Udtalelser omkring Spirituel Hypnoterapi

 • Lykke

  HEJ SKØNNESTE GITTE….

  Hej skønneste Gitte.
  Så er jeg ovre en travl konfirmationsweekend på job, og har lige lidt alene tid på sofaen inden jeg skal på arbejde.

  Hold nu op en oplevelse at være hos dig. Jeg er helt Blown away over hvad vi har vendt på tiden ved dig. Jeg kan mærke der er en del der lige skal have tid til at lande indeni, men det er på den gode måde. Jeg er enormt glad og stolt over resultatet og det er ikke engang det fulde billede jeg har endnu.

  Tusind tak for dig.

  Ord beskriver det simpelthen ikke nok -den taknemmelighed jeg føler over at jeg kan få hjælp hos dig. Du er en sjælden engel, bare tak ❤️
  Jeg er klar til verden med åbent hjerte.
  Største kram

 • Trine

  HUN FÅR MINE ALLER VARMESTE ANBEFALINGER

  Det var lige fra start af en meget behagelig oplevelse at tale med Gitte omkring det kommende terapi forløb, jeg følte mig tryg og glædede mig meget til at komme i gang. Jeg har nu været igennem det første forløb på 3 gange må sige at det har været en utrolig oplevelse at prøve den spirituelle hypnoterapi og hvor meget det kan rykke indeni. Det er simpelthen noget jeg vil anbefale til enhver, uanset hvad man ønsker at arbejde med. For mit vedkommende har jeg besluttet at fortsætte men med et par måneders mellemrum, simpelthen fordi jeg er sikker på det ville skabe den afgørende forandring i mit indre følelsesliv, jeg ønsker at opnå, jeg er nemlig allerede super godt på vej.

  Jeg valgte Gitte fordi hun har så mange års erfaring og fordi hun er sådan et dejligt, rummeligt menneske. Hun får mine aller varmeste anbefalinger. Af hjertet tak:-)

  De bedste hilsner

  Trine

 • Anonym

  KÆRE GITTE

  Fra første sekund jeg træder ind ad døren hos Gitte, mærker jeg nærværet og tilliden. Det er på alle måder, den helt rette følelse for mig, når jeg skal ”overgive” mig til behandlingen. Det der skal til, for at få mest muligt ud af besøget. Og jeg har virkelig haft nogle helt fantastiske oplevelser med både hypnoterapi og spirituel hypnoterapi. Jeg har taget nogle ”vilde ture” i dybet af min underbevidsthed. Oplevelser, som jeg er meget taknemmelig for, fordi det for mig har givet mig afklaring, og har fået vigtige ting i mit liv, til at ligge på de rette hylder, og fået tingene til at fylde præcis det, der giver mening, for at der også skal gøres plads til nye og vigtige ting i mit liv.

  Jeg anbefaler altid andre, at de besøger Gitte, hvis der er nogle ting som rumsterer og som har noget der fylder uhensigtsmæssigt meget i livet. Og alle dem, der har fulgt op på min opfordring, har haft rigtig stor glæde af det.”

  Kærligst R

 • Lene

  KÆRE GITTE

  Tak for at det jeg har fået ud af at komme hos dig.

  Inden jeg kom hos dig, var jeg tæt på at være udbrændt, jeg kunne fornemme, at min grænse for, hvad jeg kun holde til, var tæt på at være nået.

  Efter at være kommet hos dig, kan jeg stadig godt være presset, men kan mærke, at jeg er begyndt at prioritere mig selv også. Og det har faktisk givet et bedre overskud til andre også.

  Det bedste er, at jeg har fået kontakt med min sjæl. Når jeg føler mig drænet eller er i tvivl kan jeg ved at kontakte min sjæl, finde ud af, hvad jeg skal gøre, og kan blive afbalanceret og blive ladet op.

  Jeg arbejder stadig med mig selv via onlineforløb, og det sker lidt hele tiden. Fornyelig har jeg oplevet, at jeg har sagt fra, hvilket er helt nyt for mig. Før har jeg først stoppet med at servicerer andre(i familien og på arbejde), når kroppen gav op og jeg fik en så voldsom infektion med høj feber.

  Kh Lene

 • Joan

  HEJ GITTE

  Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

  Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

  Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

  Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

  Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.

  Joan

 • Vinni

  Elsker bare at træde ind i dit univers

  Hej Gitte

  Jeg havde ikke nogen konkret forventning da jeg startede. Efter et hypnoterapeutiske forløb hos dig var jeg tillidsfuld, åben og nysgerrig på at udforske der spirituelle og det du kan noget mere, så sagde straks ja tak til at prøve, og har på ingen måde fortrudt. Da jeg er i en proces af personlig udvikling hvor jeg har mange mentale blokeringer, har det været svært for mig at bryde igennem og se nogle indre billeder, da jeg nok ikke har været helt klar. Dette har aktiveret en velkendt præstation angst og følelse af ikke at kunne gøre det rigtigt. Du har været så go til at mærke og gennemskue dette, hvilket har været hjælpsom da vi så har kunnet tage fat om dette. Der at du har tilpasser seancen med alle de redskaber du har, har givet mening. Jeg har på denne måde fået nogle vigtige erkendelser og fået frigivet nogle energier der har været rigtig vigtig for min proces. 

  Gitte er god til at skabe tryghed, udvise forståelse og skabe ro i at alt er som det skal være når man syndes det er svært. Gitte er fantastisk til at gribe de åbninger og energier der opstår, så jeg hver gang er gået fra hendes hyggelige sted, med en følelse af at have fået en vigtig og kærlig gave med mig. 

  Da jeg selv har haft så mange blokeringer, er der kommet flere beskeder gennem Gitte og det har været fantastisk hvordan hun har fået videregivet de billeder hun har fået så de er landet hos mig som dyrebare udviklings gaver. 

  Elsker bare at træde ind i dit univers, og mærke alt din varme, passion, nærvær og lyst til at give den bedste oplevelse. Det er så tydeligt og oprigtigt at du brænder for at hjælpe folk på vej. Det at der ikke er nogen tid på gør en kæmpe forskel da der er tid til det der opstår. At dele de forløsninger med dig som jeg har oplevet, har været en gave. 

  De bedste tanker Vinni 

  Hør mere om behandlings forløb

  Kontakt mig herunder, for at høre mere om behandlingsformer, forløb og hvordan jeg arbejder. 

  Udtalelser omkring QHHT

  • Nanna

   Jeg følte mig tryg, afslappet, anerkendt og meget tilpas.

   Kære Gitte ❤️ 

   Jeg føler mig mødt med varme og den skønneste energi. Vi startede sammen med en behagelig samtale, hvor vi gennemgår mine forberedte spørgsmål. 
   Sessionen var både rar og afslappende, personligt føler jeg en form for “wellness” for sjælen hver gang jeg har besøgt dig. 

   Jeg oplever kommer jeg omkring et dybere traume, da jeg pludselig er i en svømmehal, du får mig guidet rigtig godt omkring oplevelsen, da den faktisk gør mig ubehag.  Traumet er en drukne-oplevelse, jeg havde som 4-årig med min far som hentede mig op fra bunden af bassinet og begyndte livreddende første hjælp, ambulance reddere kom til og jeg blev genoplivet igen. 
   Du hjælper mig til ikke at genopleve det hele, men at se på fra side linjen.
   Guider mig trygt igennem det hele. 

   Jeg er meget imponeret over det, og imponeret over mig selv. Budskabet fra traumeoplevelsen, og essens fra mine spørgsmål var meget tydelige. At jeg skal stole på mig selv, tro på det, på min mavefornemmelse, at jeg kan, at jeg er nok, jeg kan klare hvad som helst, selv døden overvandt jeg og fik kæmpet mig tilbage til livet.
   Det har været meget overvældende og en vildt både fed og rørende oplevelse at prøve QHHT. 

   Jeg følte mig tryg, afslappet, anerkendt og meget tilpas i oplevelsen og selskabet. 

   Tusind tak for det ❤️ 
   Kærlig hilsen Nanna 

  • Ane

   Til Gitte ❤

   Jeg var så heldig at få lov at prøve QHHT med Gitte.

   Lige fra da jeg trådte ind ad døren hos Gitte, fik jeg følelsen af tryghed, varme og ro. Jeg følte mig godt forberedt af hende og havde spørgsmålene med. Snakken vi havde inden jeg skulle på briksen var dejlig og medbragte en masse tryghed for det der skulle til at ske. Gitte er sød og forstående omkring alt jeg kom med, både stort og småt.

   Omgivelserne ved Gitte gjorde det nemt at slappe af da jeg lå på briksen og hun er både professionel og varm. Selve QHHT-sessionen på briksen var en oplevelse uden lige. Hun fik mig lige så stille hen hvor jeg skulle og da jeg et par gange oplevede at “falde ud af det”, hjalp hun mig roligt tilbage igen. Det tidligere liv jeg oplevede, stod klart, ved enkelte steder glippede det eller jeg røg ud, men så fik Gitte mig tilbage igen. Under hele sessionen var jeg tryg og afslappet og jeg kunne slappe af i det, selvom jeg var lidt skeptisk da jeg gik ind til det. Hun fik også åbnet til mit højere selv og jeg fik svar på alle de spørgsmål jeg havde medbragt. “Opvågningen” var Gitte god til at gære roligt og behageligt, så man var med og klar.

   Jeg ville helt klart gøre det igen, og jeg synes alt i alt det var en rigtig god oplevelse

  • Lotte

   Tak for en fantastisk healende session.

   Hej Gitte

   Tak for en fantastisk healende session.

   Det var magisk at opleve, hvordan du let og nænsomt bragte mig i en tilstand, hvor jeg fik kontakt med de dele af mig, der havde brug for at blive helet. Jeg kunne tydeligt mærke, at der skete en forandring, og nu bagefter kan jeg mærke en helt anden styrke og ro indeni. Det var lige hvad jeg søgte.

   Du kan virkelig noget helt særligt, og jeg følte mig helt tryg i dine hænder ♥

   Kh Lotte

  • Victor

   Jeg prøvede QHHT med Gitte

   Jeg prøvede QHHT med Gitte

   Som altid er hun rigtig behagelig at være sammen med. Selve oplevelsen var interessant.

   Når man som mig virkelig kommer dybt ned i hypnosen, er det lidt svært at beskrive følelsen, men jeg følte mig godt guidet igennem det hele.

   Svarene kom fuldstændig som jeg så situationerne, men selvfølgelig hjulpet på vej af Gittes spørgsmål, så jeg vidste hvad jeg skulle beskrive. 

   Efterfølgende har jeg tænkt en del over de ting jeg så, men jeg føler det er for nyligt, til virkelig at kunne fornemme hvad det har gjort for mig på længere sigt.


   Men helt sikkert har det været interessant. 

   Kh Victor

  • Ruth

   Min session ved Gitte har været meget intens for mig.

   Quantum healing

   Min session ved Gitte har været meget intens for mig.

   Gitte er god til at skabe tillid og selvom sessionen varede mange timer, så følte jeg kun det havde taget godt en time. Ja mit hoved kan ikke helt forstå hvad der sker, men tak for det.

   Vi var tilbage i tidligere liv hvor jeg var blevet halshugget og som mit højere selv sagde: at det var derfor jeg havde problemer med at føle mig kvalt i dette liv, som både kunne komme hvis kærester kom tæt på eller hvis jeg kom i små rum, det er meget mærkbart for mig at det har skabt ændringer i mit indre.

   Vi var også inde og møde nogle af mine guides.

   Jeg er meget imponeret over hvad der sker i en kvantumhealing, svarede fra højere selv var meget direkte og sikke en klarhed uden svinger i valsen.

   Efterfølgende har jeg hørt optagelsen af Quantum healingen og der sker yderlig noget inden i.

   Bare det at drive på skyen mellem de forskellige liv, ja det er mums.

   Jeg giver hermed Gitte de varmeste anbefalinger.

   Kærligst Ruth

  • Rikke

   Jeg gav mig hen i tillid.

   Quantum healing ved Gitte Ayla Hjertelig

   Jeg var til Quantum healing ved Gitte, og jeg må sige det overraskede mig, jeg var tilbage i flere tidligere liv, og fandt ud af hvordan det havde indvirkning på mit nuværende liv.

   Mine spørgsmål til mit højere selv fik jeg også svar på gennem healingen.

   Gitte har en så omfavnede energi og selv om jeg kan have det svært med at slippe kontrollen og have tillid.

   Så gav jeg med hen i tillid.

   Så det er med 100% sikkerhed ikke sidste gang jeg prøver quantum healing ved Gitte.

   Kh Rikke

  • Tove

   Oplevelsen er fantastisk og livsforandrende.

   Ved kvantehealing bliver du ført tilbage til oplevelser, som er klar til at blive transformeret/healet op.

   Gitte skaber et rum, hvor du kan føle dig tryg, mens du får healing på kvanteniveau.

   Jeg fik nogle nye indsigter og kvantehealing via Gittes guidning og kan varmt anbefale dig at prøve det.

   Oplevelsen er fantastisk og livsforandrende.

   Mange hilsener Tove

  • René

   Min dybeste taknemlighed over min Quantum healing

   Hej Gitte

   Vil udtrykke min dybeste taknemlighed over min Quantum healing ved dig.

   Det var noget af en oplevelse.

   De ting der er sket i min energi efter Quantum healingen er til at føle på.

   Jeg var ingen gang kommet af skyen før jeg følte jeg røg ind i en portal og blev ført til et liv i Atlantis.

   Det var noget af en oplevelse, især det hvor det jo var de spørgsmål du stillede, som faktisk gav healings svarede på den oplevelse jeg var havnet i.

   Mine spørgsmål til højere selv blev også så fint besvaret, og det har virkelig en virkning efterfølgende.

   Quantum healing er et meget effektivt transformationsværktøj efter min mening.

   Gitte har en tillids fuld og en moderjord kærlig energi.  Quantum healing får 5 ud af 5 stjerner.

   Mvh René

  • Grete

   Det var en meget intens oplevelse.

