Unik og dyb selvudvikling

Avanceret hypnoterapi og holistisk mentoring gør dette forløb fuldstændig unikt, og forløbet adskiller sig derfor fra diverse andre selvudviklingskurser.

Forandringer der holder

Jeg guider dig igennem forløbet, skridt for skridt. Du får forskellige lydfiler med selvhypnose, øvelser der giver dig nye indsigter, gode råd der gør dit forløb lettere og sjovere, samt en masse skønne redskaber du altid kan bruge fremover. Sammen skræller vi de gamle lag af på en kærlig, sjov og super effektiv måde.

Med brug af hypnoterapien kommer vi helt i dybden - helt ned i underbevidstheden, hvor vi kan lave forandringer der virkelig holder. Hypnoterapien og den holistiske mentoring, som jeg arbejder med til hverdag, er utroligt kraftfulde redskaber.

Du kommer til at lære dig selv at kende på et langt dybere plan, og du bliver støttet og hjulpet hele vejen. 

Læs mere om hypnose her

Dette forløb er for dig der ønsker at

 • Finde din indre ro
 • Fylde dig selv med kærlighed
 • Tage ansvar for dig selv og dit liv
 • Mærke at livet er skønt, let og sjovt
 • Lære hvor meget power der er i dine tanker
 • Give slip på begrænsende blokeringer
 • Få noget positivt ud af modstanden du møder
 • Give slip på din gamle bagage
 • Give slip på negative gamle vaner og mønstre
 • Rydde op i dit liv - både mentalt og fysisk
 • Finde dit livsformål og dermed også glæde
 • Finde dine evner og passioner og din power
 • Hæve din vibration og energi
 • Opnå det du inderst inde ønsker dig her i livet

Det er genialt og super effektivt

Du kommer på den mest fantastiske rejse ind i dig selv. Tilbage til kernen af dig selv. Du kan altså betragte denne proces, som en grundig og helt eminent indre oprydning. Du kommer til at slippe unødvendig bagage som hæmmer og begrænser dig. På den måde kan du vende tilbage til din naturlige energi, dit flow og din power. Det eneste det kræver er at du ønsker forandring og giver dig selv tiden til det.

Den bedste investering du kan foretage er i dig selv

Når du fylder dig selv med kærlighed, glæde og energi, får du meget mere overskud og nærvær at dele ud af, til dem du elsker og holder af. Derfor har jeg lavet dette Hypnotiske Mind & Soul Detox forløb, som er en helt fantastisk mulighed, for dig som gerne vil opnå en masse positive forandringer i dit liv. Du skal ikke ud og køre efter det, eller tage fri fra arbejde for at kunne udvikle dig. Du kan gøre det stille og roligt derhjemme, i dit eget tempo. Med forløbet får du mulighed for at arbejde dybdegående med dig selv, ved hjælp af avanceret hypnoterapi og guidet af holistisk mentoring - samtidig med at du sparer masser af penge.

Hypnotisk Mind & Soul Detox

Denne hypnotiske rejse er inddelt i 12 fantastiske moduller

Forløbet indeholder 12 moduler med vigtige områder, som du kommer til at arbejde med. Du har en måned til at arbejde med hvert modul, så du kan komme helt i dybden med det. Du har tid til at bearbejdedet hele, så du kan opnå de forandringer du ønsker. 

Modul 1

Velkommen - Prioriter dig selv højt

Her lærer du at prioritere dig selv højest, fordi du er den vigtigste i dit liv.  Når du er i ro og balance, har du meget nemmere ved at være noget for andre. Det er derforikke spor egoistisk, men gavner både dig selv og dem omkring dig. Du lærer at nyde, så du kan yde uden at opbruge al din energi. Du vil blive bedre til at tage dig selv seriøst og på kærlig vis tage ansvar for dig selv og dit liv.

Modul 2

Fyld dig selv med kærlighed

Her lærer du at fylde dig selv med kærlighed og anerkendelse. Det er kun dig, der kan mærke, hvad du har behov for. Når du lærer det, undgår du følelsen af tomhed og længsel. Du undgår at overskride dine egne grænser for at få opfyldt dine behov hos andre. Du lærer at hvile i dig selv og fylde dig selv med glæde og kærlighed, så du virkelig kan nyde at være dig.

