Hypnose wellness

Gør noget for dig selv

Wellness betyder at gøre noget godt for sig selv. Vi kender alle til massage, spa og sund kost. Men hvad med psyken, vores mentale tilstand? Det er en absolut lige så vigtig del af det hele, for at skabe balance i vores liv.
Trænger du til en dejlig mental afstresning og psykisk velvære?
Føler du dig ude af balance og mangler energi? De fleste af os har en travl og ret stresset hverdag med mange gøremål. Mangel på søvn, svækket koncentration og hukommelse, og mangel på timer i døgnet. Måske trænger vi endda til weekend allerede tirsdag. Vi prøver måske at finde små åndehuller, men føler os ikke rigtig nærværende og til stede, i noget af det vi laver.
Det er ikke egoistisk at passe på sig selv, TVÆRTIMOD.
Alle omkring dig vil få gavn og glæde af dit overskud og nærvær. Når du er i balance mentalt har du meget mere at dele ud af, både til familie, arbejde og alt andet i din hverdag. Med hypnose wellness, kan du give dig selv en lille luksus, med en stor og langvarig effekt.
Kom i balance
Her kan du blive nulstillet og få renset ud, så du slipper for spændinger, stress og manglende overskud. Du får en fantastisk dyb, mental behandling og bliver fyldt op med alle de gode ting som: indre ro, balance, overskud, velvære, fornyet energi mm. Det vil give dig en fantastisk indre følelse, der vil brede sig som ringe i vandet og påvirke alle aspekter i din hverdag.
NB: Længevarende stress nedsætter livskvaliteten
Stress kan på længere sigt øge risikoen for hjertesygdomme og depression, samt forværre de sygdomme man måtte have i forvejen. Befinder du dig i en meget stresset tilstand, vil jeg anbefale min behandling mod stress. Læs mere.
Afslappet allerede inden ferien?
Mange af os har følt, at vi skal bruge en hel uge, hvis ikke mere, af vores ferie på at falde til ro. Vi har svært ved at geare ned, føler os rastløse og kan ikke rigtig finde fred indeni. Vi får dårlig samvittighed over for familien, og har det skidt med ikke at føle os 100 % nærværende og til stede. Med en hypnose wellness behandling giver du dig selv en luksus med stor og dyb effekt, som både du og din familie glæde af. Du opnår ro og nærvær og får derved meget mere ud af dine feriedage. Desuden varer den behagelige tilstand ved længe efter ferien.

Hvad koster en behandling?

Behandlingen tager 1 ½ -2 timer. inkl. cd/lydfil med afslappende selvhypnose.

Normalpris Kr. 1.750,-
TILBUD Kr. 1.500,-


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.