   Kære Gitte
   Det var en meget intens oplevelse.
   Den første del af sessionen gik let for mig, og billederne kom helt af sig selv. Det var meget virkeligt og meget intenst.

   Jeg kunne i flere dage efterfølgende lugte kærnet fløde/smør omkring mig/på mig. I den sidste del af sessionen skulle jeg tisse, og det gjorde det rigtig svært for mig at være i, så note til mig selv, ingen te inden sessioner fremadrettet. Det forstyrrede desværre for meget.
   Jeg synes at du har en fantastisk evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Jeg har let ved at give mig hen til at blive guidet af dig, hvilket du gør på en rolig og behagelig måde. Jeg får en følelse af, at det er det her, du er skabt til. Det virker så let og naturligt for dig. Det er en fantastisk evne at have. Jeg synes det er dejligt at komme hos dig. Du formår at skabe en dejlig atmosfære. Jeg lærer hver gang nye ting, også om mig selv, hvilket er enormt værdifuldt.

   Jeg mærker stadig en effekt af healingen du lavede ved mit kejsersnit. Det er virkelig værdsat og fantastisk. Jeg har heller ikke drukket cola i 6 uger 🙂

   Jeg har lagt en anmeldelse på Google og givet stjerner.
   Jeg har også anbefalet dig hos min terapeut i Kolding, og tænker at jeg skal have nogle af dine visitkort med engang. Han var også selv meget nysgerrig og ville gerne selv vide mere.

   Mange kærlige hilsner Grete

  • Sidsel

   Jeg fik så meget nyttig viden og informationer

   Jeg er kommet hos Gitte en del år. Min krop, mit sind og min sjæl ved hvad vi skal.
   Allerede før jeg er hos Gitte, Indfinder der sig en ro i min krop. Gitte møder mig altid med åbne arme og et knus som gør mig tryg og giver ro. 

   Da jeg kommer til sessionen QHHT har jeg modtaget noget materiale på skrift om hvad der skal ske og jeg skal have forberedt noget hjemmefra. Jeg bliver fortalt i store træk hvad der skal foregå, vi snakker om de ting jeg gerne vil spørge om, så Gitte bedre kan guide mig. Her er jeg fortsat 100% tryg, til trods for at Gitte fortæller mig at hun ikke kan fortælle mig hvor vi skal hen på rejsen. 

   Jeg kommer på briksen, min krop ved lige præcis hvad der skal til at ske. Roen indfinder sig hurtigt i min krop. Gitte guider mig ind i en dyb hypnose. Jeg bliver guidet ud på en rejse, som efterfølgende giver så god mening. Jeg får nogle indsigter jeg aldrig havde fået uden, og som giver så meget mening i forhold til det liv jeg lever og de udfordringer jeg har oplevet. Jeg får svar på nogle store spørgsmål, hvor svaret bare giver så god mening. Jeg er stadig i gang med at lande i den rejse jeg var på her ca. 2 mdr. efter. Da jeg fik så meget nyttig viden og information om mig selv som jeg prøver at indarbejde i mit liv, i mit bevidste jeg. Jeg har fået en større selvindsigt og forståelse. 

   Alt i alt en super skøn oplevelse, jeg føler mig altid set og hørt, og som en fri sjæl når jeg er hos Gitte. Der ånder fred og ro og tiden står for en stund stille. Jeg anbefaler altid folk jeg møder at bruge Gitte. 

   Tak for dig skønne kvinde. Kærlige hilsner Knus og kram Sidsel

  • Malou

   Vi fandt svar på mange af mine spørgsmål

   Jeg kom til dig fordi jeg havde fået en fødselsdepression efter min første datter og jeg havde fuldstændig fortrudt. Du hjalp mig med at finde ud af hvem jeg er og jeg indså at hun er en del af mig og er ligesom mig.

   Jeg fik mulighed for at komme til din QHHT-session da jeg var begyndt på at tvivle på hvem jeg var og hvorfor jeg nyder at være alene og melankolsk.

   Vi fandt svar på rigtig mange af de spørgsmål jeg havde med til dig.

   Jeg blev klogere på de liv jeg har levet før dette og kan nu forstå hvorfor jeg tumler med nogle ting. Jeg fandt også ud af at jeg ikke skal være alene, for det har jeg været i mit seneste liv, hvor jeg døde ensom og ulykkelig. Meget af sessionen kan jeg ikke huske, da jeg er i en tilstand jeg ikke kender, men billederne og følelserne står stadig klart for mig. 

   Du er god til at gøre én tryg, så man tør fortælle om end dybeste tanker og følelser og lade tårerne trille.

   Hver gang jeg har været hos dig, har jeg en masse energi og er superpositiv. Jeg er nu et sted hvor jeg nyder livet igen og på INGEN måde har fortrudt min datter. 

   Jeg har ikke noget ris til dig, du er supertryg og rar at snakke med og jeg forstår slet ikke hvordan du kan få mig i en helt anden tilstand, hvor der dukker en masse billeder op for mit indre. 

   Med venlig hilsen

   Malou
   Udtalelser omkring Selvudvikling og tanker

   • Jane

    UDSTRÅLER RO OG INTERESSE

    Hej Gitte.

    Det har været en meget positiv oplevelse, du udstråler ro og interesse for mig som kunde og det gør at man føle sig tryk. Den nervøsitet jeg havde over at skulle i hypnose, forsvandt hurtigt.

    Jeg havde det dårligt da jeg kom, men de redskaber jeg fik i forløbet, hjalp mig med at tænke anderledes og til ikke at holde fast i gamle mønstre og rutiner.

    Jeg synes særlig efter sidste gang, da vi tømte rygsækken og kom sol og andre gode ting i den skabte ro i sindet.

    Et par dage efter sidste behandling, under min ferie og efter jeg kom hjem, har ro i maven og kan vågne uden at have en knude i maven, det er så skønt.

    Så jeg har kun positivt at sige om de 3 behandling jeg fik hos dig.

    Mange hilsner fra Jane.

   • Lykke

    JEG HAR SOVET UTROLIG MEGET SIDEN MIT BESØG HOS DIG.

    Update herfra: jeg har sovet utrolig meget siden mit besøg hos dig. Jeg må åbenbart trænge. Fra at sove 5-6 timer i døgnet, sover jeg nu let 10! Puh må have trængt til det. Jeg vil estimere at 85% tankemylder allerede er væk, jeg synes jeg hviler i mig selv på en helt ny måde! Og jeg kan lægge ting væk. Hvor er det en lettelse! OG så så jeg i går, da jeg holdt i et lyskryds, næsten en tro kopi af mit livstræ fra hypnose! Det var så vildt, det stod lige der i en eller andens have ☺️

    Tak for dig

    Kram Lykke

   • Anonym

    DET HAR VÆRET EN FORNØJELSE AT KOMME HOS GITTE!

    Det har været en fornøjelse at komme hos Gitte. Hun er et meget behageligt og tillidsskabende menneske, og hos hende er man helt tryg. Selve hypnose behandlingen er dybt afslappende, samtidig med at den er meget effektiv. Jeg kom til Gitte, fordi jeg havde brug for hjælp til at blive mere tydeligt i forhold mine egne børn men også i mit arbejde som pædagog.

    Gennem hypnosen fik vi kastet lys på nogle grunde til at jeg ikke formåede at være tydelig og tage lederskabet, og efterfølgende er der sket forandringer. Jeg har nu meget mere gennemslagskraft på en respektfuld måde og det er en fornøjelse at gå på arbejde.

    Jeg kan give Gitte mine varmeste anbefalinger.
    Kh K

   • Joan

    HEJ GITTE

    Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

    Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

    Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

    Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

    Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.

    Joan

    Udtalelser omkring depression, stress og lavt selvværd

    • Anonym

     INDEN JEG KOM HOS GITTE…

     Inden jeg kom hos Gitte, var jeg et sted i mit liv, hvor mit selvværd var lige med 0. Og sådan nogle ting som bare at stå op om morgenen og få udrette den daglige rutine var en kamp. Troen på mig selv og det jeg nemt kunne før var nærmest helt forsvundet og kunne ikke rigtig se nogen udvej fra angsten og depressionen, jeg havde prøvet psykolog adskillige gange og syntes ikke rigtig det gav mig det store. Så jeg prøvede at søge andre alternative og det var der jeg kontaktede Gitte, hvor hun selvfølgelig gerne ville hjælpe. Jeg må sige jeg havde lidt blandede følelser inden, jeg skulle til min første hypnose om sådan noget lidt “hokus pokus” kunne hjælpe mig. Men efter min første session og en god samtale med Gitte, kunne jeg godt mærke der var noget der var begravet dybere i mig, ind jeg lige regnede med. Som havde ligget der i mange år uden jeg ikke selv var klar over det. Efter 3 sessioner og en del arbejd med mig selv, begyndte jeg igen og kunne mærke en form for glæde og tilfreds stilles ved ting og selve troen på mig selv vokser fra hver dag der går.

     Endnu engang tak for skubbet i den rigtige retning 🙂

    • Trine

     JEG HAR VÆRET I HYPNOSETERAPI HOS GITTE.

     Jeg har været i hypnoseterapi hos Gitte.
     Det, der betyder allermest, er den helt usædvanlige menneskelige varme, man bliver mødt med. Og det at hun giver plads til og rummer alt det, man ikke selv har kunnet rumme i mange år.

     Og så hjælper hun en, ud af de gamle traumer, så man får mulighed for at starte på en frisk.

     Jeg har i mange år været præget af stress, angst og sorg, der var opstået i forbindelse med en tragedie, der indtraf i min familie i min barndom og følelsen af at være alene med det. Det fik store konsekvenser for de beslutninger, jeg traf som ung og voksen. Under hypnosen lykkedes det mig at slippe meget af angsten og sorgen og forstå, hvordan jeg kunne komme overens med hændelserne fra dengang. Og komme tættere på hvad jeg står for og gerne vil fremover. Jeg har også fået mange gode “værktøjer” og strategier, jeg kan bruge, når jeg skal videre på egen hånd, træffe beslutninger og til at passe bedre på mig selv.

     Jeg kan varmt anbefale forløb hos Gitte.
     Man føler sig i trygge hænder – og kommer altid tættere på sig selv og lettet derfra.

     Venlig hilsen

     Trine

    • Michael

     DEPRESSION OG LAVT SELVVÆRD

     Hej Gitte.

     Vil da lige skrive og fortælle dig hvor meget det betyder for mig. Alt det du har hjulpet mig igennem de behandlinger og snakke vi har haft!

     Kom ind til dig fordi jeg havde det træls. Var nede og et brud med en kæreste. Bøvlede lidt med troen på mig selv og mit selvværd. Det var en utrolig god rejse. Og vi fik det vendt rimelig meget. Senere kom jeg fordi jeg var mega meget kræsen. Det arbejdede vi med. Og i starten var der kun lidt fremskridt. Men den dag i dag, har jeg lært at spise utroligt mange ting. Og kan næsten li det meste. Og har lyst til at udvide min horisont hele tiden. Har virkeligt gået glip af utrolig meget lækkert mad før hen.

     Utroligt hvad vi har udrettet i den tid jeg har gået ved dig. Kan kun varmt anbefale dig til alle andre. Der går og kæmper med nogle ting. Lige meget om det er store eller små.

     Venlig hilsen
     Michael 🙂

    • Helle

     DEPRESSION OG STRESS

     Jeg har igennem livet oplevet overgreb, mobning en alkoholisk mor,
     der var meget kommanderende/bestemmende.
     Hvilket gav mig en” tung” rygsæk, at slæbe rundt på.
     Har været gået ned med stress, depression 2 gange.
     Så valgte jeg at prøve hypnose, jeg faldt over Gittes hjemmeside.
     Skrev og fik meget hurtigt svar tilbage, at hun gerne ville hjælpe mig.
     Jeg var meget spændt den 1 gang, men med Gittes behagelige måde at være på , slapper man af.
     Allerede efter 1 gang, havde jeg det meget bedre, efter 3 gang følte jeg mig i top.
     Men det bliver bedre dag for dag. Mine omgivelser siger ,
     jeg ikke er til at kende igen. HURRA FOR HYPNOSE.
     Hilsen Helle

    • Malene

     STRESS OG NEDTRYKTHED

     Kære Gitte.

     Lidt til din hjemmeside og med kærlig tak for din hjælp. Lang tids nedtrykthed og stress i krop og sjæl.
     Jeg fik 3 behandlinger hos dig. Din omsorgsfulde og professionelle behandling, har skabt en ny retning i mit liv. Jeg lytter til din Cd næsten dagligt og mærker processen gro inden i. Processen til igen at være et stærkt og lykkeligt menneske.
     Livet går op og ned, men med ro i sjæl og krop, så mærker jeg igen, at jeg har et dejligt liv og
     det er blevet bedre efter din hjælp.
     Du har mine allerbedste anbefalinger.

     1000 tak Gitte.
     KH. fra Malene.

    • John

     DEPRESSION OG MANGLENDE SELVVÆRD

     Jeg var meget skeptisk da jeg læste om denne form for terapi på nettet, men det lød alligevel som om at jeg skulle give det en chance. Jeg vidste det til min kone og hun hjalp mig med kontakten. Med ængstelse tog jeg af sted og allerede efter første gang mærkede jeg en forskel. Jeg valgte at tage 3 gange for at være sikker på at jeg fik det hele klaret. Her bagefter kan jeg sige at: DET ER KLARET.

     Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt. Kontrasten er stor da jeg før havde angst for at være sammen med mennesker, så tager jeg det hele mere ro. Fra før, da jeg havde tankemylder, var sur og var ked af det, til at have meget mere ro i hovedet og overskud. Fra at intet selvtillid at have, så tror jeg nu mere på mig selv og er mere glad og positiv. Jeg er dybt taknemlig og glad for mine terapi timer, jeg vil klart anbefale denne form til en anden, for det har givet mig forandring til det bedre.

     John.

