Angst og fobier

En ubehagelig følelse

Angst er en meget ubehagelig følelse. 22 procent af alle mennesker får på et tidspunkt angst, som er så udtalt at der er tale om en sygdom. Når man bliver angst, bliver man anspændt, får uro i kroppen, problemer med vejrtrækningen og hjertebanken. Der er forskellige former for angst/fobi. Læs om dem herunder.
 • Panikangst

  Panikangsten er så stærk at man forsøger at undgå steder eller situationer, hvor man tidligere har oplevet panikanfald.
 • Socialangst/fobi

  Angsten for at føle sig kritiseret eller observeret af andre mennesker. Man kan få svært ved at spise, tale ja være med andre.
 • Enkeltangst/fobi

  Angst ved specielle situationer som: mørke, lægebesøg, tandlæger, nåle, små rum, synet af et bestemt dyr, flyve mm.
 • Generaliseret angst

  Konstant angst hvor man er svimmel, har hjertebanken, er nervøs, sveder, ryster, og spænder i musklerne.
 • Blandingsangst

  Angst i forbindelse med stress, depression eller anden sygdom
Fobi er en psykisk sygdom, der betegner en sygelig frygt eller afsky for noget. En fobi kan tage alle mulige afskygninger og være meget ødelæggende for den der lider af dette. Mange lider af en form for fobi. Det findes 500 navngivne fobier. Her nævnes nogle af de mest almindelige: angst for at flyve, højdeskræk, forskellige dyr så som edderkopper, kryb, slanger, insekter, katte mm, små rum, tandlæger, mørke, læger, nåle, eksamen, at være alene osv.
Der er en årsag til denne tilstand
Hypnoterapien er yderst effektiv fordi: Jeg bruger en speciel spørgeteknik for at finde årsagen/årsagerne til du har disse problemer og tanker. Nogle af årsagerne er du måske bevidst om, men jeg oplever meget ofte at der er flere årsager. Alt hvad du har oplevet i dit liv ligger gemt i underbevidstheden. Alle de mønstre, følelser, vaner og måder at agere på mm og dermed også løsningerne. Det er derfor du ikke bare kan ”tage dig sammen” for det er med din bevidsthed du gør det. Jeg bruger hypnosen til at få dig i en tilstand (selve trancen) hvor vi kan kommunikere med din underbevidsthed, for så at fjerne de negative følelser og mønstre, der ligger gemt i årsagerne og lave de forandringer du ønsker dig. Det er det der gør Hypnoterapien så effektiv. Vi får fat om roden på problemerne og ikke bare symptom behandler. Når jeg fjerner negative følelser erstatter vi dem altid med nye positive. Hvilke du selv er med til, da jeg laver personlig behandling til alle. Du får også en CD med selv-hypnose med. Den virker som en hjælpende hånd mens forandringerne sker. Giver dig ro og overskud og er med til at du begynder at få mere kontrollen af dine tanker. Så hvorfor vente?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag denne skøn gave med selvhypnose til mere energi og glæde.