Lider du af stress?

Stress er ikke en sygdom

Stress er ikke en sygdom, men kan udløse forskellige sygdomme. Der er to slags stress: den kortvarige og den langvarige stress.
Den kortvarige stress er når vi sætter kroppen i alarmberedskab og der bliver pumpet adrenalin ud i blodet. Dette sker for at vi kan handle hurtigere og det skærper vores sanser. Kroppen falder til ro igen og slapper af. Denne form for stress er ikke skadelig.
Den langvarige stress er skadelig. Kroppen er ikke skabt til at være i alarmberedskab i en længere periode. Det går ud over helbredet og vores almindelige velbefindende.

Symptomer på stress: hjertebanken, appetitløshed, mavesmerter, indre uro, svedeture, hovedpine, ulyst, træthed, hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, nedsat humør, søvnproblemer, ubeslutsomhed mm Hvis symptomerne varer ved over en længere periode, kan stress udvikle sig til alvorlige sygdomme som depression og hjerte-kar-sygdomme.

 

🤍 SLIP STRESS ONLINEFORLØB 🤍

Har du fået nok at af være udkørt, udmattet, fraværende og frustreret?
Er du klar til at slippe stressen? Så lad mig hjælpe dig!
Med dette unikke onlineforløb, kan du endelig slippe stressen og få dit liv tilbage på sporet.

Med dette forløb bliver du kærligt og grundigt guidet til at slippe din stress. Forløbet kan også bruges forebyggende og giver dig gavnlige redskaber der kan bruges uanset arbejds- eller livssituation. Forløbet er designet til at skabe mere balance og ro i dit liv, ved brug af bl.a. den avanceret hypnoterapi. Hypnoterapien lader dig arbejde i dybden, helt ned i underbevidstheden, hvor vi kan lave forandringer der virkelig holder.

I forløbet vil jeg være din guide. Forløbet består af fire moduler, som består af redskaber, lydfiler, bevidstheds-opgaver, gode råd og masser af vejledning. Du vil opnå ny viden omkring dig selv og dine handlemønstre, og du vil opleve at komme helt ned i gear med hypnoterapien. Skridt for skridt vil du opleve hvordan dit overskud vender tilbage, i takt med at stressen slippes.

Læs mere her
Køb her

Hvis du er mere til personlige sessioner kan du se priser og tilbud på linket herunder

Der er en årsag til denne tilstand
Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen af dine tanker. Så hvorfor vente?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.