    • Mette

     KRAFTIG DEPRESSION OG SOCIAL ANGST

     I flere år har min mand lidt af en kraftig depression og social angst og hvad der ellers hænger sammen med disse sygdomme. Min mand viste mig om denne behandlingsform på nettet og sammen ringede vi til Gitte for at høre mere om det. Efter samtalen var han meget opsat på at komme til behandling. Allerede efter første gang tænkte jeg at jeg havde fået en ny mand ind af døren herhjemme. Han fuldført dog 3 behandlinger for han mente at han vil være sikker. Forskellen herhjemme er meget stor. Før kunne vi nogle dage “liste” rundt for vi vidste jo ikke hvordan reaktionen ville være. Nu har jeg fået min mand tilbage, børnene har fået deres far og vi har alle fået en hverdag, som er betydelig nemmere og rarere at være i. Vi har flere år kæmpet med disse sygdomme som en skygge i vores liv, men efter hypnoseterapien lever vi livet uden “skyggen” og nyder det. Jeg ville ønske at flere ville tage denne mulighed, da det gør en forskel for flere end den der er i behandling. Jeg siger tak for denne forskel for hele min familie, men tak er faktisk ikke nok.

     Mette.

    • Anonym

     DEPRESSION, ANGST OG SELVMORDSTANKER

     Et år uden sorg – det lyder jo fantastisk på alle tænkelige måder. Men når man er fuldstændig hæmmet for følelser og hverken kan smile eller grine, er det langt fra fantastisk. Det var det værste år i mit liv. Jeg var bange for alting, inden i græd jeg mig selv i søvn og selv de mest enkle ting som at trække vejret, spise og drikke var en kamp.

     Jeg var ligeglad med alting og hver eneste dag tog jeg mig selv i at tænke på døden som den letteste udvej. Akupunktur, psykologer, urtemedicin og masser af lykkepiller – intet hjalp. Under forløbet udviklede jeg også en angst for at være social. Tanken om at skulle i skole eller ned i byen, fik mig til at ryste, fryse og kaste op. Efter én hypnosebehandling var mit liv forandret. Jeg havde mod på livet. Jeg tog i skole uden problemer bare få dage efter. Den dag i dag, efter tre behandlinger, er jeg mig selv igen.

     Jeg smiler, griner, græder, er teenage-tvær og strid.
     Jeg har fået mit liv tilbage og jeg vil uden tvivl anbefale hypnosen frem for alt andet.

     Udtalelser omkring angst

     • Ruth

      RESOURCEKRÆVENDE ANGST

      Til Gitte,

      Foråret 2015 led jeg af en resourcekrævende angst. Det havde været der før, men ikke så slemt.
      Jeg var bange for mange ting til alles forbavselse for jeg er normal en robust pige. Jeg ville ikke ha antidepressiv medicin, men lod mig dog overtale. En bekendt til mig havde hørt om Gitte og det hun kunne. Jeg prøvede at ringe til hende, og jeg var ikke i tvivl, det skulle prøves. Efter 2x behandling gik jeg lige hjem og gjorde alle de ting jeg var bange for. Efter 3 gange var jeg kureret og Gitte lovede at det aldrig kom igen ( skønt). Hun er en sympatisk, varm pige, der ved hvad hun har med at gøre.

      Nu har jeg bestilt 3 x hypnose til mit barnebarn på 25 år. Hun har i mange år ikke kunnet sove før til 03.00 tiden og kan af gode grunde ikke passe nogetsomhelst. Jeg er 100 % sikker på at Gitte kan hjælpe hende. Tilbagemelding om barnebarn: Jeg vil lige fortælle dig at hun nu har fået en normal søvnrytme og er meget glad for det. hun har nu mulighed for at starte på en frisk i sit liv.
      Min største anbefaling til Gitte ønskes af

      Ruth 75 år

     • Mette

      KRAFTIG DEPRESSION OG SOCIAL ANGST

      I flere år har min mand lidt af en kraftig depression og social angst og hvad der ellers hænger sammen med disse sygdomme. Min mand viste mig om denne behandlingsform på nettet og sammen ringede vi til Gitte for at høre mere om det. Efter samtalen var han meget opsat på at komme til behandling. Allerede efter første gang tænkte jeg at jeg havde fået en ny mand ind af døren herhjemme. Han fuldført dog 3 behandlinger for han mente at han vil være sikker. Forskellen herhjemme er meget stor. Før kunne vi nogle dage “liste” rundt for vi vidste jo ikke hvordan reaktionen ville være. Nu har jeg fået min mand tilbage, børnene har fået deres far og vi har alle fået en hverdag, som er betydelig nemmere og rarere at være i. Vi har flere år kæmpet med disse sygdomme som en skygge i vores liv, men efter hypnoseterapien lever vi livet uden “skyggen” og nyder det. Jeg ville ønske at flere ville tage denne mulighed, da det gør en forskel for flere end den der er i behandling. Jeg siger tak for denne forskel for hele min familie, men tak er faktisk ikke nok.

      Mette.

     • Anonym

      DEPRESSION, ANGST OG SELVMORDSTANKER

      Et år uden sorg – det lyder jo fantastisk på alle tænkelige måder. Men når man er fuldstændig hæmmet for følelser og hverken kan smile eller grine, er det langt fra fantastisk. Det var det værste år i mit liv. Jeg var bange for alting, inden i græd jeg mig selv i søvn og selv de mest enkle ting som at trække vejret, spise og drikke var en kamp. Jeg var ligeglad med alting og hver eneste dag tog jeg mig selv i at tænke på døden som den letteste udvej. Akupunktur, psykologer, urtemedicin og masser af lykkepiller – intet hjalp. Under forløbet udviklede jeg også en angst for at være social. Tanken om at skulle i skole eller ned i byen, fik mig til at ryste, fryse og kaste op. Efter én hypnosebehandling var mit liv forandret. Jeg havde mod på livet. Jeg tog i skole uden problemer bare få dage efter. Den dag i dag, efter tre behandlinger, er jeg mig selv igen. Jeg smiler, griner, græder, er teenage-tvær og strid. Jeg har fået mit liv tilbage og jeg vil uden tvivl anbefale hypnosen frem for alt andet.

     • Anonym

      BANGE FOR SYGEHUS

      Jeg har været til 3 hypnose behandlinger hos Gitte ,det var jeg fordi vi skal flytte til anden by det kunne slet ikke fungerer for mig idet vi har boet et sted i mange år det har været meget slemt for mig at skulle give slip på det hele, det andet problem jeg har haft er at jeg på et given tidspunkt skal have et andet knæ, og kan slet ikke klare at være på et sygehus, men efter 3 behandlinger hos Gitte er jeg for det første helt parat til at flytte, og kan også mærke at det med sygehus ikke fylder længere. Det har for mig været helt fantastisk, idet jeg slet ikke troede på hypnose ,jeg kan helt anbefale Gitte som er en utrolig dejlig person som man kan føle sig tryg ved.

     • Joan

      HEJ GITTE

      Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

      Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

      Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

      Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

      Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.
      -Joan

      Udtalelser omkring fobier og skræk

      • Anonym

       FLYSKRÆK M.M.

       Hej Gitte. Hermed lige en tilbagemelding fra mig. Det er fantastisk. Nu er jeg hjemvendt fra en vidunderlig ferie. Min mand overraskede mig med en ferie til Egypten for hele familien. Straks gik jeg på nettet for at se mere om rejsen og hvad landet havde at byde på. Men ak med det samme kunne jeg mærke at jeg fik det dårligt inden i. Jeg er meget nervøs anlagt.

       Vi skulle jo for det første flyve derned. Jeg kunne allerede mærke angsten. Børnene var helt vilde da de så billederne med de farvestrålende fisk og koraller. Man kunne endda komme ud og sejle med en såkaldt glasbåd, en båd med glasbund. Jeg kunne godt forstå deres begejstring, men også her mærkede jeg angsten. Åh nej tænke jeg: jeg bliver stopklods hele ferien…hvis jeg altså overlevede turen derned.

       Jeg snakkede med en veninde om det og hun anbefalede Gitte. Hun havde selv haft flyskræk. Selv hypnosen var jeg lidt nervøs for, men Gitte fik mig hurtig gjort tryg. Efter 2 behagelige gange hypnose var jeg så klar til at tage på ferie. Gitte mente at 1 behandling var nok, men jeg er jo typen der går med ”livrem og seler”. Flyturen gik fint, jeg var lidt nervøs inden for om det nu virkede. Det gjorde det. Vi havde en skøn ferie. Jeg var med ude i glasbåden til stor glæde for både mig og familien. Jeg var endda blevet så modig at jeg var ude og snorkle med børnene.

       Jeg kan kun anbefale hypnosen og Gitte. Behandlingerne blev skræddersyet til mig og det virker. Vi er allerede ved at planlægge næste ferie.

      • Anonym

       HØJDESKRÆK

       Hej Gitte

       Jeg vil lige fortælle dig hvordan det gik med min højdeskræk. Min kæreste og jeg er lige hjemvendt efter en fantastisk rejse til Costa Rica, hvor vi prøvede ziplining i 200 meters højde.

       Jeg var spændt på denne udfordring men efter mit besøg hos dig følte jeg mig klar. Det var super fedt og det har givet mig lyst til flere af denne slags udfordringer.

       Tusind tak for hjælpen, Gitte!

      • Zenia

       EKSAMENSANGST

       Hej Gitte

       Så har jeg været til endnu en eksamen og det var virkelig en sjov oplevelse: jeg var selvfølgelig spændt på en adrenalin-agtigt-måde, hvilket jo er forventeligt, men derudover havde jeg ingen tegn på angst som jeg havde før jeg begyndte ved dig.

       Mine hænder gør ikke ondt mere, og der er faktisk lidt mærkeligt at skulle undvære det, for det plejede jo at være en del af min angst… Jeg vil bare gerne sige tusind tak for hjælpen og for, at du er et tillidsvækkende og dygtigt menneske, som jeg klart vil anbefale til andre!

       Knus Zenia

      • Lotte

       FLYVETURE

       Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Gitte. Jeg kom der med flyskræk før en ferie sydpå og rigtig mange tanker omkring det (blev jeg under forløbet klar over). Efter kun to sessioner gik jeg derfra med en fornemmelse af, at de flyveture skulle jeg nok klare uden problemer. Dog en smule nervøs tog jeg afsted, med det i tankerne at det trods alt er mange års flyskræk jeg har haft – og kunne det mon bare sådan lige forsvinde…… Jeg blev kun glædeligt overrasket over at det gik endnu bedre end jeg havde turde håbe 😊. Med mig i tasken fik jeg nogle redskaber til at bruge, hvis jeg skulle begynde at føle mig utryg.

       Det er været en rigtig god oplevelse og benytter mig gerne af Gitte igen, hvis jeg får brug for det.

       M.v.h. Lotte

      • Else

       NERVØSITET OG ANGST

       Kære Gitte.

       Det er mig, der siger tak for tre fantastiske sessioner ved dig. Jeg kom for at søge hjælp til at overvinde min nervøsitet og angst for at køre på motorvej.

       Den morgen, hvor jeg skulle komme første gang, var jeg lidt nervøs. For – hvad var det jeg havde aftalt og bestemt -. Jeg kan godt lide at have kontrol og styr på det, jeg skal foretage mig, men hypnoterapi kendte jeg ikke. Så snart jeg så dig, havde jeg tillid til dig, og min nervøsitet forsvandt ved vores samtale inden hypnosen.

       Ved anden session blev det en meget dyb og personlig hypnose, hvor du gav mig mange gode redskaber. Under hypnosen græd jeg utrolig meget, men bagefter var jeg så lettet i krop og sjæl og er det stadig.

       Jeg har nu været afsted på motorvejen to gange, dog ikke med mig som chauffør, men jeg sad afslappet og kiggede på trafikken, uden at blive bange og nervøs – og brugte de redskaber, du har givet mig.

       Nu lytter jeg til CD én hver morgen – hører din behagelige stemme og ser dig for mig. At jeg kom til dig, var et forslag og en gave fra mine døtre – det er den bedste gave, jeg kunne få. Mine døtre er meget glade på mine vegne, at jeg ikke skal være ked af køreturen, når vi skal besøge dem, for jeg kan ikke undgå motorvejen, når de skal besøges.

       Jeg er meget taknemmelig for mine tre sessioner ved dig.

       De bedste hilsner fra Else

      • Joan

       HEJ GITTE

       Jeg vil varmt anbefale dig til andre, du er et fantastisk vidende menneske.

       Jeg har fået mit liv tilbage igen efter 3 behandlinger hos dig.

       Du har en stor viden som du gerne giver videre jeg var faret vild i mit liv med for store udfordringer med bl.a angst for at miste og sygdom.

       Du har givet mig ro og tryghed i bare at være i nuet og acceptere man kan ikke lave om på historien men man kan tro på fremtiden og leve i nutiden og bare være der.

       Det er også en hjælp at få selvhypnose med til hjemme brug.
       -Joan


       Udtalelser omkring Svigt og lavt selvværd

       • Anonym

        JEG HAR HAFT DET RET UBEHAGELIGT INDENI MIG SELV.

        Jeg har haft det ret ubehageligt indeni mig selv, inden jeg kom ind til dig første gang. Efter 1. session hos dig kunne jeg godt nok mærke, at det var en behagelig oplevelse. Også selvom, det var første gang jeg skulle prøve hypnoterapien.

        Efter 2. session kunne jeg mærke, at jeg ikke havde brug for flere sessioner. Men mærkelig fornemmelse allerførste gang men, godt det kunne forandre mig efter 1. gang jeg var inde hos dig. Sikke en interessant oplevelse, og først lige snakke lidt med dig omkring hvad vi skulle arbejde ud fra og så lige efter igen hvor vi arbejdede med min underbevidsthed.

        En super anderledes oplevelse men virkelig det værd.

        Du kan simpelthen bare gøre et eller andet det er godt nok vildt hvad du ved og kan hjælpe med. Kommer kun på positive tanker nu slet ingen negative tanker og kigger også ud ad det positive vindue og ikke det negative.

        Det er dejligt og vide, at jeg altid kan komme til dig igen hvis jeg får brug for det.

        Det har været en kæmpe hjælp for mig dejligt, jeg tog mig sammen til og kontakte dig virkelig en skøn fornemmelse bagefter jeg valgte og gøre det 😉

       • Nanna

        DA JEG KOM TIL DIG, HAVDE JEG MEGET SVÆRT VED AT FINDE “HJEM” TIL MIG SELV.