Modul 3

Tankens kraft

Her lærer du hvordan tankens kraft er din power. Dine tanker er dit stærkeste redskab. Når du ændrer dine tanker, ændrer du dit liv. Du kan selv vælge dine tanker, men det kræver selvfølgelig, at du ved hvordan du gør det - og at du øver dig. Du får en masse fantastiske redskaber som du kan gøre brug af, deriblandt hjælp fra den avancerede hypnoterapi.

Modul 4

Lær dig selv at kende

I dette modul vil du opnåen dyb selvforståelse. Du lærer at forstå hvorfor du reagere og agere, som du gør. Du lærer også hvordan du kan ændre disse adfærdsmønstre, hvis de ikke er optimale for dig.
Du lærer dig selv at kende på en helt ny og meget dybere måde. Alt hvad vi er bevidste om, kan vi ændre, deriblandt også vores måde at være på. Der er rigtig meget udvikling og selvtillid at hente.

Modul 5

Opnå indre frihed

Her lærer du hvilke begrænsninger, holdninger og overbevisninger der, kan spænde ben for dig. De kan medvirke til at du ikke kan komme videre og flytte dig. Mange gange handler og agere vi ud fra vores begrænsende holdninger og overbevisninger, uden overhovedet at være bevidst om dem. Når de bliver synliggjort kan du tage stilling til dem. Det gør livet så meget lettere og åbner op for den vildeste frihed. Alt er muligt for dig.

Modul 6

Find guldet fra din fortid

Her lærer du at finde det fineste guld i din fortid og få sluppet alt det der tynger. Det er dig, der bærer på dine tunge følelser. Dig der kæmper med dem. Det er din energi, de tærer på. Kort sagt - det er dig det går ud over. Men du har helt sikkert lært en masse af de ting du har været igennem, og det er dér dit guld ligger. Du får masser af redskaber til at samle dit guld og give slip på resten. Det er så meget lethed og energi at hente.

Modul 7

Slip dårlige vaner og mønstre

Vaner er geniale! De sparer os for en masse tid og energi, da de ligger på rygraden. Men til tider får vi opbygget nogle dårlige vaner. De har måske været hensigtsmæssige engang. Nogle vaner er vi slet ikke bevidste om. Dem skal vi også have fat i. Vi er nødt til at blive bevidste om dem, før vi kan gøre noget ved dem. Alt dette lærer du på dette modul. Tænk på al den tid du kan spare, samt al den energi du kan bruge på noget langt bedre.

Modul 8

Ryd op i livet

I dette modul lærer du at rydde op i dit liv, både mentalt og fysisk. Mental og fysisk oprydning hænger altid sammen, så når du begynder på det ene, ændre du også på det andet. Du lærer at slippe dit rod, da det tynger din energi. Du opnår således mere glæde og frihed. Du får redskaber, du altid kan bruge fremover.
Når du sorterer og smider ud, både mentalt og fysisk, skaber du plads til nye, gode ting.

Modul 9

Find din livsglæde

Her lærer du at spotte dine livslektier, så du kan finde din retning og mening med livet. De livslektier, som du endnu ikke har lært, fylder i din hverdag. Det er der, du kan mærke modgang og mistrivsel. De samme problemer, mennesker eller situationer, der ikke føles godt. Det sker af den simple årsag, at der er noget du endnu ikke har lært. For at du kan få den forandring du ønsker, er du nød til at arbejde med dine livslektier. Det giver lethed og livsglæde.

Modul 10

Dine evner og passioner

Her lærer du at finde endnu flere af dine evner og passioner. Mange af dem kender du og mange af dem er du slet ikke klar over endnu. Du har helt sikkert mange flere end du tror. Du få redskaber til at, få endnu flere af dem integreret i dit liv. Så du kan lave meget mere af det, du er rigtig god til og elsker at lave. Måske endda leve af det. Det giver dig uendeligt mere lethed, power og livsglæde. Så din hverdag, bliver fyldt med endnu mere glæde.

Modul 11

Vejen til dine drømme og mål

Her får du hjælp til at finde vej til dine drømme og mål. Hvad er dine største drømme og hvorfor er de stadig ”kun” drømme? Måske har du drømme og mål, du helt har gemt væk eller glemt. Frem med dem! Du kan hvad du vil! Lær at fjerne de blokeringer og forhindringer, der står i vejen. Få dine drømme til at blive til din virkelighed. Dyrk dem og nyd dem. Det er der hvor du virkelig lever, der hvor livet bliver rigtig sjovt.

