Meget andet

Guide til at nå dine drømme og mål

Guide til at nå drømme og mål, finde indre ressourcer, vrede, eksamens angst, tandlægeskræk, flyskræk, koncentrations besvær, dårlig hukommelse, følger af mobning, nedtrykthed, traumatiske oplevelser, klaustrofobi, højdeskræk, lavt selvværd, jalousi, søvnbesvær, svigt, social angst, samt negative handlemønstre og opnåelse af ro og meget mere.
Hvis du lider af andet end det nævnte så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende samtale på telefon 9125 8907.
Der er en årsag til denne tilstand

Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen over dine tanker. Så hvorfor vente?


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.