        Kære Gitte

        Da jeg kom til dig, havde jeg meget svært ved at finde “hjem” til mig selv. Jeg var i en enorm ubalance af tvivl og tillid. Tillid til at stole på mig selv og tvivl på mine valg og meninger. Da jeg kom til dig, havde jeg et ret lavt selvværd. Jeg gik op i hvad andre tænkte og syntes. Og jeg troede på, at jeg blev målt og vejet i, hvad jeg havde og hvordan jeg så ud.

        Da jeg kom til dig, var jeg i så meget ubalance, at jeg var i tvivl om mine følelser. Jeg kunne oftest ikke forstå, hvorfor jeg følte som gjorde. Eller hvorfor jeg kunne vågne op og være tynget af tristhed og bare være ked af det eller græde uden nogen grund… Du har lært mig at finde mit balancepunkt, så jeg nu kan finde hjem igen hvis jeg fare lidt vildt. Du har lært mig at være i mine følelser, sætte pris på alle følelser og styre dem, så de ikke styre mig.

        Vigtigst af alt, har du lært mig at jeg er god nok som jeg er. Jeg er fantastisk og jeg kan rejse mig og kæmpe når der kommer modstand. Det slår mig ikke ud. Ikke mere. Jeg har været rigtig glad for at gå i hypnoterapi hos dig, Gitte. Jeg synes det har været fedt at mærke din passion for at hjælpe. Tusind tak!

        Så til jer, som læser dette. Hvis i overvejer at få hjælp af Gitte, så gør det.

        Det er det hele værd.
        Stort knus fra Nanna

       • Ea

        SVIGT I BARNDOMMEN OG LAVT SELVVÆRD

        Hej Gitte
        Ofte er du i mine tanker…At finde sit nye jeg, sit gamle jeg eller skal jeg skrive, oprindelige jeg giver udfordring. Jeg er begyndt at tage bladet fra munden til stor overraskelse for mine omgivelser. På godt og ondt. Over for mig selv har jeg fokus på, at når der er noget som man skal lære, må man øve sig, vælter og må rejse sig igen. Fejlene er det jeg lære af.

        Arbejder også med at være mere tydelig og nærværende mht. pigerne. Hele tiden bliver jeg klogere på, hvorfor reagerer jeg og hvad der ligger til grund, forsøger til stadighed at forstå og komme bag ved mine reaktionsmønstre. Jeg får mere og mere troen på, at jeg ER elskelig, også når jeg tænker på mig selv, og siger til og fra. Ingen har endnu ikke villet mig efterfølgende.

        Vil blot fortælle dig, at jeg har fået fast arbejde, hvilket lige er mig og må siges at være drømmejobbet. Var til to samtaler og var ikke i tvivl om mine evner og værd.

        Udstrålede at det job var mit og det var mig de skulle vælge. Tusind tusind tak for din hjælp. Glædes dagligt over at jeg har taget de skridt jeg har taget og stadig er på vej i udvikling. Fornemmer at jeg får lettere og lettere får ved at bære min rygsæk og håndter de følelser der er i den.

        Igen har omgivelser altid en mening om hvad og hvornår jeg bør gøre og undre sig, men holder fast i nu er mig og i mit tempo det bliver når jeg er klar. Og det kan være at jeg aldrig bliver klar!!!!!

        Tak for støtte og kloge ord. Du er lærerigt og givende. Kæmpe kram og mange tanker Ea

       • Fie

        JEG KAN VARMT ANBEFALE GITTE!

        Jeg har af flere årsager døjet rigtig meget med lavt selvværd og selvtillid i mange år… Fik anbefalet Gitte, hvorfor jeg selv valgte at kontakte hende, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

        Gitte er et utroligt sødt menneske, som man føler sig tryg ved med det samme man træder ind ad døren. Jeg kan klart mærke en forskel fra før de 3 sessioner og til nu. Jeg har fået nogle super værktøjer, som jeg aktivt gør brug af, og som uden tvivl hjælper mig meget i hverdagen.

        Jeg kan varmt anbefale Gitte!
        Venligst, Fie!


        Udtalelser omkring Stress, angst og depression

        • Dorthe

         MERE RO I MIT HOVED

         Hej Gitte

         Jeg kom jo ud til dig fordi jeg følte mig stresset både i min krop og i mit hoved og sendte for mange bekymrede tanker til mine nærmeste og jeg havde nogle gamle ting der skulle ryddes op i Jeg kan så efterfølgende sige, at jeg har mere ro i mit hoved og ikke har denne følelse af at jeg ikke kan nå det hele ved at jeg sorterer ting fra som ikke absolut skal laves. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, hvad jeg virkelig vil og også sige det. Jeg sender gode tanker til mine nærmeste. Så jeg kan godt sige, at jeg har fået noget ud af, og at det var spændende

         Kærlige hilsener fra Dorthe

        • Simon

         SIMON KOM TIL DIG MED STRESS

         Kære Gitte.

         Simon kom til dig med stress, angst, depression og OCD problematik. Fra første session udviste han dig stor tillid, åbnede op og fortalte dig om sine tanker og følelser. Du tog ham alvorligt og tog behandlingen i hans tempo. Han var glad for at gå hos dig. Simon har i dag bedre, er faldet meget til ro. Har mod på at starte på privatskole efter sommerferien. Vi vil helt klart komme tilbage til dig, hvis Simon, når han starter i skole igen, får tilbagefald. Du udviste stor forståelse for ham, da jeg talte med dig i telefonen første gang, var det allerede, som om du kendte ham. Vi er begge enige om, at det var godt, vi fandt dig, og du er et fantastisk menneske, som bare brænder for det du gør, og signalerer helt tydeligt, at du er der for at hjælpe.

         Håber du kan bruge min skrivelse til noget, jeg har uddelt dine visit kort, og fortalt om dig til alle, jeg kan komme til.

         STOR hilsen og kram herfra.


         Udtalelser omkring Stress

         • Laila

          STRESS

          Hej Gitte

          Jeg startede hos dig med behandling i juni 17. Jeg fik 3 sessioner og fik en lydfil med selvhypnose, som jeg så kunne bruge. Jeg må sige at, uden din hjælp, var jeg ikke nået i mål. Da jeg kom til dig havde og var, jeg nede med stress og havde været det af flere omgange. Mit private liv, som så også gik udover det professionelle liv, slog en gevaldig kolbøtte i okt. 15, som jeg så siden har arbejdet hårdt på at komme over.

          Det gav sig bl.a. udslag i; hyppig blærebetændelse, udslæt på bryst, hjertebanken, halsbrand, søvnforstyrrelser, voldsomme menstruations blødninger (trods spiral) og til sidst forventnings stress.

          Gitte, takket være din kyndighed og uvurderlige hjælp, var jeg aldrig kommet på den anden side. 😄

          Jeg har det SÅ godt nu, har ro på mit indre, bruger dog stadig lydfilen. Fik hjælp via DSR, til at slippe ud af det job jeg var i, super aftale. Til sidst skal nævnes, jeg har ikke nogen fysiske forstyrrelser/dårligdomme mere, psykisk føler jeg mig så godt på vej, har da også fået dette bekræftet. At jeg virker stærk. Jeg anbefaler dig varmt til andre.

          Af hjertet tak, for din hjælp.
          Kærlig hilsen Laila

         • Anne

          POST TRAUMATISK STRESS

          Kære Gitte Jeg er af hjertet taknemmelig for, at det netop er dig, jeg har mødt. Jeg kontaktede først en anden hypnotisør, men det svingede ikke rigtig i korrespondancen, samtalen jeg havde med hende var ikke rar, jeg følte mig slet ikke tryg. Umiddelbart derefter stødte jeg på dig, og det er jeg virkelig glad for. Faktisk var jeg temmelig angst for at blive hypnotiseret, for hvad er det lige, der sker, når man giver en anden person adgang til ens dybeste indre. Allerede først ved telefonsamtalen jeg havde med dig, kunne jeg straks mærke din varme og imødekommenhed, så det faldt mig let at åbne mig op for dig, da jeg fik stor tillid til dig.

          Inden jeg kom hos dig, følte jeg det som om, jeg slæbte en kæmpestor mørk rygsæk efter mig og det endda op ad en bakke. Jeg har for nogle år tilbage været sygemeldt med diagnosen post traumatisk stress på grund af et job som DTP’er og koordinator, og det tog temmelig lang tid, inden jeg kom ovenpå igen. Jeg har arbejdet meget med mig selv siden da, – været til psykolog – som også var gavnligt for adfærdsændring, jeg har været i psykoterapi, hvilket jeg også har haft enorm stor glæde af. Jeg har været på en lang rejse med en meget tung rygsæk fyldt med følelser, jeg havde gemt godt af vejen.

          Efter tre behandlinger hos dig har jeg ikke rygsækken på slæb længere, jeg føler mig langt stærkere og mere tykhudet. Jeg føler en enorm kærlighed til mig selv, og det jeg er, og til livet generelt.

          Jeg håber, rigtig mange, der har brug for hjælp, får øje på dig Gitte! Du har et talent ud over det sædvanlige. Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger!!!

          Kærlig hilsen Anne


          Udtalelser omkring Søvnløshed

          • Annette

           SØVNLØSHED OG SMERTER

           Jeg er en kvinde på 44 år. Jeg kom til skade i 2009, og var igennem en lang sygemelding, som mundet ud i et fleks job. Den 1. Maj 2012 fik jeg arbejde og jeg var bare så glad.

           Der gik ikke længe før jeg ikke kunne sove om natten, jeg havde ondt og jeg var frustreret over at ligge vågen nat efter nat. Det påvirkede mit arbejde og jeg var bange for at blive fyret. Jeg var kommet ind i en ond cirkel, og jeg havde meget svær ved at overskue det. En dag hørte min mand om en kvinde som havde prøvet hypnose. Jeg fandt Gitte og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg fik tid og efter første gang sov jeg hele natten. Jeg havde en indre ro og jeg havde det bare så godt. Jeg har fået tømt min rygsæk og har det bare så godt. Jeg har været rigtig glad for at komme ved Gitte, hun har hjulpet mig og min mand og min teenager datter. Vi har det godt alle tre 🙂

           Annette.


           Udtalelser omkring Smerter og hovedpine

           • Annette

            SØVNLØSHED OG SMERTER

            Jeg er en kvinde på 44 år. Jeg kom til skade i 2009, og var igennem en lang sygemelding, som mundet ud i et fleks job. Den 1. Maj 2012 fik jeg arbejde og jeg var bare så glad.

            Der gik ikke længe før jeg ikke kunne sove om natten, jeg havde ondt og jeg var frustreret over at ligge vågen nat efter nat. Det påvirkede mit arbejde og jeg var bange for at blive fyret. Jeg var kommet ind i en ond cirkel, og jeg havde meget svær ved at overskue det. En dag hørte min mand om en kvinde som havde prøvet hypnose. Jeg fandt Gitte og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg fik tid og efter første gang sov jeg hele natten. Jeg havde en indre ro og jeg havde det bare så godt. Jeg har fået tømt min rygsæk og har det bare så godt. Jeg har været rigtig glad for at komme ved Gitte, hun har hjulpet mig og min mand og min teenager datter. Vi har det godt alle tre 🙂

            Annette.

           • Annette

            SPÆNDINGSHOVEDPINE

            Det er nu ved at være nogle uger siden, at jeg var hos Gitte.

            Jeg er en pige på 22 år, som har lidt af spændingshovedpine de sidste 11-12 år, og jeg har prøvet stort set alt for at komme det til livs. Rigtig meget har hjulpet, men desværre kun kortvarigt. Min mor havde hørt om Gitte, og vi var enige om, at det var en god ide at forsøge, om hypnose kunne afhjælpe min hovedpine. Vi snakkede med Gitte, og hun fortalte, at hvis det var fysisk, så kunne hun ikke gøre noget, men var det psykisk, så kunne hun godt. Desuden sagde hun, at det kun var nødvendigt med 2-3 behandlinger, inden det ville give en effekt, hvilket er dejlig overskueligt – både tids- og pengemæssigt.

            Jeg må indrømme, at jeg var en del skeptisk for, om hypnose kunne hjælpe. Jeg har prøvet rigtig rigtig mange forskellige former for alternative behandlinger, kure og pillebehandlinger. Nu nogle uger efter sidder jeg så med en følelse af, at hypnosen har hjulpet mig. Jeg studerer og arbejder ved siden af, og jeg føler, at jeg bedre kan overskue det hele nu. Jeg har stadig hovedpine, men ikke i samme grad som tidligere. Det var jeg også indstillet på, da jeg er sikker på, at der både er en fysisk og psykisk grund til, at jeg har hovedpine.

            Jeg kan varmt anbefale Gitte! Hun er rigtig sød, og man føler sig velkommen hos hende. Og bedst af alt, hun siger, om hun kan hjælpe eller ej, og det kræver ikke en masse investering i hverken tid eller penge. Tak for hjælpen, Gitte!


            Udtalelser omkring Tvangstanker og OCD

            • Anonym

             TVANGSTANKER OG OCD

             Vi har en datter, der i et halvt års tid har udviklet nogle tvangshandlinger, hvor hun eksempelvis skulle stille sig op foran en væg med ansigtet helt ind mod væggen og efter et minuts tid udstøde nogle lyde. Det kunne også være at gå ud og ind af en dør flere gange, når hun skulle ud. Eller at køre tommelfingeren fra finger til finger efter et bestemt system. Eller vaske hænder ofte og grundigt. I skolen kunne hun holde det nede, men gik ofte på toilettet for at udføre hendes tvangshandlinger. Vi talte om hvad vi skulle gøre og var klar til at søge lægehjælp, men samtidig nervøse for, at det kunne føre til en medicinering som andre har oplevet. Vi fik anbefalet hypnotisør Gitte Stounbjerg og vores datter fik 3 hypnosebehandlinger. Der er nu gået 2 måneder og tvangshandlingerne forsvandt efter behandlingerne. Hun har fået nogle brugbare redskaber, der har fået hende mere i balance og har givet hende mere ro i kroppen. Hun lytter fortsat til Gittes hypnose CD ugentligt. Uanset om der skulle vende nogle tvangshandlinger retur, så har hun fået nogle brugbare redskaber som hun altid vil have gavn af. Og lige nu glæder vi os bare over, at hun ikke længere skal bruge ressourcer på tangshandlingerne som fyldte rigtig meget tidligere.