Modul 12

Hæv din energi og vibration

Her lærer du hvordan kan hæve din energi og din vibration. Du lærer selv at påvirke din energi, og dermed også dit humør. Din energi og din vibration, vil altid tiltrække den samme energi og vibration.
Så hvis du synes at alting er tungt og besværligt, så er det den energi du tiltrækker. Derfor er det fantastisk vigtigt, at du ved hvordan du hæver din vibration, så du kan få mere lethed og livsglæde. 

Ekstra bonus til dig der vælger dette forløb

Du vil få adgang til alle mine lydfiler kvit og frit. Der er lydfiler til at: få en dybere og bedre nattesøvn, give slip på stress, lære at lytte til dit hjerte og til at styrke dit selvværd. De er dine for altid.
Du kan læse mere om dem her

Samt du har mulighed for at få vilde rabatter på personlige sessioner.
Enten på skype eller 1:1 session i min klinik til:

kun 950,- for 1 times terapi.
kun 1.100,- for 1 ½ times terapi.

Normalpris 1300,-

Tag det i helt dit eget tempo

Du styrer også helt selv tempoet, på dette Hypnotiske Mind & Soul Detox forløb. Modulerne skal bruges i rækkefølge, da du får mere viden og indsigt løbende, som du så bruger fremadrettet. Jeg kan love dig for, at du kan nå rigtig langt!  Du får masser af læring, viden og redskaber, som du altid kan bruge fremover. Du har mulighed for teknisk support i en lukket Facebookgruppe. Hele rejsen består af 12 måneders effektiv selvudvikling. Du har altså mulighed for at opleve et helt år, hvor du kan rykke dig helt vildt. Tænk på, hvor langt du kan nå på et år. Og ja, du må gerne drømme stort!

Du kan spare masser af penge

Forløbet her kan du få til en utrolig fordelagtig pris.
Med Hypnotisk Mind og Soul Detox, får du det der svarer til 3-4 sessioner i måneden og over 42 sessioner ved hele forløbet, hvilket har en samlet værdi på over 42.000,-

Jeg vil elske at være din guide på denne fantastiske rejse❤

I årenes løb har jeg hjulpet tusindvis af klienter til at leve livet igen, fremfor bare at overleve. Jeg har dog altid haft en enorm trang til at guide endnu yderligere.
Helt derhen, hvor livet bliver sjovt og fyldt med energi og livsglæde.
Dette er en af mine passioner, og jeg kender vejen. Jeg vil elske at guide dig! 

Avanceret Hypnoterapeut & Holistisk mentor Gitte Stounbjerg

Mit navn er Gitte Stounbjerg og jeg vil være din guide og mentor på dette forløb. Mit arbejde er min passion og jeg brænder virkelig for det jeg laver. Jeg er utrolig kompetent til at guide dig igennem denne proces, da jeg har gået hele vejen selv.

Mine kompetencer er ikke blot hentet igennem bøger og studier, men i høj grad igennem mange års erfaringer og personlig udvikling. Det er lykkedes mig at vende de udfordringer jeg har mødt på min vej til læring og god energi - og jeg kan hjælpe dig med at gøre det samme.

Mine kompetencer er selvfølgelig understøttet af diverse uddannelser. Jeg er uddannet indenfor avanceret hypnoterapi, holistisk og spirituel mentoring, alternative behandlinger, healing, clairvoyance m.m.

Jeg holder mig løbende opdateret på kurser og uddannelser, da jeg konstant vil forbedre mig, for at kunne hjælpe mine kunder på bedste vis.

Det at hjælpe og lære fra mig har været på min dagsorden siden jeg i 1992 påbegyndte mit arbejde med alternative behandlingsformer, og jeg er nu bedre rustet end nogensinde før, til at guide dig på din rejse.

Jeg vil elske at guide dig gennem Hypnotisk Mind og Soul Detox❤

Tilbagemeldinger

Jeg er dig foreviget taknemlig

Kære søde Gitte. 

Jeg er simpelthen lige nødt til at komme af med nogle søde ord til dig, for du er bare den mest
fantastiske kvinde. Jeg er ovenud lykkelig for at jeg kom til dig, du har ændret hele mit mindset til noget
positivt. Fået mig til at være taknemmelig hver eneste dag, for selv de helt små ting. Du har lært mig så
meget og den lærdom vil jeg ikke undvære for noget i verden. Jeg er sikker på at meningen med den
ulykke jeg var ude for, er at jeg skulle møde dig. Ellers havde jeg forsat som inden ulykken og det var
helt sikkert ikke meningen 🙂 da jeg kom til dig for ca.1 år siden og så til nu hvor jeg har været til
sessioner og er i gang med dit online-forløb (Man bliver afhængig) der er simpelthen sket så meget
med mig rent psykisk at det næsten er helt skræmmende hvor meget man kan lære om sig selv. Nu er
jeg positiv og glad og sætter virkelig meget pris på alt, hvilket jeg ikke gjorde på samme måde før, det
var jeg faktisk virkelig utaknemmelig og utilfreds, og det er jo helt pinligt nu, hvor man kan se meningen
med alt. 

