-->

​Udtalelser omkring Online forløb

Mathilde

JEG ER DIG FOREVIGET TAKNEMLIG

Kære søde Filucca.

Jeg er simpelthen lige nødt til at komme af med nogle søde ord til dig, for du er bare den mest fantastiske kvinde. Jeg er ovenud lykkelig for at jeg kom til dig, du har ændret hele mit mindset til noget positivt. Fået mig til at være taknemmelig hver eneste dag, for selv de helt små ting. Du har lært mig så meget og den lærdom vil jeg ikke undvære for noget i verden. Jeg er sikker på at meningen med den ulykke jeg var ude for, er at jeg skulle møde dig. Ellers havde jeg forsat som inden ulykken og det var helt sikkert ikke meningen 🙂 da jeg kom til dig for ca.1 år siden og så til nu hvor jeg har været til sessioner og er i gang med dit online-forløb (Man bliver afhængig) der er simpelthen sket så meget med mig rent psykisk at det næsten er helt skræmmende hvor meget man kan lære om sig selv. Nu er jeg positiv og glad og sætter virkelig meget pris på alt, hvilket jeg ikke gjorde på samme måde før, det var jeg faktisk virkelig utaknemmelig og utilfreds, og det er jo helt pinligt nu, hvor man kan se meningen med alt.

Jeg er dig foreviget taknemlig og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer og ligger i den gode stol <3

Tusind tak Filucca <3

Knus Mathilde​

Kristina

JEG HAR LÆRT EN MASSE AF DETTE FORLØB…

Jeg har lært en masse af dette forløb, på trods af at jeg ikke engang færdig endnu. Det er en masse ting, der er faldet på plads for mig. Før var jeg usikker på mig selv, hvad andre tænkte om mig og var nærmest bange for andres reaktioner overfor mig. Jeg tilpassede mig, prøvede at ”passe ind”. Følte mig anderledes og mindre værd. Spejlede og sammenlignede mig med andre og selvom jeg gjorde alt dette, så oplevede jeg tit at folk skuffede mig. Jeg har arbejdet dybt i dette forløb og hold da op, nogle indsigter jeg har fået i mig selv. Notesbogen blev brugt flittigt og det har været en gave, at kunne gå tilbage og kigge i den. Nøj, hvor kunne jeg jo se hvordan jeg rykkede mig. Jeg oplever en dejlig indre ro. Ser mig selv på en anden måde: Jeg er jo stærk! Det er en skøn følelse, ikke længere at være offer. Men at vide, det er mine følelser, fordomme og måder at se tingene på og at jeg nu ved hvordan jeg kan ændre det. Det er mit ansvar og jeg nyder det. Det har givet mig meget ro, energi og tillid til mig selv. Jeg elsker at være speciel og anderledes, at være mig! ”som menneske kan vi kun fokusere på få ting af gangen, derfor er det så vigtig, hvilke ting vi vælger at fokusere på”. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de sidste moduler. KH Kristina.​

Charlotte

I LANG TID HAVDE MIT LIV VÆRET STYRET AF NEGATIVE TANKER …

I lang tid havde mit liv været styret af negative tanker og et lavt selvværd som efterhånden havde sat store og hæmmende begrænsninger i mit liv. Jeg lod de negative tanker styre mit liv, mistede mere og mere troen på mig selv og begyndte at trække mig og lukke mig inde i mig selv.

Jeg manglede redskaber til at komme ud af den onde cirkel jeg var kommet i og få redskaber til at håndtere mine tanker og min angst så jeg kunne komme til at fungere i en almindelig hverdag igen. Dette forløb har uden tvivl ændret mit liv til det positive. Jeg har følt mig tryg og havde fuld tillid til at hun kunne guide mig igennem dette forløb. Jeg har lært rigtig mange ting, jeg har fået helt nye værktøjer til at tackle min hverdag og de forhindringer jeg møder. Jeg er blevet guidet, skubbet og udfordret og i dag står jeg 1000% stærkere og klar til livet. Jeg er ikke styret af mine tanker mere, nu er det mig der styre dem og bestemmer hvor meget de skal have lov til at fylde. Jeg har fået et bedre liv, jeg er glad, sover om natten og tager det hele meget mere afslappet. Jeg nyder livet nu og lever i nuet i stedet for hele tiden have paraderne oppe og være på vagt.

Jeg kan kun anbefale alle at tage dette forløb, hvis de har udfordringer i livet. Filucca er utrolig dygtig og yderst kompetent til hendes arbejde. Man kan mærke et dybt engagement og hjertet i materialet. Uden alt det jeg har lært, var jeg slet ikke her hvor jeg er i dag, det har haft en kæmpe betydning og del i at jeg har fået et dejligt liv igen. Tak for DIG og dette forløb – Det er guld værd.

– Charlotte​

​Lene

KÆRE FILUCCA

Tak for at det jeg har fået ud af at komme hos dig.

Inden jeg kom hos dig, var jeg tæt på at være udbrændt, jeg kunne fornemme, at min grænse for, hvad jeg kun holde til, var tæt på at være nået.

Efter at være kommet hos dig, kan jeg stadig godt være presset, men kan mærke, at jeg er begyndt at prioritere mig selv også. Og det har faktisk givet et bedre overskud til andre også.

Det bedste er, at jeg har fået kontakt med min sjæl. Når jeg føler mig drænet eller er i tvivl kan jeg ved at kontakte min sjæl, finde ud af, hvad jeg skal gøre, og kan blive afbalanceret og blive ladet op.

Jeg arbejder stadig med mig selv via onlineforløb, og det sker lidt hele tiden. Fornyelig har jeg oplevet, at jeg har sagt fra, hvilket er helt nyt for mig. Før har jeg først stoppet med at servicerer andre(i familien og på arbejde), når kroppen gav op og jeg fik en så voldsom infektion med høj feber.

Kh Lene

↓↓↓Modtag en skøn gratis gave, fyldt med energi, selvkærlighed og glæde↓↓↓

lydfil-188db34d-1-f9ac2be1

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi , selvkærlighed og glæde.
Du skriver dig op til mit nyhedsbrev. 

Læs privatlivspolitik her