Tvangstanker

Lettere tvangstanker

Lettere tvangstanker er ret hyppige og kan findes hos mellem 15-30 % af befolkningen. 1-3 % af befolkning lider af OCD i en sådan grad, at de ikke er i stand til at føre en normal hverdag.
Tvangstanker: tanker der dukker op igen og igen i bevidstheden. OCD-ramte føler sig tvunget til at tænke disse tanker. Det kan være et ord eller en sætning. Tvangstanker fører ofte til tvangshandlinger.
Tvangshandlinger: er handlinger man gentager og gentager. Hvis man modarbejder sin trang til disse handlinger vil man oftest opleve angst. Et eksempel på tvangstanker/handlinger kan være en person der vasker hænder i meget lang tid og mange gange om dagen. Hvis “ritualet” springes over, kan personen plages af tanker om sygdom eller at noget dårligt vil ske for dem eller deres omgivelser.
OCD er ikke en sindslidelse. Personer der lider af tvangstanker/handlinger har ofte tendens til at isolere sig socialt.
Der er en årsag til denne tilstand
Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen af dine tanker. Så hvorfor vente?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.