Healing

Healing

Healing er det engelske ord for helbredelse. Ved healing overføres lys og energi til dig, hvilket styrker dit immunforsvar, din aura, dine celler og udvider din bevidsthed. Det afbalancer dine chakraer (energifelter i og uden for den fysiske krop). Healing hjælper til at afbalancere både den fysiske krop, psyken, dit selvbillede og sindet. Energiblokeringer løsnes så der skabes flow igen. Healingen forbinder også treenigheden indeni: det maskuline-hjertet-det feminine. Jeg holder pladsen og formidler frekvensen af det kvantum lysenergi du er klar til at modtage. Det er den reneste og mest ubetingede kærlige energi fra kilden og kan aldrig gøre skade. 
Fjernhealing er lige så effektivt som fysisk healing.

Clairvoyance

Jeg vil under sessionen modtage budskaber til dig. Disse kommer oftest til mig i form af billeder, følelser og direkte beskeder. Det kan være beskeder fra dine åndelige vejleder, skytsengle mm.
Jeg laver ikke decideret afdøde-kontakt, men videregiver selvfølgelig de beskeder, som jeg modtager.

Alt dette foregår efter de etiske regler opsat af Clairvoyant Foreningen Danmark, da jeg er uddannet Clairvoyant Medie Healer godkendt af Clairvoyant Foreningen Danmark.


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.

Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Ayla Gitte Hjertelig

Designed by PLICO- © 2021 Ayla Gitte Hjertelig