dødsangsttanker eller nervøsitet med at mødes med andre, men Filucca har givet mange værktøjer og selvhypnosefil, der har hjulpet mig med at havde mere kontrol over hvad jeg fokusere på af tanker, og i det store billede hvordan jeg har det. Min selvtillid har også taget et kæmpe spring, og jeg føler mig meget mere sikker i min egen krop, og knap så usikker.

Filucca er meget dygtigt til sit arbejde, og man kan virkelig føle sig tryg i hendes selskab, og hvad man end siger. Jeg kan KLART anbefale Filucca i og med at hun i løbet af 3 sessioner har gjort en stor forskel ved mig, og har hjulpet mig med at få en mere glædesfyldt hverdag, og jeg føler nu at jeg langsomt kommer tilbage til den person, jeg var før, at angsten og dødsangsten indrammede min hverdag

Camilla

INTET ANDET END ROS OG KÆRLIGHED TILOVERS FOR FILUCCA


Kære Filucca.

Jeg havde i længere tid været depressiv og var derfor begyndt hos en psykolog. Det hjalp mig en del, men efter jeg stoppede, begyndte jeg langsomt at få det gradvist dårligere igen og derfor besluttede jeg mig for at jeg skulle prøve noget andet og mere kraftigt. Jeg havde flere gange overvejet hypnose/hypnoterapi, fordi jeg synes at det gav rigtig god mening at tage fat i problemerne helt dybt inde i sig selv, men jeg synes det virkede lidt abstrakt for mig alligevel, fordi jeg ikke rigtigt vidste hvad jeg kunne forvente at få ud af det og derfor var jeg meget i tvivl om jeg skulle springe ud i det. Dog endte det med at jeg lavede en søgning på hypnose i Vejle på Google og der faldt jeg over Filuccas side, som var den side som appellerede mest til mig og derfor prøvede jeg at kontakte hende. Jeg skrev en lang mail hvor jeg forklarede hvordan jeg havde det og om hun troede at hun kunne hjælpe mig. Hun var virkelig sød og imødekommende og vi blev enige om at jeg skulle have tre sessioner.

Første gang jeg skulle ud til Filucca, var jeg lidt spændt på hvad der skulle foregå og hvad jeg kunne forvente, men jeg blev simpelthen så positivt overrasket på alle tænkelige måder da jeg kom derud. Filucca er den sødeste og mest imødekommende person jeg længe har mødt. Man føler sig med det samme så tryg og godt tilpas i hendes selskab og man er ikke et sekund i tvivl om at hun vil én – og mennesker generelt det bedste – og det er bare så skønt at mærke. Hun er 110% til stede hele tiden. Derudover er rummet som man bliver behandlet i, og atmosfæren i huset simpelthen så dejlig og rolig, så man føler sig så velkommen allerede før man nærmest kommer ind over dørtrinnet.

Vi startede ud med en samtale hvor Filucca fortalte om hypnoterapien, hendes måde at arbejde på samt hvor vi talte om de udfordringer jeg havde. Det var en rigtig behagelig samtale og allerede der følte jeg at jeg fik mere ro i sindet og svar på en masse ting som jeg gik og undrede mig over. Herefter gik vi i gang med behandlingen. Jeg ved ikke om det var som jeg regnede med, for jeg ved ikke helt hvad jeg forventede, men jeg kan ikke huske hvornår jeg, inden det, sidst har følt mig så afslappet og rolig som da jeg lå og fik behandlingen. Det var en skøn følelse som ikke kan beskrives og da behandlingen var færdig følte jeg mig allerede meget lettere og ”anderledes” end da jeg kom.

De næste behandlinger foregik lige så godt og hver gang gik jeg derfra med følelsen af virkelig at have fået noget med – både i form af en masse redskaber – med også i form af en ”helt ny” ro i kroppen og en masse svar.

Jeg føler at det at jeg valgte at få behandlinger ved Filucca har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Hun har på så kort tid fået mig så meget i balance at jeg ikke kan huske hvornår det sidst har været så godt. Selvfølgelig kæmper jeg stadigvæk med nogle ting, men jeg føler at jeg har så meget mere ro i min krop og at jeg har fundet mere tilbage til ”mig selv”. Derudover har jeg fået en masse redskaber så jeg selv kan arbejde videre med det senere hen, hvilket jeg bestemt har tænkt mig at gøre.

Jeg er lige kommet hjem fra den sidste behandling i dag og sidder stadigvæk med en følelse af at det hele er lidt uvirkeligt. Det som jeg har oplevet og fået med fra hende, er helt vildt og meget bedre end jeg havde turdet håbe på. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det er muligt at rykke sig så meget på så kort tid, men en ting er sikkert og det er at Filucca er virkelig dygtig, så hvis du bare en lille smule, overvejer at prøve hypnoterapien af, så kan jeg kun på det varmeste anbefale det. Jeg har intet andet end ros og kærlighed tilovers for Filucca. Hun er et fantastisk menneske, som er virkelig dygtig til sit arbejde og du vil med garanti ikke fortryde at du er taget afsted, så und dig selv det..

God bedring og rigtig god fornøjelse.

Lone

DET MEST TILLIDSVÆKKENDE MENNESKE


Kære Filucca

Endnu engang har du hjulpet mig med et problem. --- Og det er helt fantastisk, hvad du har udrettet.

Denne gang kom jeg til dig, fordi jeg igennem et år havde haft flere ”sammenstød” med en ny kollega, virkelig ”hårde” sammenstød, som sendte mig helt ud over kanten. (jeg græd, var frustreret – jeg kunne ikke se nogen løsning. (skulle jeg virkelig forlade den arbejdsplads, som havde været min i 28år? - pga. én nyansat?)

Da sammenstødet skete 4. gang vidste jeg, at jeg måtte gøre noget – jeg måtte lære at tackle hende, da jeg godt vidste at hun ikke vil ændre sig.

Og da jeg tidligere har haft stor succes med at blive hjulpet hos dig, vidste jeg straks hvordan jeg skulle løse problemet.

Og hold nu op, det er helt fantastisk – efter 1. behandling var min afsky, min frygt og afstands tagen væk. Efter 2. behandling, hvor jeg virkelig fik bearbejdet alle hændelserne, jamen jeg kan slet ikke beskrive, hvad det har gjort for mig.

Jeg glæder mig over det hver eneste dag, og jeg er stadig forundret over, at det har hjulpet – men det har det og det 100%

Som en bonus fik jeg også bearbejdet mig selv, lært at give mig selv lov til at slappe af, og at det er ok at sige nej. (jeg har en kronisk skade, men har svært ved at acceptere mine begrænsninger), og også på det punkt hjalp du mig. – Nu lytter jeg hver dag til din lydfil, og bliver bedre og bedre ved mig selv. Den lydfil gør bare en verden til forskel.

Filucca, du er fantastisk – intet mindre – helt fantastisk – og til alle tøv ikke --- tag kontakt til Filucca, hvis du har et problem – hun kan hjælpe dig. Og så er hun samtidig det mest tillidsvækkende menneske som findes, og så dejlig at være i nærheden af.

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her