Lider du af depression?

Depression er en sindslidelse

Mellem 2-10 % af alle dansker får på et tidspunkt i deres liv en depression. Det skønnes at mellem 200.000 og 300.000 har en depression der er så alvorlig, at der er brug for behandling. Dobbelt så mange kvinder som mænd får en depression.
Depressioner inddeles i lette, moderate og svære depressioner. Symptomer på depression: ofte trist, manglende energi, dårligt selvværd, svært ved at huske og koncentrere sig, skyldfølelse, selvmordstanker, sover mere eller mindre end de plejer, vægttab eller forøgelse, har mere eller mindre tabt interessen for ting man plejer at interessere sig for og har ofte svært ved at se at man nogensinde får det bedre.
Der er en årsag til denne tilstand
Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få kontrollen af dine tanker tilbage

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag en skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.