Behandlinger

Hypnoterapi, Healing og clairvoyante budskaber: spirituel hypnoterapi

Hypnose

Hypnose er en behagelig form for afslapning, en trance. Vi kender alle det at falde i staver. Det er sådan det føles, bare dybere. Du kan huske alt når behandlingen er færdig.

Under trancen kan vi fjerne blokeringer og uhensigtsmæssige programmeringer. For derefter at erstatte det med et positive tankemønstre, måder at handle, agere og reagere på, som du vælger ud fra hvilke ting der er vigtig for dig. Jeg laver personlige individuelt nyt positivt program til dig.

Mange af de traumer, fobi eller andre negative følelser vi bære rundt på, er meget energi krævende. Du vil derfor bagefter føle dig let, glad og få frigivet en masse energi. Hvilket ofte breder som ringe i vandet. Fra du kommer er det rigtig meget et sammenspil mellem dig og mig. Det er også vigtig for mig at give dig så mange redskaber med, som du altid fremadrette kan bruge selv.
Healing

Healing er det engelske ord for helbredelse. Ved healing overføres lys og energi til dig, hvilket styrker dit immunforsvar, din aura, dine celler og udvider din bevidsthed. Det afbalancer dine chakraer (energifelter i og uden for den fysiske krop). Healing hjælper til at afbalancere både den fysiske krop, psyken, dit selvbillede og sindet. Energiblokeringer løsnes så der skabes flow igen. Healingen forbinder også treenigheden indeni: det maskuline-hjertet-det feminine. Jeg holder frekvensen af det kvantum lysenergi du er klar til at modtage. Det er den reneste og mest ubetingede kærlige energi og kan aldrig gøre skade.
Fjernhealing eller fjernhealing over Skype (med samtale) er lige så effektivt som fysisk healing.

Clairvoyance

Jeg vil under sessionen modtage budskaber til dig. Disse kommer oftest til mig i form af billeder, følelser og direkte beskeder. Det kan være beskeder fra dine åndelige vejleder, skytsengle mm.
Jeg laver ikke decideret afdøde-kontakt, men videregiver selvfølgelig de beskeder, som jeg modtager.

Alt dette foregår efter de etiske regler opsat af Clairvoyant Foreningen Danmark, da jeg er uddannet Clairvoyant Medie Healer godkendt af Clairvoyant Foreningen Danmark.

 • 1. session

  Indledene samtale hvor vi gennemgår de forandringer du måtte ønske. Vi sætter gang i de processer der skal til, for at lave de forandringer du ønsker. Du får  teknikker og redskaber med dig allerede første gang. Samt en medfølgende CD/lydfil med selvhypnose.

 • 2. session

  Opfølgende samtale. Vi arbejder videre med at slippe forhindringer, blokeringer, traumer mm. Påvirker underbevidsthed i positiv retning. Jeg giver dig endnu flere teknikker og redskaber du altid vil kunne bruge fremover.

 • 3. session

  Opfølgende samtale. 
  Vi arbejder videremed at slippe forhindringer, blokeringer, traumer mm. Påvirker underbevidstheden i positiv retning. Vi gennemgår forløbet og binder det hele sammen. 

Jeg kan hjælpe med det meste

Spirituel udvikling, guide til at nå dine drømme og mål, finde indre ressourcer, slippe uhensigtsmæssig mønster, selvudvikling, lavt selvværd, hjælp til særligt sensitiv, Holistisk Mentoring og spirituel hypnose. Mental afstresning og psykisk velvære. afhjælpning af vrede, angst, nedtrykthed, traumatiske oplevelser, depression, stress, angst, smerter, psykosomatikske lidelser, svigt, og meget mere. 

Spirituel Hypnoterapeut, Coach & Healer Ayla Gitte Hjertelig

Designed by PLICO- © 2021 Ayla Gitte Hjertelig