Online rygestop

Så bliver det ikke lettere!

Det er selvfølgelig altafgørende at du er motiveret til at stoppe. Erkendelsen af at du ønsker at være røgfri, er det største skidt. Mange bliver overraskede over at det er langt nemmere, end de havde forestillet sig. For at få dig nemmest muligt igennem dit rygestop, vil jeg give dig en masse redskaber og teknikker, som du kan bruge undervejs. Med brug af hypnoterapien kommer vi helt i dybden – helt ned i underbevidstheden, hvor vi kan lave positive forandringer der virkelig holder.

Det kan være svært at bryde disse vaner med viljestyrken alene, da det er i din bevidsthed, at du vælger at være røgfri. Din bevidsthed fylder knap 10%. Men mange af de vaner, mønstre, tankemønstre og ritualer der er forbundet med at være ryger, befinder sig i den ubevidste del af hjernen; nemlig din underbevidsthed, der udgør de resterende 90%. Hypnoterapien er genial til at lave forandringer der holder, da vi kommer helt ned i underbevidstheden og arbejder.

Hypnoterapien er yderst effektiv til at lave varige ændringer af vaner, mønstre og ritualer forbundet med at være ryger. Vi ændrer dit fokus fra cigaretterne til alle de fordele, der er ved at være røgfri. Kroppens naturlige tilstand er røgfri og det er den tilstand vi finder tilbage til med hypnoterapien.

Hvad kan du forvente?

Hvor foregår det?

Det hele foregår i online-platformen Simplero. Du får masser af støtte via dit Space i Simplero.
Det er nemt at finde rundt i og det kræver ingen særlig viden at bruge. Samt det er dit til evigt eje.

Lydfiler

Lydfilerne med hypnoterapi er et fantastisk redskab til at lave forandringer, ændre vaner og mønstre, samt til at støtte dig. Lydfilerne støtter dig, mens nikotinen forlader kroppen, og samtidigt giver de dig et skønt hvil. Det er med lydfilerne du kommer helt ned i underbevidstheden og laver de varige, positive forandringer.

Redskaber

Du får masser af redskaber som du let kan bruge undervejs i dit rygestop. De gør det lettere for dig på mange områder og er nemme at komme i gang med.


Teknikker

Teknikkerne er som et sikkerhedsnet for dig, mens forandringerne sker. Teknikkerne indebærer både hjælp til den trang der kan opstå og meget mere.

Støtte

Du får støtte til at forberede dig godt og grundigt, så du føler dig helt klar når du går i gang. Du er støttet på alle mulige måder i forhold til dit rygestop, både før, under og efter.

Bonus

Du får desuden ekstra bonusser i form af lydfiler fra mit katalog, samt ekstra rabatter.

Husk på, at den bedste investering du kan lave, er i dig selv.

Jeg vil elske at hjælpe dig med dit rygestop

Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Gitte Ayla Hjertelig

Designed by PLICO- © 2020 Gitte Stounbjerg