             Vi kan på det varmeste anbefale hypnose hos Gitte Stounbjerg.


             Private udtagelser

             • Anonym

              TVANGSTANKER OG OCD

              Vi har en datter, der i et halvt års tid har udviklet nogle tvangshandlinger, hvor hun eksempelvis skulle stille sig op foran en væg med ansigtet helt ind mod væggen og efter et minuts tid udstøde nogle lyde. Det kunne også være at gå ud og ind af en dør flere gange, når hun skulle ud. Eller at køre tommelfingeren fra finger til finger efter et bestemt system. Eller vaske hænder ofte og grundigt. I skolen kunne hun holde det nede, men gik ofte på toilettet for at udføre hendes tvangshandlinger. Vi talte om hvad vi skulle gøre og var klar til at søge lægehjælp, men samtidig nervøse for, at det kunne føre til en medicinering som andre har oplevet. Vi fik anbefalet hypnotisør Gitte Stounbjerg og vores datter fik 3 hypnosebehandlinger. Der er nu gået 2 måneder og tvangshandlingerne forsvandt efter behandlingerne. Hun har fået nogle brugbare redskaber, der har fået hende mere i balance og har givet hende mere ro i kroppen. Hun lytter fortsat til Gittes hypnose CD ugentligt. Uanset om der skulle vende nogle tvangshandlinger retur, så har hun fået nogle brugbare redskaber som hun altid vil have gavn af. Og lige nu glæder vi os bare over, at hun ikke længere skal bruge ressourcer på tangshandlingerne som fyldte rigtig meget tidligere.

              Vi kan på det varmeste anbefale hypnose hos Gitte Stounbjerg.


              Udtalelser omkring Rygestop

              • Lisa D.

               HEJ GITTE.

               Jeg vil bare lige fortælle at jeg stadig holder mit rygestop. Og jeg er bare SÅ glad for det. Tusinde tak for hjælpen.

               Vh Lisa D.


               Udtalelser omkring Online forløb

               • Mathilde

                JEG ER DIG FOREVIGET TAKNEMLIG

                Kære søde Gitte.

                Jeg er simpelthen lige nødt til at komme af med nogle søde ord til dig, for du er bare den mest fantastiske kvinde. Jeg er ovenud lykkelig for at jeg kom til dig, du har ændret hele mit mindset til noget positivt. Fået mig til at være taknemmelig hver eneste dag, for selv de helt små ting. Du har lært mig så meget og den lærdom vil jeg ikke undvære for noget i verden. Jeg er sikker på at meningen med den ulykke jeg var ude for, er at jeg skulle møde dig. Ellers havde jeg forsat som inden ulykken og det var helt sikkert ikke meningen 🙂 da jeg kom til dig for ca.1 år siden og så til nu hvor jeg har været til sessioner og er i gang med dit online-forløb (Man bliver afhængig) der er simpelthen sket så meget med mig rent psykisk at det næsten er helt skræmmende hvor meget man kan lære om sig selv. Nu er jeg positiv og glad og sætter virkelig meget pris på alt, hvilket jeg ikke gjorde på samme måde før, det var jeg faktisk virkelig utaknemmelig og utilfreds, og det er jo helt pinligt nu, hvor man kan se meningen med alt.

                Jeg er dig foreviget taknemlig og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer og ligger i den gode stol <3

                Tusind tak Gitte <3
                Knus Mathilde

               • Kristina

                JEG HAR LÆRT EN MASSE AF DETTE FORLØB…

                Jeg har lært en masse af dette forløb, på trods af at jeg ikke engang færdig endnu. Det er en masse ting, der er faldet på plads for mig. Før var jeg usikker på mig selv, hvad andre tænkte om mig og var nærmest bange for andres reaktioner overfor mig. Jeg tilpassede mig, prøvede at ”passe ind”. Følte mig anderledes og mindre værd. Spejlede og sammenlignede mig med andre og selvom jeg gjorde alt dette, så oplevede jeg tit at folk skuffede mig. Jeg har arbejdet dybt i dette forløb og hold da op, nogle indsigter jeg har fået i mig selv. Notesbogen blev brugt flittigt og det har været en gave, at kunne gå tilbage og kigge i den. Nøj, hvor kunne jeg jo se hvordan jeg rykkede mig. Jeg oplever en dejlig indre ro. Ser mig selv på en anden måde: Jeg er jo stærk! Det er en skøn følelse, ikke længere at være offer. Men at vide, det er mine følelser, fordomme og måder at se tingene på og at jeg nu ved hvordan jeg kan ændre det. Det er mit ansvar og jeg nyder det. Det har givet mig meget ro, energi og tillid til mig selv. Jeg elsker at være speciel og anderledes, at være mig! ”som menneske kan vi kun fokusere på få ting af gangen, derfor er det så vigtig, hvilke ting vi vælger at fokusere på”. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de sidste moduler. KH Kristina.

               • Charlotte

                I LANG TID HAVDE MIT LIV VÆRET STYRET AF NEGATIVE TANKER …

                I lang tid havde mit liv været styret af negative tanker og et lavt selvværd som efterhånden havde sat store og hæmmende begrænsninger i mit liv. Jeg lod de negative tanker styre mit liv, mistede mere og mere troen på mig selv og begyndte at trække mig og lukke mig inde i mig selv.

                Jeg manglede redskaber til at komme ud af den onde cirkel jeg var kommet i og få redskaber til at håndtere mine tanker og min angst så jeg kunne komme til at fungere i en almindelig hverdag igen. Dette forløb har uden tvivl ændret mit liv til det positive. Jeg har følt mig tryg og havde fuld tillid til at hun kunne guide mig igennem dette forløb. Jeg har lært rigtig mange ting, jeg har fået helt nye værktøjer til at tackle min hverdag og de forhindringer jeg møder. Jeg er blevet guidet, skubbet og udfordret og i dag står jeg 1000% stærkere og klar til livet. Jeg er ikke styret af mine tanker mere, nu er det mig der styre dem og bestemmer hvor meget de skal have lov til at fylde. Jeg har fået et bedre liv, jeg er glad, sover om natten og tager det hele meget mere afslappet. Jeg nyder livet nu og lever i nuet i stedet for hele tiden have paraderne oppe og være på vagt.

                Jeg kan kun anbefale alle at tage dette forløb, hvis de har udfordringer i livet. Gitte er utrolig dygtig og yderst kompetent til hendes arbejde. Man kan mærke et dybt engagement og hjertet i materialet. Uden alt det jeg har lært, var jeg slet ikke her hvor jeg er i dag, det har haft en kæmpe betydning og del i at jeg har fået et dejligt liv igen. Tak for DIG og dette forløb – Det er guld værd.
                – Charlotte

               • Lene

                KÆRE GITTE

                Tak for at det jeg har fået ud af at komme hos dig.

                Inden jeg kom hos dig, var jeg tæt på at være udbrændt, jeg kunne fornemme, at min grænse for, hvad jeg kun holde til, var tæt på at være nået.

                Efter at være kommet hos dig, kan jeg stadig godt være presset, men kan mærke, at jeg er begyndt at prioritere mig selv også. Og det har faktisk givet et bedre overskud til andre også.

                Det bedste er, at jeg har fået kontakt med min sjæl. Når jeg føler mig drænet eller er i tvivl kan jeg ved at kontakte min sjæl, finde ud af, hvad jeg skal gøre, og kan blive afbalanceret og blive ladet op.

                Jeg arbejder stadig med mig selv via onlineforløb, og det sker lidt hele tiden. Fornyelig har jeg oplevet, at jeg har sagt fra, hvilket er helt nyt for mig. Før har jeg først stoppet med at servicerer andre(i familien og på arbejde), når kroppen gav op og jeg fik en så voldsom infektion med høj feber.

                Kh Lene


                Udtalelser omkring andet

                • Lone

                 ENDNU ENGANG HAR DU HJULPET MIG MED ET PROBLEM

                 Kære Gitte
                 Endnu engang har du hjulpet mig med et problem. — Og det er helt fantastisk, hvad du har udrettet. Denne gang kom jeg til dig, fordi jeg igennem et år havde haft flere ”sammenstød” med en ny kollega, virkelig ”hårde” sammenstød, som sendte mig helt ud over kanten. (jeg græd, var frustreret – jeg kunne ikke se nogen løsning. (skulle jeg virkelig forlade den arbejdsplads, som havde været min i 28år?- pga. én nyansat?)

                 Da sammenstødet skete 4. gang vidste jeg, at jeg måtte gøre noget – jeg måtte lære at tackle hende, da jeg godt vidste at hun ikke vil ændre sig. Og da jeg tidligere har haft stor succes med at blive hjulpet hos dig, vidste jeg straks hvordan jeg skulle løse problemet.

                 Og hold nu op, det er helt fantastisk – efter 1. behandling var min afsky, min frygt og afstands tagen væk. Efter 2. behandling, hvor jeg virkelig fik bearbejdet alle hændelserne, jamen jeg kan slet ikke beskrive, hvad det har gjort for mig.

                 Jeg glæder mig over det hver eneste dag, og jeg er stadig forundret over, at det har hjulpet – men det har det og det 100%

                 Som en bonus fik jeg også bearbejdet mig selv, lært at give mig selv lov til at slappe af, og at det er ok at sige nej. (jeg har en kronisk skade, men har svært ved at acceptere mine begrænsninger), og også på det punkt hjalp du mig. – Nu lytter jeg hver dag til din lydfil, og bliver bedre og bedre ved mig selv.

                 Den lydfil gør bare en verden til forskel. Gitte, du er fantastisk – intet mindre – helt fantastisk – og til alle tøv ikke — tag kontakt til Gitte, hvis du har et problem – hun kan hjælpe dig. Og så er hun samtidig det mest tillidsvækkende menneske som findes, og så dejlig at være i nærheden af.

                 Kærlig hilsen Lone

                • Anonym

                 GIR MAN 100%, FÅR MAN 100%.

                 Hej Gitte.

                 Inden jeg opsøgte dig, havde jeg bl.a. Udfordringer med at turde åbne mig 100 % over for de kærester, jeg har haft igennem livet, hvilket har været medvirkende til forliste forhold. Du hjalp mig at stifte fred med fortiden, som var årsagen til denne ”blokade”.

                 Nu er jeg blevet mere glad, åben og positiv. Har mødt en fantastisk kvinde, som får mig 100 %. Har aldrig følt kærligheden SÅ meget før. Gir man 100%, får man 100%.

                 Tusinde tak for hjælpen Gitte.

                 Kærligst Anonym.

                • Michael

                 TAK FOR HJÆLPEN

                 Hej Gitte.
                 Vil da lige skrive og fortælle dig hvor meget det betyder for mig. Alt det du har hjulpet mig igennem de behandlinger og snakke vi har haft!

                 Kom ind til dig fordi jeg havde det træls. Var nede og et brud med en kæreste. Bøvlede lidt med troen på mig selv og mit selvværd. Det var en utrolig god rejse. Og vi fik det vendt rimelig meget. Senere kom jeg fordi jeg var mega meget kræsen. Det arbejdede vi med. Og i starten var der kun lidt fremskridt. Men den dag i dag, har jeg lært at spise utroligt mange ting. Og kan næsten li det meste. Og har lyst til at udvide min horisont hele tiden. Har virkeligt gået glip af utrolig meget lækkert mad før hen.

                 Utroligt hvad vi har udrettet i den tid jeg har gået ved dig. Kan kun varmt anbefale dig til alle andre. Der går og kæmper med nogle ting. Lige meget om det er store eller små.

                 Venlig hilsen Michael

                • Anonym

                 NEDTRYKT

                 Min teenage datter er født for tidlig, ordblind og er diabetiker. Hun har haft det svært i folkeskolen og er nu startet på efterskole og vil det rigtig gerne. Men er også bange for at det skulle gå som hendes skolegang i folkeskolen. Hun sov ikke særlig godt og humøret var meget svingende og hendes blodsukker lå meget svingende. Og hun var meget negativ stemt, vi blev enig med hende om at nu skulle vi prøve hypnose ved Gitte. Vi sendte en trist pige ind første gang og hun kom ud 1time senere en rank glad pige ud fantasitisk at se. Næste gang fik hun tømt rygsækken det var bare så godt, vi har fået en glad datter.

                 Jeg kan kun sige at vores familie har været så glad for denne udvikling vi har været igennem. Og det kan slet ikke gøres op i penge.

                • Anonym

                 BANGE FOR AT SOVE UDE

                 Hej Gitte.
                 Angående vores datter, så blev det en succes for hende, da hun skulle sove i telt med klassekammeraterne. Jeg skulle hilse fra hende og sige, at du er den bedste hynotisør, der findes og hun er så glad for din hjælp. Vi har anbefalet dig til andre.

                 Hilsen og tak fra os.

                • Lykke

                 FORANDRING

                 Kæreste Gitte Jeg er et velfungerende menneske der lever med de valg jeg gennem livet har truffet. De har bragt mig til et sted hvor jeg i virkeligheden gerne vil være. Gennem mange år har der spøgt ting helt fra starten på mit liv, en start ingen kender til (andet end hvad man har hørt om behandling af børn på børnehjem). En start på livet, muligvis i en rendesten, muligvis et godt sted, men usikkerheden havde slået rod og den bar jeg ubevidst med rundt i mange aspekter af livet, især i forhold til relationer med mennesker. Jeg har været i terapiforløb og forsøgt at nå til en accept af at jeg fik sådan en start på livet. Jeg har altid glædet mig over og været meget taknemmelig over mine adoptivforældre som har givet mig alt. Det skal også siges jeg ikke ville have undværet terapien. Men jeg manglede en måde… en måde at få følelseslivet til at følges med de ting jeg godt vidste. Jeg manglede en måde hvorpå jeg ikke følte det var en evig kamp at holde følelser i skak, i snor eller ignorere dem.

