Om Gitte Ayla Hjertelig

Jeg brænder for mit arbejde som Avanceret Holistisk Hypnoterapeut, Holistisk spirituel mentor og healer.  Glæden ved at arbejde med så kraftfulde redskaber er fantastisk. Min passion er at hjælp og guide klienter, til det liv de drømmer. Jeg kan også hjælpe dig til at få det bedre. Give slip på gamle negative handlemønstre, tankemønster, blokeringer mm. Hjælp til sensitive. Samt at give dig redskaber, teknikker mm du altid kan bruge fremover.

Certificeret Avanceret Hypnoterapeut, spirituel mentor og clairvoyant/healer

Dagligt oplever jeg mirakler med disse kraftfulde behandlingsformer. Jeg har altid følt enorm stor glæde ved at hjælpe andre og har siden 1992 arbejdet med alternative behandlingsformer.

Jeg er certificeret avanceret hypnotisør og hypnoterapeut, holistisk og spirituel mentor, clairvoyant og healer, hvilket jeg arbejder med på fuldtid. Jeg har mangeforskellige uddannelser og kurser inden for faget. Jeg holder mig løbende opdateret på kurser og uddannelser. 

Hvad du kan forvente af mig

 • Professionel behandling
 • Individuelle behandlinger
 • Nærvær og forståelse for dit problem
 • At jeg har hjertet, erfaringen og etik med i alle behandlinger
 • Tavshedspligt
 • Værktøjer du kan bruge fremover
 • Der er altid mulighed for vejledning og support mellem behandlingerne

Mine arbejdsområder

 • Spirituel udvikling
 • Healing
 • Hypnoterapi
 • Healing til forløsning af traumer
 • Stagneret energi
 • Afbalancering
 • Regressionsterapi
 • Guide via Avanceret Hypnoterapi
 • Holistisk mentoring
 • Clairvoyance samt Healing
 • Finde indre ressourcer
 • Slippe uhensigtsmæssig mønster
 • Selvudvikling
 • Lavt selvværd
 • Hjælp til særligt sensitiv
 • Holistisk Mentoring
 • Spirituel hypnose
 • Mental afstresning
 • Psykisk velvære
 • Kognitiv terapi
 • Afhjælpning af: vrede, angst, nedtrykthed, traumatiske oplevelser, depression, stress og meget mere

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.
Ved tilmelding af nyhedsbrev acceptere du brug af dine oplysninger, læs privatlivspolitik her

Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Ayla Gitte Hjertelig

Designed by PLICO- © 2021 Ayla Gitte Hjertelig