Hypnoterapi som behandlingsform

Hypnose er en meget gammel behandlingsform

Når der er ubalance fungerer tingene ikke. Under hypnosen er du både i kontakt med dit bevidste og ubevidste sind. Alt hvad vi gør og oplever gennem livet lager sig i underbevidstheden, som harddisken på en computer. Det er på sin vis fantastisk, da vi så kan gøre en masse ting uden at tænke over det. Som feks at cykle, læse, regne eller køre bil, men IKKE så fantastisk når det vi har lagret er uhensigtsmæssig og skaber problemer i vores hverdag, som feks angst, begrænsninger og meget, meget mere der hæmmer os i at leve fuldt ud.
Underbevidstheden menes at fylde ca. 90 %. Hypnosen går ind og arbejder med din underbevidsthed så der bliver balance mellem den og dit bevidste sind. Underbevidstheden kan ikke tænke selvstændigt men gør kun hvad den får besked på.. Derfor kan vi ikke bare “tage os sammen” og gøre tingene anderledes. Vi er styret af vores underbevidsthed. Det er i underbevidstheden forandringerne skal foregå.
Hypnosen i sig selv skaber ikke forandringer. Men med hjælp af en speciel udviklet spørgeteknik belyser vi sammen årsagen til dine problemer. Derefter “skiftes” det/de gamle mønstre ud med positive overbevisninger og holdninger. Tænk hvor meget energi der bruges på vrede, angst, stress og meget andet negativitet.
Når de gamle begrænsende følelser bliver skiftet ud, frigives der en masse ressourcer og energi. Det medføre at du højest sandsynlig føler dig let, glad og mere fri. Tænk på når vi luger ukrudt, hvis ikke vi får hele roden op kommer det ret hurtigt igen. Vi søger roden, altså årsagen. Når man indtager medicin for feks depressioner og angst fjerner man ikke årsagen, men symptomerne.
Der er en årsag til denne tilstand
Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen af dine tanker. Så hvorfor vente?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.
Ved tilmelding af nyhedsbrev acceptere du brug af dine oplysninger, læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Ayla Gitte Hjertelig

Designed by PLICO- © 2021 Ayla Gitte Hjertelig