-->

​Udtalelser omkring Spirituel Hypnoterapi

Anonym

JEG HAVDE 3 FANTASTISKE SESSIONER MED FILUCCA

Hun guidede mig helt intuitivt og hjerteligt og hjalp med at sætte nogle gode fokus punkter. Hun forberedte mig godt på hypnosen og hvad jeg kunne forvente. Jeg syntes også det var virkelig god kvalitet med en lydfil som hun gav til mig inden, så man kunne vænne sig til metoden.

Vi tog nogle gode snakke sammen inden og hun sikrede sig, at vi havde den rette intention inden hypnosen gik i gang. Hendes måde at guide ind i hypnosen på er som en drøm og med en meget behagelig og dejlig stemme. Lokalet er skønt indrettet og man kan med det samme komme ned i gear ved at træde ind.

En holistisk og skøn oplevelse, som kun kan anbefales! Personligt har jeg efterfølgende oplevet store ryk indenfor de emner hypnosen gik ind i.

Giv det endelig et forsøg med Filuca. :-)

Trine

HUN FÅR MINE ALLER VARMESTE ANBEFALINGER

Det var lige fra start af en meget behagelig oplevelse at tale med Filucca omkring det kommende terapi forløb, jeg følte mig tryg og glædede mig meget til at komme i gang. Jeg har nu været igennem det første forløb på 3 gange må sige at det har været en utrolig oplevelse at prøve den spirituelle hypnoterapi og hvor meget det kan rykke indeni. Det er simpelthen noget jeg vil anbefale til enhver, uanset hvad man ønsker at arbejde med. For mit vedkommende har jeg besluttet at fortsætte men med et par måneders mellemrum, simpelthen fordi jeg er sikker på det ville skabe den afgørende forandring i mit indre følelsesliv, jeg ønsker at opnå, jeg er nemlig allerede super godt på vej.

Jeg valgte Filucca fordi hun har så mange års erfaring og fordi hun er sådan et dejligt, rummeligt menneske. Hun får mine aller varmeste anbefalinger. Af hjertet tak:-)

De bedste hilsner

Trine​

Anonym

KÆRE FILUCCA


Fra første sekund jeg træder ind ad døren hos Filucca, mærker jeg nærværet og tilliden. Det er på alle måder, den helt rette følelse for mig, når jeg skal ”overgive” mig til behandlingen. Det der skal til, for at få mest muligt ud af besøget. Og jeg har virkelig haft nogle helt fantastiske oplevelser med både hypnoterapi og spirituel hypnoterapi. Jeg har taget nogle ”vilde ture” i dybet af min underbevidsthed. Oplevelser, som jeg er meget taknemmelig for, fordi det for mig har givet mig afklaring, og har fået vigtige ting i mit liv, til at ligge på de rette hylder, og fået tingene til at fylde præcis det, der giver mening, for at der også skal gøres plads til nye og vigtige ting i mit liv.


Jeg anbefaler altid andre, at de besøger Filucca, hvis der er nogle ting som rumsterer og som har noget der fylder uhensigtsmæssigt meget i livet. Og alle dem, der har fulgt op på min opfordring, har haft rigtig stor glæde af det.”


Kærligst R

Lene

KÆRE FILUCCA

Tak for at det jeg har fået ud af at komme hos dig.

Inden jeg kom hos dig, var jeg tæt på at være udbrændt, jeg kunne fornemme, at min grænse for, hvad jeg kun holde til, var tæt på at være nået.

Efter at være kommet hos dig, kan jeg stadig godt være presset, men kan mærke, at jeg er begyndt at prioritere mig selv også. Og det har faktisk givet et bedre overskud til andre også.

Det bedste er, at jeg har fået kontakt med min sjæl. Når jeg føler mig drænet eller er i tvivl kan jeg ved at kontakte min sjæl, finde ud af, hvad jeg skal gøre, og kan blive afbalanceret og blive ladet op.

Jeg arbejder stadig med mig selv via onlineforløb, og det sker lidt hele tiden. Fornyelig har jeg oplevet, at jeg har sagt fra, hvilket er helt nyt for mig. Før har jeg først stoppet med at servicerer andre(i familien og på arbejde), når kroppen gav op og jeg fik en så voldsom infektion med høj feber.

Kh Lene​

Joan

HEJ FILUCCA

Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.

Joan​

​Vinni

Elsker bare at træde ind i dit univers

Hej Filucca

Jeg havde ikke nogen konkret forventning da jeg startede. Efter et hypnoterapeutiske forløb hos dig var jeg tillidsfuld, åben og nysgerrig på at udforske der spirituelle og det du kan noget mere, så sagde straks ja tak til at prøve, og har på ingen måde fortrudt. Da jeg er i en proces af personlig udvikling hvor jeg har mange mentale blokeringer, har det været svært for mig at bryde igennem og se nogle indre billeder, da jeg nok ikke har været helt klar. Dette har aktiveret en velkendt præstation angst og følelse af ikke at kunne gøre det rigtigt. Du har været så go til at mærke og gennemskue dette, hvilket har været hjælpsom da vi så har kunnet tage fat om dette. Der at du har tilpasser seancen med alle de redskaber du har, har givet mening. Jeg har på denne måde fået nogle vigtige erkendelser og fået frigivet nogle energier der har været rigtig vigtig for min proces.

