Behandlingen

Hypnose er en behagelig form for afslapning, en trance. Vi kender alle det at falde i staver. Det er sådan det føles, bare dybere. Du kan huske alt når behandlingen er færdig.
Under hypnosen bliver din opmærksomhed meget skærpet og din koncentration bliver så stærk indad rettet, at du lukker alt andet ude og hører kun min stemme. Når din bevidsthed slapper af, tager din underbevidsthed over. Det er i din underbevidsthed mange af årsagerne til dine problemer ligger.
Under trancen kan vi fjerne blokeringer og uhensigtsmæssige programmeringer. For derefter at erstatte det med et positive tankemønstre, måder at handle, agere og reagere på, som du vælger ud fra hvilke ting der er vigtig for dig. Jeg laver personlige individuelt nyt positivt program til dig.
Mange af de traumer, fobi eller andre negative følelser vi bære rundt på, er meget energi krævende. Du vil derfor bagefter føle dig let, glad og få frigivet en masse energi. Hvilket ofte breder som ringe i vandet. Fra du kommer er det rigtig meget et sammenspil mellem dig og mig. Det er også vigtig for mig at give dig så mange redskaber med, som du altid fremadrette kan bruge selv.

Ønsker du også healing og clairvoyante budskaber: spirituel hypnoterapi

 • 1. session

  Indledene samtale hvor vi gennemgår de forandringer du måtte ønske. Vi sætter gang i de processer der skal til, for at lave de forandringer du ønsker. Du får  teknikker og redskaber med dig allerede første gang. Samt en medfølgende CD/lydfil med selvhypnose.

 • 2. session

  Opfølgende samtale. Vi arbejder videre med at slippe forhindringer, blokeringer, traumer mm. Påvirker underbevidsthed i positiv retning. Jeg giver dig endnu flere teknikker og redskaber du altid vil kunne bruge fremover.

 • 3. session

  Opfølgende samtale. 
  Vi arbejder videremed at slippe forhindringer, blokeringer, traumer mm. Påvirker underbevidstheden i positiv retning. Vi gennemgår forløbet og binder det hele sammen. 

Jeg kan hjælpe med det meste

Guide til at nå dine drømme og mål, finde indre ressourcer, slippe uhensigtsmæssig mønster, selv-udvikling, lavt selvværd, hjælp til særligt sensitiv, Holistisk Mentoring og spirituel hypnose. Mental afstresning og psykisk velvære. afhjælpning af vrede, eksamens angst, tandlægeskræk, flyskræk, koncentrations besvær, rygestop, følger af mobning, nedtrykthed, traumatiske oplevelser, depression, stress, angst, fobier, smerter, psykosomatikske lidelser, jalousi, søvnbesvær, svigt, social angst, slippe tvangstanker, nedtrykthed og meget mere.