-->

Handelsbetingelser

​Avanceret Hypnoterapeut og Holistisk Mentor Filucca E. Myntte

Filucca E. Myntte
Egelandvej 57
6040 Egtved
gls@divineselfcare.dk

Betaling

Der modtages betaling med Dankort/VISA-Dankort.
Betaling vil blive trukket på din konto, når produktet er bestilt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Levering

Online kurser gives der normalt adgang til umiddelbart efter betaling. Der gives adgang direkte fra hjemmesiden eller via links tilsendt per e-mail til det købte kursus. Der ydes ikke teknisk support.

Kurser og onlineforløb

Din tilmelding til kurser, workshops eller livehold er gyldig, når du har betalt. Hvis du betaler i flere rater, er din tilmelding gældende, så snart du har betalt første rate. De følgende rater bliver automatisk på dit betalingskort.

Når du tilmelder dig kurser eller mentorforløb, tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale alle rater.

Personlige sessioner, skype eller telefonisk
Betaling for personlig rådgivning skal ske på forhånd.
Du kan ændre din tid op til 24 timer før den planlagte session.
Hvis du vil aflyse eller ændre din session inden for mindre end 24 timer før det aftalte tidspunkt, betales det fulde beløb. Når din session er afviklet, har du ikke mulighed for at få pengene tilbage.

Rettigheder

Avanceret Hypnoterapeut og Holistisk Mentor Gitte Stounbjerg. har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, som bruges ved kurser og mentoring. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig.
Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt.

Persondataoplysninger

Hvem har adgang til dine oplysninger: Mailchimp, (der sender nyhedsbrevet) Stripe (betaling af produkter) WordPress (Website) Business Solution (Website Design) Simplero (Online handel) min revisor (regnskab).

ReklamationsretDer gives ikke penge retur for onlineprodukter.
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Ved at klikke “jeg accepterer betingelserne” eller ved at købe et kursus, angiver du at du har læst og forstået vores handelsbetingelser.

Disclaimer

Du er 100 procent ansvarlig for din egen udvikling og adfærdsforandring. Jeg kun ansvarlig for at yde en dyb professionel hypnoterapeutisk behandling, og kan ikke stilles til ansvar for forandringsvilligheden/forandringsklarhed eller om man vil benytte sig af de givende redskaber, lydfiler og øvelser. Ingen udsagn på denne hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

© Spirituel Hypnoterapeut Filucca E. Myntte. Cvr. Nr. 34569886

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her