Filucca er god til at skabe tryghed, udvise forståelse og skabe ro i at alt er som det skal være når man syndes det er svært. Filucca er fantastisk til at gribe de åbninger og energier der opstår, så jeg hver gang er gået fra hendes hyggelige sted, med en følelse af at have fået en vigtig og kærlig gave med mig.

Da jeg selv har haft så mange blokeringer, er der kommet flere beskeder gennem Filucca og det har været fantastisk hvordan hun har fået videregivet de billeder hun har fået så de er landet hos mig som dyrebare udviklings gaver.

Elsker bare at træde ind i dit univers, og mærke alt din varme, passion, nærvær og lyst til at give den bedste oplevelse. Det er så tydeligt og oprigtigt at du brænder for at hjælpe folk på vej. Det at der ikke er nogen tid på gør en kæmpe forskel da der er tid til det der opstår. At dele de forløsninger med dig som jeg har oplevet, har været en gave.

De bedste tanker Vinni​

​Cathja

HJERTEVARMT MENNESKE

Filucca er en rigtig dygtig healer og hjertevarmt menneske. Jeg har brugt Filucca en del gange. Men tilbage i 2019 kom jeg til hende fordi jeg havde kærestesorg og fik 3 gange healing og det gav mig den vildeste oplevelse, jeg fik en meget større tro på mig selv jeg aldrig havde oplevet før, følte mig virkelig god nok, og jeg mødte min indre power, styrke. Det var lige pludselig nemt at nyde ting, altså virkelig nyde, selv i min sorg, hvor jeg stadig bebrejde mine følelser og skulle rumme dem. Min selvkærlighed til mig selv og andre åbnede og blomstret op i min sorg/krisetid, aldrig havde jeg haft så meget tillid i mit liv til mig selv og andre og jeg vidste alt nok skulle lykkes, det er en følelse vi alle har fortjent.

Tak for dig Filucca 🤗❤

Anonym

EN FANTASTISK REJSE

Jeg vil takke Filucca E. Myntte for en fantastisk rejse til at finde vejen tilbage og komme "hjem" og de redskaber jeg har fået til at arbejde videre med det selv. Jeg vil anbefale at takke ja til 3 konsultationer og tage den der fra. Alle 3 har været vigtige for mig. Jeg har kun godt at sige og vil til en hver tid anbefale Filucca når der skal arbejdes med sin underbevidsthed og ændre vaner. TAK

Kamilla

EN FANTASTISK OPLEVELSE


Kære Filucca! Det var en fantastisk oplevelse, og jeg ville elske at skrive lidt om det, da det hjalp mig så meget! Jeg vil klart anbefale det til alle jeg kender 😀 “Da jeg kom til dig, vidste jeg ikke, hvilken slags arbejde jeg skulle udføre, jeg vidste bare, at jeg havde brug for noget hjælp, mine følelser var over det hele, jeg følte mig ofte deprimeret og uden energi.

Siden vores sessioner har jeg følt mig meget roligere (hvilket var et af mine store mål). Jeg troede aldrig, at indre barn-arbejde ville være det, jeg havde brug for, men du hjalp mig med at se, at jeg kan være min egen bedste ven og min egen forælder. Jeg føler mere glæde over de små ting i mit liv. Dette er måske ikke det samme for alle, men jeg har også brug for mindre af det, jeg kaldte “vedligeholdelsesarbejde”, som var alt det åndelige arbejde og MEGET alenetid, bare for at jeg ikke skulle falde fra hinanden og have et grædende sammenbrud. Jeg arbejder stadig med mig selv, men nu behøver jeg ikke tvinge det, men det er sjovt, og jeg hygger mig.

Jeg vil anbefale spirituel hypnoterapi med dig til alle! Du holdt mine følelser fast med så meget kærlighed og ynde, jeg kunne være helt åben med dig, og jeg følte mig utrolig tryg og forstået.

Du hjalp mig med at finde så meget selvkærlighed og glæde, og jeg kan ikke vente med at se mere af, hvem jeg er ved at blive.”

Kamilla

Stor kærlighed til dig ❤

Erik

TAKNEMMELIGHED & KÆRLIGHED


Kære Filucca

Jeg vil bare lige ønske dig en glædelig og fredfyldt jul 💚

Og samtidig igen takke dig for, det jeg fik med mig...

TAKNEMLIGHED & KÆRLIGHED

Mange, mange tak min ven!!! 🙏

De vil følge mig resten af livet 💚

Mange mennesker har svært ved at forstå mig i dag, men de vil kunne forstå det, en dag.

Hvor det bare føles godt at sige 'pyt', og være den man er, og sende varme og kærlighed ud.

Det er til tider overvældende at kunne være sådan. Og jeg ser i folk, hvilken glæde det giver dem, inklusive mig 💚

Og det er så meget nemmere, end at være dømmende

Mange 1.000 tak til dig

Betyder uendeligt meget

Havde bare brug for at fortælle dig det

PS du må gerne bruge det i dit opslag

Måske kan det sende noget glæde ud til omverdenen 💚

De bedste hilsner

Erik

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her