                 Så med alt den selvbevidsthed jeg kunne mønstre fik jeg tid ved dig. Med 100 procent tillid til du kunne hjælpe mig på mine præmisser, troppede jeg op på din adresse, og det er noget af det bedste jeg har givet mig selv. De første to behandlinger har givet mig den ro og det overblik der skulle til for at bryde de mønstre og vaner jeg godt kunne se og mærke udspille sig i mit liv, men som jeg bare ikke formåede at ændre. Jeg falder stadig i, men ikke så dybt, nu snubler jeg blot over en gammel vane og går videre. Den 3. behandling har givet mig en forklaring på hvorfor tings tilstand er som de er. Det er befriende på måder ord ikke dækker. Hypnose er for mig ikke en smutvej, det vil altid kræve stort mod at dykke ind i sit eget indre med alt hvad det indebærer af smerter og minder, men det er en vej ud af mønstre og vaner, som har betydet alverden for mig. Jeg ønsker for alle mennesker de griber muligheden for at heles indefra -for det kan man med dig.
                 Tak for dig og dit unikke helhjertede engagement. Lykke


                 Udtalelser omkring QHHT

                 • Nanna

                  Efter QHHT-session har jeg brugt lidt tid på at lande oven på oplevelsen og rejsen i mig selv

                  Kære Gitte ❤️ 

                  Efter QHHT-session har jeg brugt lidt tid på at lande oven på oplevelsen og rejsen i mig selv. 

                  Vi startede sammen med en behagelig samtale, hvor jeg fortalte om hvad jeg oplever og mærker i mig selv for tiden, samt gennemgår mine forberedte spørgsmål. 

                  Jeg nyder altid at træde ind af døren, ind i atmosfæren af ro og velvære. Jeg føler mig mødt med varme og den skønneste energi. 

                  Sessionen var både rar og afslappende, personligt føler jeg en form for “wellness” for sjælen hver gang jeg har besøgt dig. 

                  Vi kom på en rejse, hvor jeg først var en smule udfordret i at give slip på min logiske sans, men ved din hjælp, fandt en balance mellem den logiske stemme og sjælens frie. Jeg fandt det meget positivt at du spurgte ind til det jeg synes svært og gjorde mig opmærksom på flere aspekter. (Både hvad jeg ‘ser’ når jeg kigger, kigger ned af mig selv, omkring mig osv. Når jeg blev udfordret, anerkendte du min oplevelse, men forsatte de undrende og nysgerrige spørgsmål, som fik mig på kurs igen/til at flyde frit igen. 

                  På min rejse oplever jeg at komme flere steder hen, men også at jeg er en smule forvirret og ikke kan finde mening.

                   Jeg husker at jeg lyttede til min første indskydelse og tanke som kom upåvirket. Jeg havde af og til svært ved at visualisere, noget var sløret og andet tydeligt. Jeg oplever kommer jeg omkring et dybere traume, da jeg pludselig kommer i tanke om en svømmehal, du får mig guidet rigtig godt omkring oplevelsen, da den faktisk gør mig ubehag. Jeg oplever at være meget tung i brystet, at have svært ved at trække vejret og kaos, tristhed inden i. Traumet er en drukne-oplevelse, jeg havde som 4-årig med min far som hentede mig op fra bunden af bassinet og begyndte livreddende første hjælp, ambulance reddere kom til og jeg blev genoplivet igen. 

                  Du hjælper mig til ikke at genopleve det hele, men at se på fra side linjen. Guider mig trygt igennem det hele. 

                  Vi skal i kontakt med mit højre selv, og du stiller mig mine spørgsmål. Her oplever jeg også logikken går ind og blander sig, men jeg kan mærke forskellen på hvornår det er mit ‘fornuftige jeg’, som plejer jeg at kalde det, der blander sig eller hvornår det er mit højre selv. 

                  Jeg er meget imponeret over det, og imponeret over mig selv. Budskabet fra traumeoplevelsen, og essens fra mine spørgsmål var meget tydelige. At jeg skal stole på mig selv, tro på det, på min mavefornemmelse, at jeg kan, at jeg er nok, jeg kan klare hvad som helst, selv døden overvandt jeg og fik kæmpet mig tilbage til livet. 

                  Det har været meget overvældende og en vildt både fed og rørende oplevelse at prøve QHHT. 

                  Jeg kunne have ønsket mig at du havde gjort anderledes end du gjorde. Jeg følte mig tryg, afslappet, anerkendt og meget tilpas i oplevelsen og selskabet. 

                  Tusind tak for det ❤️

                  Kærlig hilsen 

                  Nanna 


                 Udtalelser omkring Selvudvikling og tanker

                 • Carsten

                  HYPNOSETERAPI ER HELT NYT FOR MIG

                  Hej Gitte.

                  Jeg vil lige starte med at sige, at det har været super dejligt at lære dig at kende. Kemien har været der lige fra dag 1, og jeg har følt mig velkommen hos dig lige med det samme. Noget som jeg lægger meget stor vægt på.

                  Da jeg kom hos dig første gang, anede jeg ikke hvad jeg gik ind til overhovedet. Hypnoseterapi er helt nyt
                  for mig. Jeg tror måske, at det i starten var lidt et desperat forsøg på at få nogle helt uprøvede redskaber, til at kunne håndtere de problematikker, som jeg kæmper med bedre. Jeg undersøgte mulighederne meget meget grundigt på nettet inden. Og sjovt nok!! Dit navn og din hjemmeside var det første, som fangede min interesse. Min første kontakt med dig, både telefonisk og gennem E-mail, vil jeg beskrive kort med to ord. Kemi og ikke mindst positiv energi. Så skønt!! Vi blev ret hurtigt enige om, at det rigtige for mig ville være at prøve 3 sessioner. Må sande at du virkelig ramte plet med det forslag. Afsted til min første session var jeg nok en smule skeptisk, men nok mest i forhold til, at jeg aldrig havde prøvet den form for terapi før. Og hvis behovet opstår, er det absolut heller ikke sidste gang. Det har virkelig været en øjenåbner, og du har givet mig så mange redskaber til at kunne håndtere de ting, som jeg kæmper med bedre, og på en noget mere positiv, og for alle parter fornuftig måde end hidtil. Jeg har fået en helt ny og anderledes tilgang til tingene, og en noget større forståelse af, hvorfor jeg tit agerer uhensigtsmæssigt. Mest i forhold til min egen familie. Og så har du måske vigtigst af alt fået banket ind i hovedet på mig at: Man bliver nødt til at kigge på sig selv, og arbejde med sig selv, for at tingene skal ændre sig til det bedre. Der kommer ikke andre, og gør arbejdet
                  for dig.

                  Til sidst vil jeg slutte af med at sige: Tusind tusind tak for din hjælp, og din professionelle tilgang til tingene. De redskaber som du har givet mig, er GULD VÆRD. Du er virkelig dygtig til dit arbejde. Tak for det.

                  De kærligste hilsner Carsten

                 • Anonym

                  JEG KAN VARMT ANBEFALE GITTE

                  Jeg har svært ved at beskrive hvad der er sket efter sidste session hos dig, fordi det ikke er sket en kæmpe forandring fra en dag til den anden. Men jeg har det godt synes jeg.

                  Som dagene er gået, mærker jeg ikke folks følelser lige så tydeligt som jeg gjorde tidligere, og jeg føler heller ikke at jeg bliver lige så “ramt” mentalt af rettelser og kritik. Hvilket nogle gange har gjort mig lidt overrasket, fordi jeg har været vant til en anden reaktion fra mig selv.
                  Jeg føler en større ro i at være mig, og jeg er blevet bedre til at sige fra over for mennesker som overtræder mine grænser. Tidligere gik jeg meget rundt med vrede og megen frustration. Det er langsomt blevet meget mindre, men det er ikke noget jeg har været så bevidst om. Jeg føler mig mere modig, og føler faktisk at min selvtillid og selvværd er blevet bedre, hvilket jo er godt nu når jeg snart bliver ledig igen. Jeg har ro på over fremtiden, og accepterer bare hvor jeg er i livet lige nu. Jeg tror mere på mig selv og mine evner (også selvom andre ikke gør). Så selvom jeg ikke fik en WOW effekt med det samme, er der jo sket nogle gode ting! 🙂
                  Og jeg tror det fortsætter!

                  Jeg kommer gerne hos Gitte igen hvis der skulle blive brug for det.

                  Jeg kan varmt anbefale Gitte <3

                 • Maria

                  JEG VIL HELT KLART ANBEFALE GITTE OG JEG ER OVERBEVIST OM AT ALLE HAR BRUG FOR EN SOM GITTE

                  Hej Gitte

                  Jeg havde inden mit hypnoterapiforløb ved Gitte, meget blandede følelser og tanker omkring det. Jeg var spændt på om der kunne løsnes op for mine problematikker og jeg havde også min tvivl omkring hvor modtagelig jeg var. Jeg vidste godt at jeg som person er meget analyserende og havde også en klar forventning omkring at alle de ting jeg havde tænkt, ville Gitte fortælle mig. Gitte gav mig klarhed og satte fokus på nogen ting som jeg end ikke selv havde tænkt og der blev i den grad skruet op for aha-oplevelserne. Gitte var åbenhjertet, lyttende og fortalte mig også den barske sandhed, som jeg havde brug for at høre. Den første hypnose jeg kom i, handlede slet ikke om det jeg oprindeligt havde kontaktet hende for, men for søren hvor var det godt at det var der vi endte.

                  Jeg gik derfra 10 kilo lettere og kunne fysisk rette ryggen og skuldrene op uden at føle mig besværet af det som tidligere. Wow!

                  Den anden hypnose var sværere for mig. Jeg nåede ikke dertil hvor jeg troede jeg ville, men jeg ved at jeg skal klare mig igennem det ved hjælp af helingstid og kunne mærke efter i min krop og tanker.

                  Jeg vil helt klart anbefale Gitte og jeg er overbevist om at alle har brug for en som Gitte, uanset hvem man er. Ens liv kan kun blive bedre hvis man er villig til at åbne sig op. Alle har brug for at kunne aflaste sine følelser og få en fremmedes blik på sig. Gitte er hjertevarm, forstående og rigtig dygtig til sit arbejde. Hun er en menneskekender og kan lynhurtigt gennemskue en, så man kan ligeså godt overgive sig til hende.

                  Tak for hjælpen Gitte!

                  Mvh Maria


                 Udtalelser omkring depression, stress og lavt selvværd

                 • Birgitte

                  SVÆR DEPRESSION

                  Før jeg mødte Gitte, havde jeg det slet ikke godt, og havde ikke haft det i mange år. En mega depression, som jeg både havde fået lykkepiller for, og året forinden også havde gået til psykolog.. Pillerne nærmest bedøvede mig. Psykologen gav mig bare ret i det meste jeg sagde, men han lagde ikke låg på overhovedet, og gav mig heller ingen redskaber til at komme videre. Skulle bare sige til mig selv, at jeg var god nok. Ha! Hvordan kan man sige det til sig selv, når man siden barndommen har fået at vide, at man IKKE er god nok? Først af sin egen mor og senere sin bror og mand. Det kan man altså ikke håndtere selv uden nogen form for hjælp i dagligdagen. Man har i forvejen hele livet igennem forsøgt at sige til sig selv, at man ER god nok, for hvis man ikke kæmper alt det man kan, går man simpelthen ned med flaget. Så jeg fandt Gittes hjemmeside. Stor var min overraskelse over alt, hvad hun også kunne hjælpe med, bl.a. søvnløshed og generthed! Og da jeg så læste om depression, blev jeg da lidt skeptisk over, at det højst krævede 3 behandlinger, men jeg besluttede at give det en chance alligevel…

                  Jeg var temmelig nervøs, men hun startede ud med at fortælle om behandlingen, og der var ingen hokuspokus der! Forstået på den måde, at alt hvad hun sagde, lød logisk og letforståeligt. Tavshedspligt har hun også, men hun sagde også, at hvis der var noget jeg ikke ville svare på, mens vi gennemgik det hele, skulle jeg bare sige det. Det fik mig til at tænke, at det ville jo være fjollet ikke at fortælle om alt det, der trykkede mig. Jeg sad der jo for det samme. Hun sagde også, at når jeg var færdig med alle behandlingerne, ville jeg blive et helt nyt og positivt, glad menneske. Det var næsten for meget, og jeg brast i gråd. Hun spurgte mig så, hvorfor jeg græd, og jeg sagde: “Jeg har kæmpet og kæmpet i alle de år, og det eneste jeg havde behøvet, var 3 behandlinger hos en hypnoterapeut.. Det er uretfærdigt, at der ikke er nogen, der ved det!” Ja, sagde hun så, men nu er du godt i gang allerede med dit nye liv, og det er bedre sent end aldrig. Jeg er 51 år.

                  Dernæst gik vi i gang med at optrævle alt negativt i mit liv. Det er ikke lige noget jeg vil fortælle om her, for det vil bare tage alt for lang tid, men min største ”sag” var min mor, så Gitte spurgte meget ind til de negative følelser omkring min mor. Hun spurgte ind til alt, lige fra mine børn og kæledyr, jeg havde haft, og da vi var færdige med det, skulle jeg så prøve hypnosen. Sikke ondt jeg havde i maven! Hun sagde hun ville lægge en nogle teknikker ind i min underbevidsthed, så jeg kunne modtage hypnosen bedre når jeg kom hjem, ved hjælp af den cd hun ville give mig med hjem. Den skulle jeg bruge mindst 2 gange om dagen.