Jeg er dig foreviget taknemlig og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer og ligger i den gode
stol <3

Tusind tak Gitte <3

Knus Mathilde

Udtalelse fra Kristina, Jeg har lært en masse af dette forløb ....

Jeg har lært en masse af dette forløb, på trods af at jeg ikke engang færdig endnu.
Det er en masse ting, der er faldet på plads for mig. Før var jeg usikker på mig selv, hvad andre tænkte om mig og var nærmest bange for andres reaktioner overfor mig. Jeg tilpassede mig, prøvede at ”passe ind”. Følte mig anderledes og mindre værd. Spejlede og sammenlignede mig med andre og selvom jeg gjorde alt dette, så oplevede jeg tit at folk skuffede mig. Jeg har arbejdet dybt i dette forløb og hold da op, nogle indsigter jeg har fået i mig selv. Notesbogen blev brugt flittigt og det har været en gave, at kunne gå tilbage og kigge i den. Nøj, hvor kunne jeg jo se hvordan jeg rykkede mig. Jeg oplever en dejlig indre ro. Ser mig selv på en anden måde: Jeg er jo stærk! Det er en skøn følelse, ikke længere at være offer. Men at vide, det er mine følelser, fordomme og måder at se tingene på og at jeg nu ved hvordan jeg kan ændre det. Det er mit ansvar og jeg nyder det. Det har givet mig meget ro, energi og tillid til mig selv.
Jeg elsker at være speciel og anderledes, at være mig! ”som menneske kan vi kun fokusere på få ting af gangen, derfor er det så vigtig, hvilke ting vi vælger at fokusere på”. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de sidste moduler.
KH Kristina.

Udtalelse fra Charlotte, I lang tid havde mit liv været styret af negative tanker ...

I lang tid havde mit liv været styret af negative tanker og et lavt selvværd som efterhånden havde sat store og hæmmende begrænsninger i mit liv. Jeg lod de negative tanker styre mit liv, mistede mere og mere troen på mig selv og begyndte at trække mig og lukke mig inde i mig selv.
Jeg manglede redskaber til at komme ud af den onde cirkel jeg var kommet i og få redskaber til at håndtere mine tanker og min angst så jeg kunne komme til at fungere i en almindelig hverdag igen.
Dette forløb har uden tvivl ændret mit liv til det positive. Jeg har følt mig tryg og havde fuld tillid til at hun kunne guide mig igennem dette forløb.
Jeg har lært rigtig mange ting, jeg har fået helt nye værktøjer til at tackle min hverdag og de forhindringer jeg møder. Jeg er blevet guidet, skubbet og udfordret og i dag står jeg 1000% stærkere og klar til livet. Jeg er ikke styret af mine tanker mere, nu er det mig der styre dem og bestemmer hvor meget de skal have lov til at fylde. Jeg har fået et bedre liv, jeg er glad, sover om natten og tager det hele meget mere afslappet. Jeg nyder livet nu og lever i nuet i stedet for hele tiden have paraderne oppe og være på vagt.
Jeg kan kun anbefale alle at tage dette forløb, hvis de har udfordringer i livet. Gitte er utrolig dygtig og yderst kompetent til hendes arbejde. Man kan mærke et dybt engagement og hjertet i materialet. Uden alt det jeg har lært, var jeg slet ikke her hvor jeg er i dag, det har haft en kæmpe betydning og del i at jeg har fået et dejligt liv igen. Tak for DIG og dette forløb – Det er guld værd.
– Charlotte

OBS: Hvis du lider af depression, stress, angst m.v. er det en god ide, at du får hjælp til disse problemer, inden du går i gang med denne fantastiske udviklingsrejse. Dit fundament skal være rimelig stabilt, inden du bygger ovenpå. Ring gerne for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg kan også hjælpe dig, så hvorfor vente?

Eller hvis du har spørgsmål til forløbet, så spørg meget gerne!