                  Det hele havde taget 2 timer, og efter hypnosen følte jeg mig mærkelig let i hovedet og fortrøstningsfuld. Næste eftermiddag stoppede jeg pludselig op og sagde: Jeg har jo slet ikke haft hovedpine i dag! Mine skuldre, som var vant til at sidde oppe ved ørerne, var også kommet på plads, så det heller ikke gjorde ondt i mine nakkemuskler mere. Hurra….. Jeg kan slet ikke huske sidste gang det IKKE gjorde ondt de steder, så jeg var nærmest euforisk. Det har holdt sig siden. Jeg har jo hele mit liv været en pige, der gerne måtte ses, men ikke høres, og jeg har altid følt, at jeg ikke var værd at høre på, så jeg har sjældent sagt noget i selskabelig sammenhæng. Langsomt, men sikkert, har jeg kunnet mærke, at jeg ER noget værd. Har oveni købet fået en rankere ryg og hovedholdning!

                  2. gang jeg skulle i hypnose, var en hel del anderledes end den første, for vi skulle i gang med at rense ud i mit tidligere liv. Vi fjernede de negative følelser omkring min mor. Så fik jeg en mærkelig følelse, da hun igen spurgte, om vreden nu var væk? Jeg kunne kun svare ja med undren. Vi lavede de samme øvelser med alle de andre negative følelser jeg havde for hende, og til sidst sagde Gitte, at jeg skulle tilgive hende med tanke på, at det min mor havde gjort, havde hun gjort af uvidenhed uden tanke for, hvor ondt det havde gjort på mig, og jeg skulle bare tage mig god tid. Det var ret svært at gøre, men jeg fik det da gjort. Derefter rensede hun ud i alle de andre negative ting i mit liv.

                  Det er svært at huske alt hun sagde, men det var en masse positive ting. Jeg vågnede op, glad og positiv, og på vejen hjem var jeg så dejlig euforisk, at jeg skrålede med på en melodi fra radioen. Fik så også at vide, at hvis jeg for fremtiden blev utryg over en eller anden situation, skulle jeg bruge mit anker og vejrtrækningsøvelserne. Det er jeg så i gang med, og jeg har fundet ud af, at det også hjælper mod stress. Det lider jeg også af, men det bliver meget bedre med den øvelse. Tager ikke tingene tungt mere. Lytter stadig til min cd, for der slapper man også af.

                  Politisk set er det helt hen i vejret, at disse behandlinger IKKE er sygeforsikret, som f. eks en psykolog er, da regeringen kunne spare en masse penge. Vi kan bare tage mig selv, som gik til psykolog et helt år, men da han ikke kunne give mig nogle redskaber jeg kunne arbejde videre med, og heller ikke kunne ligge låg på alle mine negative følelser, måtte jeg jo stoppe, men det kostede en masse penge for samfundet, for jeg gik der rigtig mange gange. Hos en hypnoterapeut skal man højst have 3 behandlinger, og man er stort set helbredt. Uanset, hvorfor man har fået en depression og, hvor længe. Jeg ved, hvad jeg taler om, da jeg påbegyndte min, da jeg var omkring 3 år gammel.

                  Birgitte.

                 • Camilla

                  LÆNGERE TIDS DEPRESSION

                  Jeg havde i længere tid været depressiv og var derfor begyndt hos en psykolog. Det hjalp mig en del, men efter jeg stoppede, begyndte jeg langsomt at få det gradvist dårligere igen og derfor besluttede jeg mig for at jeg skulle prøve noget andet og mere kraftigt. Jeg havde flere gange overvejet hypnose/hypnoterapi, fordi jeg synes at det gav rigtig god mening at tage fat i problemerne helt dybt inde i sig selv, men jeg synes det virkede lidt abstrakt for mig alligevel, fordi jeg ikke rigtigt vidste hvad jeg kunne forvente at få ud af det og derfor var jeg meget i tvivl om jeg skulle springe ud i det. Dog endte det med at jeg lavede en søgning på hypnose i Vejle på Google og der faldt jeg over Gittes side, som var den side som appellerede mest til mig og derfor prøvede jeg at kontakte hende. Jeg skrev en lang mail hvor jeg forklarede hvordan jeg havde det og om hun troede at hun kunne hjælpe mig. Hun var virkelig sød og imødekommende og vi blev enige om at jeg skulle have tre sessioner.

                  Første gang jeg skulle ud til Gitte, var jeg lidt spændt på hvad der skulle foregå og hvad jeg kunne forvente, men jeg blev simpelthen så positivt overrasket på alle tænkelige måder da jeg kom derud. Gitte er den sødeste og mest imødekommende person jeg længe har mødt. Man føler sig med det samme så tryg og godt tilpas i hendes selskab og man er ikke et sekund i tvivl om at hun vil én – og mennesker generelt det bedste – og det er bare så skønt at mærke. Hun er 110% til stede hele tiden. Derudover er rummet som man bliver behandlet i, og atmosfæren i huset simpelthen så dejlig og rolig, så man føler sig så velkommen allerede før man nærmest kommer ind over dørtrinnet.

                  Vi startede ud med en samtale hvor Gitte fortalte om hypnoterapien, hendes måde at arbejde på samt hvor vi talte om de udfordringer jeg havde. Det var en rigtig behagelig samtale og allerede der følte jeg at jeg fik mere ro i sindet og svar på en masse ting som jeg gik og undrede mig over. Herefter gik vi i gang med behandlingen. Jeg ved ikke om det var som jeg regnede med, for jeg ved ikke helt hvad jeg forventede, men jeg kan ikke huske hvornår jeg, inden det, sidst har følt mig så afslappet og rolig som da jeg lå og fik behandlingen. Det var en skøn følelse som ikke kan beskrives og da behandlingen var færdig følte jeg mig allerede meget lettere og ”anderledes” end da jeg kom.

                  De næste behandlinger foregik ligeså godt og hver gang gik jeg derfra med følelsen af virkelig at have fået noget med – både i form af en masse redskaber – med også i form af en ”helt ny” ro i kroppen og en masse svar.
                  Jeg føler at det at jeg valgte at få behandlinger ved Gitte har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Hun har på så kort tid fået mig så meget i balance at jeg ikke kan huske hvornår det sidst har været så godt. Selvfølgelig kæmper jeg stadigvæk med nogle ting, men jeg føler at jeg har så meget mere ro i min krop og at jeg har fundet mere tilbage til ”mig selv”. Derudover har jeg fået en masse redskaber så jeg selv kan arbejde videre med det senere hen, hvilket jeg bestemt har tænkt mig at gøre.

                  Jeg er lige kommet hjem fra den sidste behandling i dag og sidder stadigvæk med en følelse af at det hele er lidt uvirkeligt. Det som jeg har oplevet og fået med fra hende er helt vildt og meget bedre end jeg havde turdet håbe på. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det er muligt at rykke sig så meget på så kort tid, men en ting er sikkert og det er at Gitte er virkelig dygtig, så hvis du bare en lille smule, overvejer at prøve hypnoterapien af, så kan jeg kun på det varmeste anbefale det. Jeg har intet andet end ros og kærlighed tilovers for Gitte. Hun er et fantastisk menneske, som er virkelig dygtig til sit arbejde og du vil med garanti ikke fortryde at du er taget afsted, så und dig selv det..

                  God bedring og rigtig god fornøjelse.
                  Kh Camilla.

                 • Anonym

                  HEJ SØDESTE GITTE…

                  Nu er der gået noget tid siden jeg startede hos dig, og det går bare så meget frem af for mig! Livet er jo fantastisk!
                  Jeg har været langt nede med stress fordi jeg har været rigtig dårlig til at sige fra, og til sidst kunne kroppen ikke mere. Jeg har været sygemeldt i 2,5 år i alt, og jeg har gået ved en helt igennem fantastisk psykolog. Han hjalp mig igennem min stress og den angst jeg fik udviklet, men det var lige som om at det bare ikke rigtig ville slippe helt. Jeg søgte derfor på nettet for at finde lidt alternative veje. Ikke fordi at jeg ikke tror at min psykolog ville kunne hjælpe mig, men fordi jeg bare havde en mavefornemmelse om at det var noget andet der skulle til for at hjælpe mig. Jeg ringede til 3 forskellige som jeg kunne mærke ikke var det rigtige, men så fik jeg fat i dig. Jeg kunne med det samme mærke at du var den rigtige til at hjælpe mig! Du kunne på en måde forstå mig, hvor jeg ikke rigtig kunne forstå mig selv.
                  Efter første besøg hos dig, kunne jeg mærke at den lille snert af angst jeg har gået med begyndte at forsvinde lige så stille. Jeg begyndte at få det bedre med mig selv, og begyndte at se mere positivt på livet.
                  Efterfølgende besøg hos dig, gav mig et endnu større skub i den rigtige retning.
                  I dag kan jeg stadig mærke at det går frem af. Jeg kan mærke at jeg er begyndt at tage ansvar og kontrol over mit eget liv, og lader andres mening være andres. Jeg tror mere på mig selv, og jeg er blevet mere modig. Jeg tør stå ved mig selv på en helt ny måde. Jeg er stadig flittig bruger af din lydfil, og jeg vil ikke garantere at jeg ikke kommer igen, men jeg har fået det meget meget bedre end jeg havde tidligere! Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg kom hos dig, måske kun at jeg ikke gjorde det før.
                  Du er en helt igennem fantastisk kvinde! Du har ændret mit liv 100%! Du har fået mig til at holde af mig selv, og føle mig god nok! Jeg er evig taknemmelig!!! Du har en helt speciel plads i mit hjerte!!!
                  Kæmpe knus fra mig til dig! Du må aldrig stoppe med at hjælpe andre, for du gør det helt fantastisk.

                 • Anonym

                  DEPRESSION, ANGST OG DÅRLIGT SELVVÆRD

                  For en måned siden så alt sort ud, på daværende tidspunk havde jeg brugt 16 år på at gradvist få det værre og værre.
                  Det hele var endt ud i en depression, dårligt selvværd, angst og et stort had til mig selv.
                  Et had der blev større og større eftersom over et år ved psykolog ikke havde haft effekt til jeg kunne få det bedre.
                  Jeg kunne ikke huske hvornår jeg sidst var vågnet op og havde været glad og
                  jeg var ved at knække over at skulle spille glad og “være en anden” når jeg inderst inde
                  var ved at falde fuldstændig fra hinanden.
                  Men pludselig dukkede Gitte op på Facebook og alt hvad der stod hypnose kunne hjælpe mod,
                  var som at læse op fra mit liv. Jeg kontaktede Gitte og lagde ikk skjul på jeg var nervøs for forløbet.
                  MEN det blev gjort til skamme allerede inden 1. behandling mailede vi sammen flere gange og
                  jeg mødte op med en kæmpe tillid til at fortælle om mit liv.
                  Jeg blev mødt at det mest fantastiske og omsorgsfulde menneske og jeg har aldrig følt mig så tryg.
                  Allerede efter første gang kunne jeg mærke forskel og i dag har jeg fået et nyt liv.
                  Jeg er glad om morgenen, glæder mig til at stå op, fået energi, ro i mit hoved og IKKE mindst er jeg
                  begyndt at tænke på mig selv og hvad der er godt for MIG!!
                  Jeg venter stadig på jeg vågner fra den her drøm, men den er god nok.
                  Jeg kan sige helt fra hjertet at Gitte har “reddet” mit liv, hun har givet mig et liv jeg elsker og glæder mig til at stå op og leve det hver dag.
                  Hypnose er fantastisk, den bedste investering jeg har lavet, men en ligeså stor gevinst er uden tvivl Gitte, hun er en ener og et helt specielt menneske,
                  som jeg er priviligeret over at have lukket ind i mit “helvede” og selvom jeg står på egne ben nu,
                  vil hun altid have en kæmpe plads i mit hjerte og er i mine tanker hver dag når jeg mærker de forandringer hypnose har givet .
                  Jeg er ikke et sekund i tvivl om Gitte har givet mig et liv som jeg glæder mig til at skal leve.
                  TAK ❤


                 Udtalelser omkring angst

                 • Glad familie

                  ANGST

                  Vi tog kontakt til Gitte, fordi vi har en søn der er meget sensitiv. Han kunne blive meget ked af og vred over små ting og det var han selv meget træt af. Frederik er en dejlig, følsom, glad og opmærksom dreng, en dreng der gerne vil at alle har det godt og er gode ved hinanden. Han gik på en skole hvor de havde en hjælpe lærer der slog en elev, når hun regner forkert. Frederik er også blevet slået en enkel gang. Det skal lige siges meget kraftig, at hjemme ved os, tager vi meget afstand fra folk der slår deres børn, vi har aldrig slået vores børn Vi kunne mærke på Frederik, at der er noget galt. Pludselig har vi en søn der ikke vil i skole, græder og er vild ked af det Vi spurte ind til om der er en der drillede eller om der er en lærer han er ked af at have og til sidst bryder han sammen og fortæller hvad han har oplevet. Vi tager selvfølgelig kontakt til skolen med det samme, til kommunen osv. Og så tager vi et valg, vi flytter vores søn til en anden skole og det var lykken.

                  Men der sad stadig angsten for matematik i ham, selv om læren på den ny skole ikke kunne drømme om at slå. Men han var bange når de skulle have matematik. Derfor henvendte vi os til Gitte om hun kunne hjælpe os og det var hun sikker på. Han glædede sig rigtig meget og vi var alle spændte, da vi drog mod Vejle. Men det samme vi mødte Gitte, følte man sig fuldstændig sikker på hende, hun er et dejlig, glad menneske, meget i mødekommen både over for vores søn og os. Og vi har fuld tillid til hende og vores søn er tryg ved hende. Efter første behandling kan vi mærke forskel, han hviler mere i sig selv, og bliver ikke så hurtig sur.

                  Ugen efter drager vi af sted igen, denne gang vil Gitte rydde op i dem, vores søn har det dårlig med (bla hjælpelæren ) Da vi køre hjemad, fortæller han glad: mor og far nu skal jeg ikke bruge mere krudt på dem. Vi var glade, men kunne det passe at Gitte havde hjulpet ham videre, så de grimme ting ikke fyldte mere Der må vi sige det har hun, vi har fået vores glade dreng igen. Han tænker og snakker aldrig om læren mere og det er vi taknemlig for. Han har ikke haft sine vredesudbrud siden vi var ved Gitte. Så vi har fået vores dejlige, glade dreng igen. Han er stadig meget følsom og opmærksom på andre Men det vil han blive ved med, da han jo er et meget sensitiv barn. Men hvor er det skønt, at han ikke går og har det dårlig med sig selv. Vi vil give Gitte alt den ros der kan hænge på hende, hun er super dygtig, ærlig og et varmt menneske. Hun gav vores søn nogle teknikker med og dem tager han stadig frem en gang i mellem, hvis der er brug for det. Så har i et barn, eller kender en der har brug for lidt hjælp, til at komme videre, ja så skynd jer at ringe til Gitte. Så er i på rette vej.

                  Knus og tanker fra en glad familie. Ps. vores søn var 10 år da han var i behandling.


                 Udtalelser omkring fobier og skræk

                 • KarMo

                  Du kan dit håndværk

                  Kære Gitte!
                  En kort tilbagemelding, omkring min oplevelse af besøget hos dig, og det positive udfald af behandlingen.

                  Følelsen og tanken omkring dette, at være angst for angsten, er ubehagelig. Er den ukontrollerbar er den lammende. Jeg kunne håndtere den, men havde mistet glæden og gløden ved at færdes i højderne, at gå fjeldture. I mit arbejde som rådgivende i byggebranchen, har den ligeledes været begrænsende.

                  I situationen, at have følelsen af ikke længere at kunne håndtere udfordringen, er ubehagelig, og suger til tider kræfterne ud af en, – man bliver kraftløs, og benene bære en nærmest ikke.

                  Hvad der har lagt grobund for, og givet næring til denne rejse imod den til tider hjælpeløse følelse, har jeg desværre aldrig brugt tid på at reflektere over. Har accepteret den og forsøgt at leve med den. Og dog, i forbindelse med et familiebesøg i Vejle valgte jeg at google højdeskræk, og faldt over Gitte, der tilbød hypnoterapi som behandling af bl.a. højdeskræk.

                  Det var en positiv oplevelse, allerede ved modtagelsen, at møde Gitte. Den indledende samtale, der skulle udrede mine udfordringer, samt Gittes beskrivelse af hvad der skulle foregå, var ligeledes positiv. En afslappende og varm modtagelse.

                  Og hvad er så sket siden besøget hos Gitte. Jeg har været oppe i højden. Til et eftersyn på en byggeplads, skulle jeg op i højden, på en smal repos. Underligt, men jeg skulle ikke forberede mig på udfordringen, jeg gik lige til den, og skulle ikke, som ellers har været nødvendigt, have en ”indre snak” med mig selv, for at ro mig ned.

                  Oppe i højden var der i et splitsekund hvor jeg tænkte, hvad har du gang i, du bør være angst for angsten, men selve tanken forsvandt igen på samme splitsekund. Jeg var fuldstændig rolig på hånden, og den indre energi forsvandt ikke. Kommet ned igen, og på vejen hjemad i bilen, glemte jeg faktisk hvad jeg havde foretaget mig, hvor jeg tidligere ville have brugt resten af dagen på at irritere mig over min magtesløshed.

                  Stor tak for hjælpen, du kan dit håndværk, – og den varme du udstrålede under behandlingen kunne mærkes i flere dage. En positiv, varm og udbytterig oplevelse!

                  Kærlig hilsen
                  KarMo


                 Udtalelser omkring Smerter og hovedpine

                 • Lone

                  Hypnose – smertebehandling – piskesmæld

                  For 3år siden faldt jeg en isglat lørdag morgen på en løbetur på vej ned ad en bakke, jeg slog mit haleben, samt fik piskesmældsskader i nakken, nakkesmerterne mærkede jeg dog først efter nogle dage, da halebenet gjorde så afsindigt ondt. -troede ikke det var noget, som betød noget, – men jeg måtte dog til lægen efter nogle uger, da nakken var helt stiv — en tur omkring en fysioterapeut -der sendte mig videre til en reumatolog, som sagde piskesmældsskader samt skader i bækken m.v. – jeg havde problemer ned i højre ben og ondt i halebenet, når jeg gik eller løb.

                  — Fyssen fik god styr på den del, og nakken fik det også bedre. Men efter endt behandling gik der ikke længe før nakkesmerterne igen forværredes.

                  — Blev nu sendt til en anden læge og MR scannet, hvilket viste forsnævring i halshvirvelsøjlen, det blev jeg opereret for (april 2014) ca. 1 år efter ulykken.

                  — Det tog rigtig lang tid at komme over operationen og smerterne fortsatte, måtte slut oktober begynde at arbejde fuld tid igen, da der ikke var flere sygedagpenge at hente. langsomt blev det værre og værre, var til fysioterapeut igen, det hjalp intet i længden, og jeg kæmpede videre med job og hjem. Ny reumatolog igen i januar 2016, men intet kan gøres for nakken.

                  I maj læser jeg tilfældigt om en hypnotisør, og samtidig fortæller en kollega om Gitte — jeg skriver til Gitte, om hun tror hun kan hjælpe mig, hvilket hun tror — så jeg booker 3 behandlinger Efter 1. behandling siger hun, at jeg ikke skal forvente noget stor forandring efter den, så da jeg synes jeg har flere smerter de efterfølgende dage, tænker jeg på hendes ord og har tålmodighed.

                  1. behandling er en søndag, torsdag i ugen efter – sker der noget — mit humør vender, smerterne påvirker mig ikke, jeg ligesom flyver på en sky at glæde og overraskelse. lørdag er jeg hos Gitte igen, og denne gang skulle vi tilbage til sagens kerne: altså løbeturen — det var så vild en oplevelse at være tilbage, og at “klippe” frustrationer og vrede væk. Jeg følte, at mine skuldre blev SÅ meget lettere efter denne gang. Humøret i top, og jeg i fuld vigør med et humør og gåpåmod som jeg havde før ulykken. Dog skal jeg lære, at smerterne stadig er der, men at de ikke skal have overtaget, så derfor må jeg ikke glemme at tænke på mig selv og slappe af – hvilket Gitte også har “lært” mig er okay. — Som daglig afslapning er den cd med selvhypnose, som Gitte giver en, et fantastisk redskab, som jeg gør meget brug af — de ca. 15 min om dagen er så godt givet ud, født som på ny efter at have været helt nede i “dybet” og slappe godt af.

                  3. behandling 1 uge efter – afslutter det hele og der bliver fyldt positivitet og glæde i en, samtidig med at du får redskaber til at behandle dig selv, så der holdes fast i det nye gode mønster. Jeg må sige, at jeg er glad og overrasket over den virkning hypnose har, jeg anbefaler det til alle, som har et problem med smerter og mange andre ting. Og Gitte kan varmt anbefales, hun er et helt specielt menneske, som man straks føler sig tryg ved, hun lever og ånder for, at netop DU skal få det godt.

                  Tak Gitte fordi du “lettede” mig, for de mange kg, som var på mine skuldre.
                  Kærlig hilsen Lone


                 Udtalelser omkring Tvangstanker og OCD

                 • Anonym

                  Kære Gitte

                  Vi vil først og fremmest ønske dig en god påske, og fortælle at det stadig går godt med Celine. Hele vores familie siger dig af hjertet tak…. Skolen, familierådgiver og til og med børnepsykiatrien har fået dit navn – de er målløse over, hvad du og Celine har udrettet sammen.

                  Vi vil meget gerne fortælle vores historie, som du gerne (hvis du har lyst) må bruge til din hjemmeside: Tilbage i sommeren 2017 begynder vores datter på 9 år at ændre hendes adfærd. Det hele begyndte med, at hun pludselig ikke vil røre hendes biblioteksbøger, de måtte i hvert fald slet ikke røre hendes seng, så hun kunne ikke ligge i sengen og læse mere, ligesom hun ellers altid havde gjort hver eneste aften. Problemet var at hun havde fået en ide om, at hendes biblioteksbøger var fyldt med bakterier – mange havde jo rørt ved dem! Hun begyndte at vaske hænder rigtig mange gange om dagen, hun ville også helst i bad hver eneste aften for at få vasket ”skolebakterierne” af, hendes hænder/hud begyndte efterhånden at være røde, ru og klø. Tingene greb om sig og vores datter fik flere mærkelige tanker, alt hvad der havde været med i skole, kunne ikke benyttes herhjemme dvs. bøger, tøj, sko alt…. Når hun kom hjem fra skole skulle hun sætte på en bestemt stol, gå på bestemte fliser osv., når hun så havde været i bad, skulle hun sætte på en anden stol, gå på andre fliser og have andet tøj, jakke og sko på. Der kom efterhånden hen i efteråret så mange ”regler/drilletanker” om; hvor tingene måtte placeres, hvad der måtte bruges og røres i vores hjem før og efter skolen…osv. Hun brugte så mange ressourcer på hele tiden at styre, hvad hun måtte og kunne gøre. I skolen havde hun det også rigtig svært, det var jo her, at alle bakterierne var, hun kunne ikke åbne skolens døre, men ventede til der kom andre kammerater, der skulle ind. Hun ville helst ikke bruge skolens computere i undervisningen, for dem havde andre jo rørt ved, og hun ville ikke lave lektier herhjemme for så skulle skolebøgerne op ad tasken og røres ved. Det var virkelig svært og mange tanker og regler at holde styr på for os alle sammen ikke mindst vores datter. Vi søgte hjælp hos lægen og derigennem blev vi henvist til en børnepsykiater. I mellemtiden prøvede vi at kontakte en coach for at se om samtaler med vores datter kunne hjælpe hende, men desværre nej. Vores datter blev testet af børnepsykiatrien, og vi fik i november af vide, at hun havde ADD og OCD, (som opstod som en følgebelastning af hendes ADD) – og hun var svært udfordret. OCD ja den havde vi jo i den grad stiftet bekendtskab med, men ADD den havde vi slet ikke set komme, vi blev både kede af det, men også lettede da vi nu havde noget konkret at forholde os til. Vi havde nogle samtaler og skulle nu beslutte os for, om hun skulle have noget medicin. Det var ikke en let beslutning, hvem ønsker at deres barn på 9 år skulle til at fyldes med medicin, men på den anden side var der ikke rigtig noget valg, for hun skulle hjælpes, der var slet ingen tvivl om, at hun skulle afstresses. Vi håbede, at juleferien kunne gøre noget godt, da hun jo ikke skulle i skole, men desværre nej der var bare andre ting/drilletanker der kom til. Vi besluttede lige efter julen, at hun nu skulle afprøve noget medicin. Medicinen var desværre ingen succes, der var kun bivirkninger.

                  En dag fortalte nogle venner om Gitte Stounbjerg, og de mente vi skulle prøve at kontakte hende. Vi var ikke selv til det der ”alternative og hypnose”, så vi var lidt betænkelige, men det endte med at jeg ringede til Gitte og talte med hende i 45 min., jeg fortalte om vores datters situation, og Gitte fortalte om, hvad hun kunne tilbyde. Vi sluttede af med efter Gittes anbefaling, at vi skulle spørge vores datter, om det var noget, hun havde lyst til, det er nemlig vigtig, at barnet selv er åben for ideen om hypnose. Vi spurgte, vores datter som ikke lige umiddelbart sagde ja, men efter 14 dage kom hun selv og sagde, at hun faktisk gerne ville prøve det der hypnose, som vi havde talt med hende om. Vi ringede straks og fik en tid – vi aftalte tre gange hypnose med en uges mellemrum. Vi var rigtig spændte på at se, om det måske bare kunne have en lille positiv virkning. Samtidig aftalte vi med børnepsykiatrien, at vi ville vente med at afprøve ny medicin til efter hendes hypnose behandlinger. Endelig kom dagen hvor vi skulle ned til Gitte, og vi blev mødt at den sødeste, skønneste person der i den grad mødte vores datter helt nede på hendes niveau. Gitte talte med og lyttede til hende med indlevelse og forståelse. Da vi kørte hjem, sagde vores datter, ”hvor er Gitte bare sød”, og så synes hun hypnosen var en rigtig dejlig oplevelse, og hun havde lovet Gitte at hun til næste gang havde lavet tegninger af hendes drilletanker. Vi kunne nu ikke mærke nogen forskel den næste uges tid, men blev enige om at give det en chance. Så mandagen efter drog vi endnu engang af sted med tegninger som lovet, og vores datter nød snakken og hypnosen, præcis ligesom hun gjorde første gang. Gitte fortalte, at vores datter have gjort et kæmpe stykke arbejde den dag. Vi tog hjem igen og efter den dag vendte vores dejlige, glade og skønne datter tilbage…. Gitte vi er dig EVIG taknemmelig…. Vores datter havde intet OCD; ingen mærkelige tanker, skulle ikke vaske hænder eller gå i bad i tide og utide, kunne have alt slags tøj/sko på, uanset om det var hjemme eller i skolen. Hun kunne læse i alle bøger og åbne alle døre i skolen og tilmed deltage i undervisningen, når der skulle bruges computer. Hendes liv er tilbage igen, som vores datter selv siger det; ”det er som at blive sat fri fra et fængsel”. Det er nu i skrivende stund knap en måned siden, og vores datter er stadig fri af hendes OCD via hjælp fra Gittes hypnose. Hun lytter hver aften til lydfilen, som man får med i behandlingen. Det har været et helt ubeskriveligt forløb, vi kan slet ikke selv forstå, hvad der er sket, men en ting er sikker, hvis I derude sidder med en historie der bare ligner vores en lille smule, så tøv ikke med at ringe til Gitte. Hvis man er derude, hvor ingenting hjælper og systemet bare siger medicin, barnet er ikke gammel nok til samtaler, og man som forældre er magtesløs – så kan vi med de varmeste anbefalinger sige til jer, at I skal være åbne og give hypnosen hos Gitte en chance, hun er helt utrolig. Vi har ikke et sekund fortrudt. Mange 1000 tak Gitte for din måde at hjælpe vores datter på.                 Tilmeld dig mit nyhedsbrev

                 Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.
                 Ved tilmelding af nyhedsbrev acceptere du brug af dine oplysninger.

                 læs privatlivspolitik her

                 Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Ayla Gitte Hjertelig

                 Designed by PLICO- © 2021 Ayla Gitte Hjertelig